İlk olarak gabriel omar tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Skor Taraftarları Şimdi Konuşsun !
Daraltma
X
-
İlk olarak bocek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehoca gitti kim gelecek? hikmet karaman mı? yılmaz vural mı? aykut kocama hahahayabancı hocaya verecek para yok çünkü. hami beyefendi mi gelecek yoksa? onu yardımcı hoca kim yaptı nerden çıktı hiç sorgulayan yok nedense? ben takım içinde ve dışında bazı oyuncuların, bazı kişilerin içten içe mustafa hocanın gitmesinden yana olduğunu düşünüyorum. dengesiz futbolun tek açıklaması budur bana göre...
İnsanlar bigisiz doğar aptal değil.Fakat eğitilerek aptal olabilirler!!
Yorum
-
İlk olarak gabriel omar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen bu takımı Avrupa maçı oynamadığı zaman da gördüm.O zaman da topu rakibe teslim edip ,temposuz bir şekilde oynuyorduk.Demek ki bizim karaktersiz oyunumuz yorgunluktan değil,zihniyetten kaynaklanıyor.
Takım sezon başından beri aynı ,hoca ne taktik ne kondüsyon olarak takıma zerre etki edemedi.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHangi ara gördün?bu takım lig başlamadan önce avrupada maç yapmaya başladı.zihniyetten kaynaklanıyorsa hocayı niye suçluyoruz o zaman bırakalım sezon sonu kendisi kadro kursun başarısız olursa o zaman göndeririz.bu kadroyu iyi oynatacak teknik adam dünyada yok bunu bilmeyeniniz kaldımı?
Defansif oynamakla bir problemim yok,ama bu oyun defansif oyun değil.Bu sadece geriye çekilip saldım çayıra mevlam kayıra oyunu.Zihniyet meselesi de burada devreye giriyor işte.Hocanın kafasında sadece yenilmemek var,takım doğru düzgün kontraya çıkamıyor ,kazanma arzusu yok,bu nasıl defansif oynamak ?
Mustafa hoca sene başında geldi.Kendi kadrosunu kurma imkanına sahipti.Beceremeyecektiyse bu yükün altına girmeyecekti.Şimdi kimseye kabahat bulmaya hakkı yok ,zira bu kadroyla yola çıkan kendisi.
Devre arasında gelen hoca için bu tarz yorumlar yapılabilir,ama sene başından bu yana takımın başında olan bir hoca takıma hiç bir şey katamadıysa artık sığınılacak bir bahane yok demektir.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHangi ara gördün?bu takım lig başlamadan önce avrupada maç yapmaya başladı.zihniyetten kaynaklanıyorsa hocayı niye suçluyoruz o zaman bırakalım sezon sonu kendisi kadro kursun başarısız olursa o zaman göndeririz.bu kadroyu iyi oynatacak teknik adam dünyada yok bunu bilmeyeniniz kaldımı?İnsanlar bigisiz doğar aptal değil.Fakat eğitilerek aptal olabilirler!!
Yorum
-
İlk olarak samway tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebırakın skor taraftarınıda avnı akerdekı taraftar ustune dusenı yapsın yonetım ıstıfa dıye bagıramıyolar ne gunahı vardı dıgerlerının ? neyı beklıyosunuz ? yoksa bıseylerden mı korkuyosunuz ? evet tabıkıde korkuyosunuz sızİnsanlar bigisiz doğar aptal değil.Fakat eğitilerek aptal olabilirler!!
Yorum
-
İlk olarak Nihat Günay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHerkes gibi ben de kızgınım.
Lakin, hoca gitsin diyenler lütfen alternatifini de yazsın...
Alternatif talebinizi görünce
Hocasız oynasak ne olurdu, ligde ve Avrupa'da nerede olurduk? sorusu geldi aklıma...
Sizce ne olurdu?
Yorum
-
İlk olarak Nihat Günay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHerkes gibi ben de kızgınım.
Lakin, hoca gitsin diyenler lütfen alternatifini de yazsın...
Alternatif kolay.. Yerli de yabancı da bir sürü üst düzey hoca var. Yabancı olarak Hector Cuper mesela doğru isimdir (kimse Ordu'yu düşürdü diye cahil bir itiraz yapmasın lütfen)veya biraz cesur olabilirseniz Morinho veya Klopp gibi adamların yakın zamandaki yardımcılarından birine verebilirsiniz takımı. Yerli de bir sürü isim var bu işi çok iyi yapabilecek örneğin Ertuğrul Sağlam, Hikmet Karaman ve hatta Yılmaz Vural.
Burada iki püf nokta var. Birincisi doğru hocayı bulmak, ikincisi hocanın arkasında durmak, destek olmak... Bunlardan biri olmadığı zaman sistem çalışmaz. Şöyleki, yanlış hocanın arkasında durmak (bkz. Ziya Doğan, MRA) veya doğru hocayı hemen kovmak (bkz. Ersun Yanal, Yılmaz Vural) hep başa döndürür takımı geriye götürür.. O yüzden, yukarıdaki hocalardan birini seçeceksiniz, sonra ona her türlü desteği (transfer, zaman vs.) vereceksiniz.. Bu kadar basit..İnadına Trabzonspor !
Yorum
-
İlk olarak samway tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebırakın skor taraftarınıda avnı akerdekı taraftar ustune dusenı yapsın yonetım ıstıfa dıye bagıramıyolar ne gunahı vardı dıgerlerının ? neyı beklıyosunuz ? yoksa bıseylerden mı korkuyosunuz ? evet tabıkıde korkuyosunuz sızher daim düşleri peşinde koşan sabırsızlık zamanının güzel çocuklarına....
Yorum
-
İlk olarak leviathan_-1461 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen şimdi bu adama hakaret ettim diye ceza alırmıyım?
Yorum
Yorum