Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• arkadaslar forumumuz trabzon'daki basin mensubu arkadaslarca birebir takip ediliyor artik... bu da bizim güçlenmekte oldugumuzu gösterir....

cuma namazini kaçirmayin.... yürüyüsten vaz mi geçtik....
    divicam

Yorum

• İlk olarak perhaps tarafından gönderildi
      Cengiz Tokgöz necidir, niye Trabzonspor'u yaziyor? Niye ne yapip edip her yazisindaMAY'i cümle içinde kullaniyor?

Emrah,Cengiz Tokgöz'ün MAY'sizbir yazisi olamazki [img]smileys/smiley1.gif[/img]

Cengiz Tokgöz deyince aklima bir ani geldi. Sanirim 2000 yili idi. Henüz MAY'in baskanligi birakmadigi zamanlar. Cengiz Tokgöz, hemen hergün Fotomaç'ta TS ile ilgili yazilar yaziyor. O zamanlarda da MAY elestirileri iyice ayyuka çikmis durumda. Ben deCengiz Tokgöz'ebir mail attim. MAY'in iyi niyetle birseyler yapmaya çalistigini ama birlikte çalismak için seçtigi kisilerde hata yaptigini, vs belirttim. Kisacasi onun düsüncelerine biraz paralel seyler yazdim. Birgün Fotomaç aldim, bir de baktim ki Cengiz TOkgöz benim e-mail'i oldugu gibi yazisina aktarmis. Bilsem daha düzgün seyler yazardim [img]smileys/smiley1.gif[/img]

Cengiz Tokgöz, MAY'in basindaki sesidir özetle.Edited by: metehan
      Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• Trabzonspor Fatih Tekke'de taviz vermiyor

Baskan Yardimcisi Simsek, golcü oyuncunun Türkiye'de Trabzon'dan baska kulüpte oynamayacagini yineledi.

Trabzonspor Baskan yardimcisi Yusuf Simsek, Fatih Tekke'yi Türkiye'de herhangi bir kulübe satmayi düsünmediklerini yineledi. Simsek, Fatih'in Trabzonspor'la sözlesmesinin devam ettigini belirterek, "Fatih bizim sözlesmeli bir futbolcumuz. Yönetim olarak, mukavelesini uzatmak istiyoruz. Fatih, Türkiye'de sadece, Trabzonspor'da oynayacaktir. Baska bir kulübe gitmesi veya gönderilmesi söz konusu degildir" dedi.

Milli futbolcunun, Avrupa'da oynamak istegini dogal karsilamak gerektigini belirten Simsek, "Fatih'in Avrupa'da oynamak istegini olumlu buluyorum. Fatih'in Avrupa'ya gitmesi camiamiz için gurur vericidir. Fatih için yurt disindan bazi teklifler var. Bu teklifleri en iyi biçimde degerlendirmek gerekir. Bu konuda önce Trabzonspor'un sonra futbolcumuzun çikarlari önemlidir" diye konustu.
      • KAMIL ANAHAR

Menajer Ceylan 'Teklif gelmedi'

Fatih Tekke'nin menajeri Ceylan Çaliskan, golcü futbolcu ile Everton, Blackburn Rovers ve Wigan Athletic'in ilgilendigini, ancak bu kulüplerin kendilerine resmi teklifde bulunmadigini belirtti. Çaliskan, "Everton ve Wigan Atletich takimlari geçen sezon resmi teklifte bulunmuslardi. Su an için somut bir gelisme yok'' diye konustu.
      Nezaket insana para kazandırmaz ama herşeyi satın alır.

MONTAİGNE

Yorum

• Trabzon Jay Jay Okocha'yla anlasti

16 Haziran 2006 08:30

Ricardinho transferinden sonuç alamayan Trabzonlu yöneticiler, futbolseverlerin yakindan tanidigi Okocha'ya Bordo-Mavili formayi giydirmeye hazirlariyorlar...

Ricardinho transferinden sonuç alamayan Trabzonsporlu yöneticiler, Türk futbolseverlerin yakindan tanidigi Jay Jay Okocha'ya Bordo-Mavili formayi giydirmeye hazirlaniyorlar.

Ingiltere'nin Bolton Wanderers takiminda görev yapan Nijeryali futbolcuyla üç hafta önce ilgilenmeye baslayan Trabzonsporlu yöneticiler, dün mutlu sona ulastilar.

Ingiltere'de yapilan görüsmelerden olumlu sonuç çikinca Okocha'ya ön anlasma imzalatildi. Transferin gerçeklesmesinde Teknik Direktör Lazaroni basrol oynadi.

LAZARONI FARKI
        Lazaroni'nin Fenerbahçe'yi çalistirdigi dönemde Sari-Lacivertli formayi giyen Okocha, eski hocasindan telefon alinca, Bordo-Mavili yöneticileri geri çevirmedi. Trabzonspor, Türk vatandasi olan Okocha'ya yerli futbolcu statüsünde forma giydirecek.

Bu arada Denizlispor'dan Mustafa Keçeli ile dün bir araya gelen Trabzonsporlu yöneticiler, her konuda anlasma sagladilar. Öte yandan, Fatih Tekke'nin menajeri Ceylan Çaliskan, Bordo-Mavili futbolcuya yurtdisindan transfer teklifi gelmedigini söyledi.

Kaynak: Aksam
        Haber: Haluk Ayyildiz
        bordomavi.net
        Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• Fatihi zorla Takimda tutmak bence mantiksiz.. zorla takimda tuttugun futbolcudan gelecek sezon ne bekleyebilirsinki??
          1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• takimda bi dengesizlik var bazi adamlar sezon ortasinda gitcem disodu klaiolar
            gönderilicekler belirlendi gitmiolar alinacaklardan haber yok yönetim vahim
            fatih gitse ne olur fenere gitmesi ama
            mehmet yogatli+semih + 5 milyon euro da reddedilir gibi degil[img]smileys/smiley2.gif[/img]
            "Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi

?Bu kadar basit? ha!
              Ergun Ata
              eata@fanatik.com.tr
              Fenerbahçe Baskan Vekili Nihat Özdemir, Fatih Tekke?nin transferiyle ilgili olarak, ?Adam malini satmayinca rakamlari konusmadik? dedi.

16.06.2006

Özdemir?in burada ?adam? dedigi Nuri Albayrak, Trabzonspor Baskani yani, bu konudaki beyanatlarinda kendi kendisiyle haftada bir çelisirken, son Trabzon seyahatinde ipin ucunu tümden kaçirdi. Basin toplantisinin basiyla sonu, sorular soruldukça birbirine karisti, çeliskiler arasi süre dakikalara kadar indi. Bakiniz su haberin metnine:
              - ?Fatih?i satmayi birakin, sözlesmesini uzatmanin hesaplarini yapiyoruz? diyen Baskan Albayrak, ?Fatih?i kesinlikle F.Bahçe?ye satmayacagiz diyebiliyor musunuz? sorusuna, ?Kesin olarak öyle bir sey diyemeyiz Ama biz Fatih?i satmayi düsünmüyoruz? yanitini verdi ve söyle devam etti: ?Fenerbahçe, oyuncumuza talip olmustur. Biz, öncelikli olarak kendimizi düsünüyoruz. Güçlü bir takim kuracagiz. Su anda kendilerine bir cevap vermedik. Biz de büyük kulübüz. Oyuncularina baska takimlarin talip olmasi, Trabzon halkinin ve kamuoyunun hosuna gidiyor. Alternatifini bulmadan futbolcu satmayiz.?
              Adam ifadesi Nihat Özdemir?e aittir - Istanbul Büyüksehir Belediyesi?nin kulüp baskani saniyor kendini hala. Trabzonsporlu futbolcuya Fenerbahçe?nin talip olmasi hosuna gidiyormus, baksanizaÖ-
              Nihat Özdemir?i burada ?mal? olarak sifatlandirdigi Fatih Tekke, medyaya göre Umre ziyaretinden, kendi ifadesine göre de yurt disi gezisinden dönüste havaalaninda, alternatifini buldugunda kendisini satacagini beyan eden baskaninin açiklamalarini gölgede birakti:
              ?10 gündür yurtdisindaydim. Yeni geldim. Bir aydir millet yazip çizip oynuyor. Benim söyledigim seyler hep ayni. Yine tekrar ediyorum. Trabzonsporluyuz. Trabzon?da dogduk, ama Trabzonspor?dan ayrilacagim. Net olarak söylüyorum. Allah nasip ederse bu yurt disi olacak. Bu kadar basit.?
              Nasil Trabzonsporluluksa bu! Biraktik renk askini, nasil profesyonellikse! Yilda 2 trilyon kazandigin kulübü ?bu kadar basite? indirgemek.
              Bu isler ?Bu kadar basit? ha!
              Son sözler bir taraftardan...
              Fatih?e: Hami Trabzonspor?dan gönderildiginde, ?Ben Trabzonspor kaptaniyim, baska takimin formasini giymem? diyemedigi için 200?ü askin gol attigi Trabzonspor formasiyla jübile yapamiyor.
              Baskan?a: ?Burasi sirket degil. Amaç para kazanmak degil, sampiyon olmak. Parali baskan haa! Eger Fatih?ten gelecek parayla transfer yapacaksan, bu isi senden bin kat daha iyi yapacak insanlar var Trabzon?da. Atay Aktug?un, Özkan Sümer?in günahi neydi, satmadilar Fatih ve Gökdeniz?i. Büyük kulüp baskanligi, ticaret yapmaya benzemez.

////////

Yazi bu. Yalniz birsey dikkatimi çekti. Taraftar görüsleri burda daha önce bire bir yazildi gibime geliyor

evet Ergun Ata bey in ,son söz bir taraftardan ,diye alintiyapip kösesine koydugu bu koyu yazi burda bi arkadasin yazdigi yorum. bende hatirliyorum . hatta üsenmeyen birisi arkadaki sayfalari bakarsa kimin yazdigida bulunabilir. BMN takip ediliyor. Taraftarin sesi olmaya devam edecegiz.Burayi eminimki istanbul medyasida takip ediyor. ama islerine gelmedigi için gündeme getiremiyorlar.Edited by: forever61
              2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
              Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak jefferson61sefa tarafından gönderildi
                mehmet yogatli+semih + 5 milyon euro da reddedilir gibi degil[img]smileys/smiley2.gif[/img]

HAYIIIRRRR Türkiyenin en iyi Golcusünü Rakibine satmaya Razimisin yani???..

Hem Fatih Fenere gitmez
                1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• alex+volkan+mehmet yozgatli+appiah+10 milyon euro=fatih

bunu bile düsünebilirim
                  AL STADINI ÇAL BAŞINA

Yorum

• ronaldinho+kaka+buffon+nesta+carnavaro: fatih....

...ozaman düsünülebilir!!!!!

Yorum

• ya git bira fazla rüya görüyonuz siz fatihi çok büyütüyonuz
                      volkan+yozgaatli+semih+aureli=tekke razi egilmisin sen en iyi golsünü satcan ama en iyi olcak semih süper sag açik yogatli
                      elinden kaçirdigin aurelio bide ii kaleci volkan var
                      volkan aureli yu çikar 5 milyon euro ama biz sampiyonluga oyniyamicaz bu yüzden fatih kalmasin sampiyonluk bir rüya bence

Yorum

• yok barcelona+milan=fatih

Yorum

• jefferson duyan da taraftari ikna etmek için yönetimden gönderildin sanacak [img]smileys/smiley36.gif[/img]Lütfen burda önemli olan Trabzonspor'un degerleridir. Görmüyor musun bir aydir masa medyanin yaptiklarini
                          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Trabzon Jay Jay Okocha'yla anlasti

16 Haziran 2006 08:30

Ricardinho transferinden sonuç alamayan Trabzonlu yöneticiler, futbolseverlerin yakindan tanidigi Okocha'ya Bordo-Mavili formayi giydirmeye hazirlariyorlar...

Ricardinho transferinden sonuç alamayan Trabzonsporlu yöneticiler, Türk futbolseverlerin yakindan tanidigi Jay Jay Okocha'ya Bordo-Mavili formayi giydirmeye hazirlaniyorlar.

Ingiltere'nin Bolton Wanderers takiminda görev yapan Nijeryali futbolcuyla üç hafta önce ilgilenmeye baslayan Trabzonsporlu yöneticiler, dün mutlu sona ulastilar.

Ingiltere'de yapilan görüsmelerden olumlu sonuç çikinca Okocha'ya ön anlasma imzalatildi. Transferin gerçeklesmesinde Teknik Direktör Lazaroni basrol oynadi.

LAZARONI FARKI
                            Lazaroni'nin Fenerbahçe'yi çalistirdigi dönemde Sari-Lacivertli formayi giyen Okocha, eski hocasindan telefon alinca, Bordo-Mavili yöneticileri geri çevirmedi. Trabzonspor, Türk vatandasi olan Okocha'ya yerli futbolcu statüsünde forma giydirecek.

Bu arada Denizlispor'dan Mustafa Keçeli ile dün bir araya gelen Trabzonsporlu yöneticiler, her konuda anlasma sagladilar. Öte yandan, Fatih Tekke'nin menajeri Ceylan Çaliskan, Bordo-Mavili futbolcuya yurtdisindan transfer teklifi gelmedigini söyledi.

Kaynak: Aksam

Yorum

• insallah okocha haberi dogrudur eger dogruysa 1 yildiz yabanci kontenjani doldurulmadan alinir [img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

• Yükleniyor...
                                X