Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Skor Taraftarları Şimdi Konuşsun !

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak gabriel omar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ben bu takımı Avrupa maçı oynamadığı zaman da gördüm.O zaman da topu rakibe teslim edip ,temposuz bir şekilde oynuyorduk.Demek ki bizim karaktersiz oyunumuz yorgunluktan değil,zihniyetten kaynaklanıyor.

Takım sezon başından beri aynı ,hoca ne taktik ne kondüsyon olarak takıma zerre etki edemedi.
    Aynen sanki avrupa maçı oynamasaydık tek kale rakibi boğan rakip yarısahada bir maç onacaktık böyle maçlarda oldu zaten gördük.Takımın genetiğiyle ruhu ile oynuyor MrA Bnu yapmaya hakkı yok
    İnsanlar bigisiz doğar aptal değil.Fakat eğitilerek aptal olabilirler!!

Yorum

• İlk olarak bocek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      hoca gitti kim gelecek? hikmet karaman mı? yılmaz vural mı? aykut kocama hahaha yabancı hocaya verecek para yok çünkü. hami beyefendi mi gelecek yoksa? onu yardımcı hoca kim yaptı nerden çıktı hiç sorgulayan yok nedense? ben takım içinde ve dışında bazı oyuncuların, bazı kişilerin içten içe mustafa hocanın gitmesinden yana olduğunu düşünüyorum. dengesiz futbolun tek açıklaması budur bana göre...
      Soruyu yanlış yerden soruyorsun.Tolunay niye yollandı diye sor.Çünki başkan dişine göre laf geçrebileceği bir hoca arıyordu.1461 ruhu nu getirecek birini arıyordu görük ruhu

Yorum

• İlk olarak gabriel omar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ben bu takımı Avrupa maçı oynamadığı zaman da gördüm.O zaman da topu rakibe teslim edip ,temposuz bir şekilde oynuyorduk.Demek ki bizim karaktersiz oyunumuz yorgunluktan değil,zihniyetten kaynaklanıyor.

Takım sezon başından beri aynı ,hoca ne taktik ne kondüsyon olarak takıma zerre etki edemedi.
        Hangi ara gördün?bu takım lig başlamadan önce avrupada maç yapmaya başladı.zihniyetten kaynaklanıyorsa hocayı niye suçluyoruz o zaman bırakalım sezon sonu kendisi kadro kursun başarısız olursa o zaman göndeririz.bu kadroyu iyi oynatacak teknik adam dünyada yok bunu bilmeyeniniz kaldımı?

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hangi ara gördün?bu takım lig başlamadan önce avrupada maç yapmaya başladı.zihniyetten kaynaklanıyorsa hocayı niye suçluyoruz o zaman bırakalım sezon sonu kendisi kadro kursun başarısız olursa o zaman göndeririz.bu kadroyu iyi oynatacak teknik adam dünyada yok bunu bilmeyeniniz kaldımı?
          Abi,kadro şampiyon olacak bir kadro değil,eyvallah.Ama her önüne gelene mahkum oynayacak bir kadro da değil .

Defansif oynamakla bir problemim yok,ama bu oyun defansif oyun değil.Bu sadece geriye çekilip saldım çayıra mevlam kayıra oyunu.Zihniyet meselesi de burada devreye giriyor işte.Hocanın kafasında sadece yenilmemek var,takım doğru düzgün kontraya çıkamıyor ,kazanma arzusu yok,bu nasıl defansif oynamak ?

Mustafa hoca sene başında geldi.Kendi kadrosunu kurma imkanına sahipti.Beceremeyecektiyse bu yükün altına girmeyecekti.Şimdi kimseye kabahat bulmaya hakkı yok ,zira bu kadroyla yola çıkan kendisi.

Devre arasında gelen hoca için bu tarz yorumlar yapılabilir,ama sene başından bu yana takımın başında olan bir hoca takıma hiç bir şey katamadıysa artık sığınılacak bir bahane yok demektir.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Takımın oyun zihniyeti hocadan kaynaklanır takım ne oynuyorsa sorumlusu hocadır tabikide hocayı suçluyacağız.Her maçdan sonra iyi mücadele ettik iyi oynuyoruz diyen kendisi doğal olrak bu zihniyeti yaratan da kendisidir

Yorum

• bırakın skor taraftarınıda avnı akerdekı taraftar ustune dusenı yapsın yonetım ıstıfa dıye bagıramıyolar ne gunahı vardı dıgerlerının ? neyı beklıyosunuz ? yoksa bıseylerden mı korkuyosunuz ? evet tabıkıde korkuyosunuz sız

Yorum

• İlk olarak samway tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bırakın skor taraftarınıda avnı akerdekı taraftar ustune dusenı yapsın yonetım ıstıfa dıye bagıramıyolar ne gunahı vardı dıgerlerının ? neyı beklıyosunuz ? yoksa bıseylerden mı korkuyosunuz ? evet tabıkıde korkuyosunuz sız
                Aynen

Yorum

• Herkes gibi ben de kızgınım.

Lakin, hoca gitsin diyenler lütfen alternatifini de yazsın...
                  Adalet Yoksa, Barış da Yok...

Yorum

• İlk olarak Nihat Günay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Herkes gibi ben de kızgınım.

Öncelikle şunu belirteyim Hoca gitsin diyenlerden değilim.

Alternatif talebinizi görünce

Hocasız oynasak ne olurdu, ligde ve Avrupa'da nerede olurduk? sorusu geldi aklıma...

Sizce ne olurdu?

Yorum

• İlk olarak Nihat Günay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Herkes gibi ben de kızgınım.

Alternatif kolay.. Yerli de yabancı da bir sürü üst düzey hoca var. Yabancı olarak Hector Cuper mesela doğru isimdir (kimse Ordu'yu düşürdü diye cahil bir itiraz yapmasın lütfen)veya biraz cesur olabilirseniz Morinho veya Klopp gibi adamların yakın zamandaki yardımcılarından birine verebilirsiniz takımı. Yerli de bir sürü isim var bu işi çok iyi yapabilecek örneğin Ertuğrul Sağlam, Hikmet Karaman ve hatta Yılmaz Vural.

Burada iki püf nokta var. Birincisi doğru hocayı bulmak, ikincisi hocanın arkasında durmak, destek olmak... Bunlardan biri olmadığı zaman sistem çalışmaz. Şöyleki, yanlış hocanın arkasında durmak (bkz. Ziya Doğan, MRA) veya doğru hocayı hemen kovmak (bkz. Ersun Yanal, Yılmaz Vural) hep başa döndürür takımı geriye götürür.. O yüzden, yukarıdaki hocalardan birini seçeceksiniz, sonra ona her türlü desteği (transfer, zaman vs.) vereceksiniz.. Bu kadar basit..
                      İnadına Trabzonspor !

Yorum

• İlk olarak samway tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bırakın skor taraftarınıda avnı akerdekı taraftar ustune dusenı yapsın yonetım ıstıfa dıye bagıramıyolar ne gunahı vardı dıgerlerının ? neyı beklıyosunuz ? yoksa bıseylerden mı korkuyosunuz ? evet tabıkıde korkuyosunuz sız
                        Ben şimdi bu adama hakaret ettim diye ceza alırmıyım?
                        her daim düşleri peşinde koşan sabırsızlık zamanının güzel çocuklarına....

Yorum

• hala olayı başka yerlere çekenlere söylüyorum:
                          galip geldiğimiz maçlarda bile ezilerek oynadık, bundan kötüsü olurmu?
                          ortak paydamız pasif futbol...
                          yensekte aynı...
                          yenilsekte...
                          .... yok, sadece takım değil; bir yaşam biçimidir Trabzonspor!

Yorum

• İlk olarak leviathan_-1461 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ben şimdi bu adama hakaret ettim diye ceza alırmıyım?
                            hakaret ??? nedeni ni sole bakalım

Yorum

• MRA bencede istifa etmeli haftalardır bir güzel futbol göremedim bu kadar berbat kimse oynatmadı bizi.
                              NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..

Yorum

• Kötü oynayıp kazanmayı iyi oynayıp kaybetmeye tercih edenler KAYBETTİ.
                                Bordomavi.net

Yorum

Yükleniyor...
                                X