İlk olarak Yağız tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Szymkowiak Problemi
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Naim
Sabah işe Geldim
2 yıldır yanımda çalıştırdığımız 2 yıllıkta bizim firmada çalışacağına dair sözleşmesi olan sözleşmesinde çalışmazsa ceza maddeleri olan bir mühendis arkadaş vardı
rakip firmadan çok büyük bir fiyata almıştık
fakat kafam bozuldu ne olacak bu dünyanın hali deyip bırakıyorum bu mühendisliği artık evimde oturup domates yetiştirecem diye bir mektup bırakmış
ne yapalım isteği böyleymiş
Deyip sağlık olsun demedik
Personel müdürü,birim müdürü hukuk bürosu müdürü ve genel müdürü odamıza çağırıp bir güzel fırçaladık ödenen paranın sözleşmede bulunan ücretin geri getirilmesi cezai şartların ödenmesini sağlamalarını istedik.
Personel Müdürü mühendis arkadaşın defalarca kendisiyle konuştuğunu firmadan ayrılmak için izin verilmesini istediğini fakat sözleşmesi nedeniyle umursamadığımızı ama ceza olsun diyede kendisine mutfakta patates soyduruduğunu söylediler
ilk defa duydum şirkette böyle olaylar oluyormuş ve benim haberim olmuyormuş hemen personel müdürünün şirketle ilişiğini kestim(personel müdürününde sözleşmesindetazminat maddesi varmış fakat şirketi zarar ettirdiği için yürürlükteki iş kanununa göre ipini çekmem sorun olmadı)
birim müdüründen detaylı bir rapor hazırlamasını öğlene kadar masamda olmasını istedim.
Mühendis Arkadaşın Mektubu yabancı dildeymiş tercüme ettirecek adam bulamamışlar kendisininde peki nasıl olduda anladınız bu arkadaş oldğunu dedim sabah aradık telefona çıkmadı dediler
(Raporun içerisine birde istifa mektubu koymasını istedim)
hukuk bürosundaki arkadaşlardan hemen bir yasal durum hakkında görüş istedim sözleşmelerde böyle durumlar içinengel varmı diye?
Bilmiyoruz sözleşmeleri biz hazırlamayız genel müdürün danışmanları hazırlar bizde imzalatırız (Hukuk biriminide hukuk bilmezler kaplamış onlarada bir çeki düzen vermek lazım)
Genel Müdür Bu olaylardan haberdar değilmiş kendisi bir gezideymiş telefon etmişler bişi olmaz bu şirket o olmadan da yürür zaten işe yarar biri olsa idi iyi patates soyardı demişler sayın müdürüm firmamız çok maddi zarar etti bu işten demişler zararettiyse bu işten firma firmayı kapatırız demiş.
neyse kendisini zaten hiç çağırmadım oda doğru mutfağa yolladım arkadaş gelene kadar o soysun patatesleri
Yorum
-
Szymek neydin ne oldun oynamadığın ya daa kafanı sahaya veremediğin sürece tüm tartışma konularına sen manşet oldun..Bir zamanlar sarı fırtınamızdın şimdi ise kayıp oyuncu muamelesi görüyorsun..Ey gidi attığın paslarla herkesi ayağı kaldırırdın..Zevkten pür neşe olmuştuk Ali Samiyen'de Galatasaray'a çaktığın o füzeden sonra..Özlüyoruz seni ama sen ne hallerdesin kimbilir..
Yorum
-
İlk olarak EmrahYalçınalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZD paranoyası...
O zaman şöyle açıklayayım...
Doğru, adamın sorunları var. Ve oynamak istemiyor, gitmek istiyor.
Hoca, otoriter, alaylı, her şeyi kendi mentalitesi ve değer yargılarıyla çözebileceğini düşünen hoca açıklama yapıyor:
"Akyel'i kazanmak için kadro dışı bıraktım. Daha önce Szymek'i de bırakmıştım, çok tuttu. Bir sonraki hafta çok hırslı oynadı..." Falan, filan...
Ayrıca; "Gitmek isteyeni göndermeyeceğiz. Bu ona verilmiş bir ödül olur. Gerekirse PAF takıma yollayıp sözleşmesi sürene kadar mentalitemizi anlamasını sağlayacağız"
Ya da bunun gibi şeyler...
Yemedi işte... Adamı en iyi ihtimalle bonservisi karşılığında kaybettik.
Problemin kaynağı ZD demiyorum. Ama her sorunu "atadan kalma" otoriter yöntemleriyle çözebileceğini sanması Trabzonspor'a zarar veriyor.
Szymek'in sorunu ne olursa olsun, mutlu olduğu bir takımda en azından sene sonunu çıkartırdı. Oysa bizde mutlu olan kim var? Musampa mutsuz, kulüp arıyor. Marce 'solda oynuyorum, sıkılıyorum' diye açıklama yapıyor. Szymek 'takımda orta saha yok' diyor. Bunların hepsi futboldan anlamayan adamlar. Oysa oyunu kör dövüşüne çevirip "karambolden atarsak bir tane iyi olur" mantığıyla takımın oyun anlayışını mahveden adam deha...
Szymek geldiğinde de aynı Trabzon'da yaşıyordu. Ezan sesinden rahatsız olmak için niye bu kadar bekledi?
Trabzonspor'da bu oyun anlayışı ile "kalbur üstü" hiç bir futbolcunun mutlu olmasına imkan yok. Bu sorunu çözmenin iki yolu var. Birincisi oyun sistemini değiştirerek kalbur üstü adamları kazanmak, ikincisi Ayman'ı, Erdinç'i, Ferhat'ı, Hüseyin'i, Celalettin'i, Volkan'ı oynatarak takımdaki kalbur üstü adamlardan, dolayısıyla mutsuzlardan kurtulmak.
Sizce hangi yöntemi uyguluyor ZD?
Sorun yönetimseldir. Her kritik olayda olduğu gibi bunda da beceriksizlik örneği gösterdiler.
Ayrıca o mektubu basına verenleri ya da haberdar edenleri de kınıyorum.
Son paragrafta listelediğiniz (biraz da küçümseyerek) 6 oyuncudan 4 ünün direkt oynadığı takım, 2 sezon önce şampiyonluk elimizden gasp edilerek alınmasaydı, şampiyondu. (Bizim için söz konusu olamazda) Yıldızlar topluluğu ya da yıldız diye nitelendirilen her futbolcunun zorlama bir şekilde oynadığı takımlar maalesef başarılı olamıyorlar. Ben böyle bir takımdansa yetenekli ve görev bilinci olan futbolcuların çoğunlukta olduğu takımı yeğlerim. (Bu benim Ferhat'ı, Hasan'ı, Hüseyin'in bir arada oynamasını savunduğun anlamına gelmez.)
Saygılar
Yorum
-
Milli takımdan affını istemesinin nedeni dünya kupasında oynatılmayışı ile de ilgili olabilirEn son Travelair tarafından düzenlendi; 29.12.2006, 12:33.Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak Naim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSabah işe Geldim
2 yıldır yanımda çalıştırdığımız 2 yıllıkta bizim firmada çalışacağına dair sözleşmesi olan sözleşmesinde çalışmazsa ceza maddeleri olan bir mühendis arkadaş vardı
rakip firmadan çok büyük bir fiyata almıştık
fakat kafam bozuldu ne olacak bu dünyanın hali deyip bırakıyorum bu mühendisliği artık evimde oturup domates yetiştirecem diye bir mektup bırakmış
ne yapalım isteği böyleymiş
Deyip sağlık olsun demedik
Personel müdürü,birim müdürü hukuk bürosu müdürü ve genel müdürü odamıza çağırıp bir güzel fırçaladık ödenen paranın sözleşmede bulunan ücretin geri getirilmesi cezai şartların ödenmesini sağlamalarını istedik.
Personel Müdürü mühendis arkadaşın defalarca kendisiyle konuştuğunu firmadan ayrılmak için izin verilmesini istediğini fakat sözleşmesi nedeniyle umursamadığımızı ama ceza olsun diyede kendisine mutfakta patates soyduruduğunu söylediler
ilk defa duydum şirkette böyle olaylar oluyormuş ve benim haberim olmuyormuş hemen personel müdürünün şirketle ilişiğini kestim(personel müdürününde sözleşmesindetazminat maddesi varmış fakat şirketi zarar ettirdiği için yürürlükteki iş kanununa göre ipini çekmem sorun olmadı)
birim müdüründen detaylı bir rapor hazırlamasını öğlene kadar masamda olmasını istedim.
Mühendis Arkadaşın Mektubu yabancı dildeymiş tercüme ettirecek adam bulamamışlar kendisininde peki nasıl olduda anladınız bu arkadaş oldğunu dedim sabah aradık telefona çıkmadı dediler
(Raporun içerisine birde istifa mektubu koymasını istedim)
hukuk bürosundaki arkadaşlardan hemen bir yasal durum hakkında görüş istedim sözleşmelerde böyle durumlar içinengel varmı diye?
Bilmiyoruz sözleşmeleri biz hazırlamayız genel müdürün danışmanları hazırlar bizde imzalatırız (Hukuk biriminide hukuk bilmezler kaplamış onlarada bir çeki düzen vermek lazım)
Genel Müdür Bu olaylardan haberdar değilmiş kendisi bir gezideymiş telefon etmişler bişi olmaz bu şirket o olmadan da yürür zaten işe yarar biri olsa idi iyi patates soyardı demişler sayın müdürüm firmamız çok maddi zarar etti bu işten demişler zararettiyse bu işten firma firmayı kapatırız demiş.
neyse kendisini zaten hiç çağırmadım oda doğru mutfağa yolladım arkadaş gelene kadar o soysun patatesleri
evet Simko'nun hareketi şık değil ama sanki daha önce gitmek istediğini belirtmeyip birden "pat" diye böyle birşey yaptığını düşünmesin kimse... denedi, denedi olmadı; son çare bunu yaptı... kızılacak birileri varsa sorumlu yöneticilerdir... bazı arkadaşlar da demiş ki, "yönetim Simko'yu satsaydı taraftar Fatih örneğinde olduğu gibi yönetimi topa tutardı"...
1.)Bir kere taraftar yönetimi zaten ziyadesiyle topa tutuyor...
2.)Fatih formdaydı, Simko 1,5 yıldır kayıp...
3.)Gerçekten tepki verileceğini düşünürsek, o zaman bu durumlara gelinmesinde taraftarın da payı var demektir (ki başarı ve başarısızlık ekip işinin sonucunda ortaya çıkar, dolayısıyle taraftar da önce kendini düzeltmelidir)..."7 tepeli şehir... bekle... son tepene de dikeceğiz bayrağımızı..."
Yorum
-
yazıklar olsun yonetime kulubu batırdılar artık futbolcularıda batırıyolar bu kadar kendini bilmezlik olmaz trabzonsporun gelms gecms en iyi en istikrarlı yabancılarından biri sayın albayarak ve cetesi bu hale getirdi. yazıkki bize ne kadar lanet okusakta gitmiolar ama umarım farkınndadırlar ne szymek ne albayrak nede ziya trabzonspor askımızı yok edemez biz formamızı kaşkolumuzu bayrağımızı bugunlerde kullanıyoruz yonetime ve istanbula inatİstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R
Yorum
-
Simek midir ne karın ağrısı ise önce şunu iyi bilsin burda babasının hayrına durmuyodu iyi yada kötü para alıyodu denyo herif imza atmasydı!!!Kaçkuruşluk elin polonyalısı Trabzonspor camiasına nazire yapıyo kim bube?Bu sitede de şov yapan arkadaşlar biraz mantıklı olun yönetimi şuçlamak için kendi değerlerinin içine etmeyin biraz mantık beyler...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum