Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• * Ne Mutlu Türküm Diyene. Şehit olan Teğmenimize Allah rahmet eylesin. Barış süreci adı altında hala bu ülkeyi bölmeye çalışanlarında Allah bin belasını versin.
    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
    .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez!

Oğuz Zeytin, hem ırkçılık yapıyorsun hemde ırkçılıkla suçluyorsun.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Tribüne oynamak? Neden? Kime yapayım? Elime ne geçecek?

Seni ciddiye alıp, insan gibi tartışıyorum. Çamur atmadan, hakaret etmeden bunu sürdüremeyeceksin belli ki...

Yine de son açıklamamı yapayım:

* Üstünlük konusu

Önce dedin ki "Yahu ayıp ayıp... Ne diye insanları ayırırsınız..."

Değil mi? İnsanları ayırmak ayıp diyordun yani.

Ben de sana Ayet ile cevap verdim:

"Ey insanlar! Doğrusu Biz sizleri bir erkekle bir dişiden yarattık. Sizi milletler ve kabileler haline koyduk ki birbirinizi kolayca tanıyasınız."

Şimdi desene "insanları milletlere ayırmak ayıp" diye? Yaradan'ın kelamına karşı çıksana bir kez daha?

Bunlara cevap veremediğin için bana "amacın tribüne oynamak" şeklinde çamur atıyorsun.

Tartışmanın çerçevesi bu ise dışına çıkıp "üstünlük" anlatıyorsun bana. Ayetin açıklamasındaki üstünlükten bahsediyorum. Üstünlük taslamışsın demedim.

Sanırım kendi yazdıklarını hatırlamıyorsun ya da benim yazdıklarımı okumuyorsun.

Bu bir!

* İki: Vatan milliyetçiliği konusu...

Milliyetçilik üzerine na kadar okuyup çalıştın bilemiyorum ama öyle kafana göre tanımlamalar yapamazsın. Tayyip de bir zamanlar dinsel, bölgesel milliyetçilik diyordu. Böyle kavramlar yok. Dincilik de, bölgecilik de, vatanseverlik de...

* Rezil-Kafatasçı söz

Evirip çevirme: Bir insanın, o sözden rahatsız olması için kendini Türk hissetmemesi lazım. Aynı soruyu soruyorum kaçıncı defa. TC Anayasası Md. 66'ya göre kendini Türk görüyor musun? TC vatandaşıyım diyip duruyorsun. O ki vatandaşsın, o vatandaşlık bağın anayasal olarak seni Türk yapıyor, kabul etsen de etmesen de... Bu arada sen Türküm demişsin, dememişsin hiç umrumda değil.

Beğenmediğin, reddettiğin o yüce sıfat sayesinde sen de bu ülkede bütün haklardan faydalanıyorsun. Aslında Irak gibi olaydık, o zaman görürdün efendiyi hizmetçiyi...

Şimdi bu maddeyi açıklayan ben mi, kafatsçıyım? Yoksa sana sorulmadığı, merak edilmediği halde ısrarla "ben kürt kökenliyim" diyen sen mi?

Öncelikle paylaştığın Ayet-i Kerime'nin anlamını kendince yorumlamayı bırakmanı tavsiye ederim.. Orda ayrımcılık mı var.. Allah (c.c.) yaratırken milletlere, kabilelere ayırmış amenna ama orda bu kabilelerin birbirine üstünlüğüne dair tek bir kelam var mı? Yok... Ayrıca tefsirini de ekledim bi önceki mesajımda.. Senin dediğin manada hiç bir anlam çıkmaz o ayetten... İstediğin kaynağa da bakabilirsin... Hem diyorsun ki Allah (c.c.) milletlere ayırmış ama sonra da kendinden başkasını kabul etmiyorsun? Tezatlık yok mu burda..

İkincisi, Anayasa'ya gelelim... Anayasa'yı yapan kimler.. Benim, senin gibi insanoğlu... Haşa Allah kelamı değil...

Öncelikle şunu soralım kendimize... Devlet neden kendi vatandaşını tanımlama gereği duyuyor ki? Bu bir Anayasa mı, yoksa sözlük mü?

Yahu herkes bu ülkenin vatandaşıdır... Diyelim ki orda herkes Türk'tür değil de herkes Kürttür veya herkes Rum'dur yazsaydı... Olur muydu sence? Bence olmaz... İşte benim belirtmek istediğim bu...

Şimdi malum, önümüzdeki yıllarda Anayasa'nın değişmesi gündemde ve büyük ihtimal bu bahsettiğimiz madde değişecek.. Haberlerden öğrendiğim kadarıyla..
        Peki bu değiştiği zaman, Senin Türk olup olmamanı değiştirecek mi? Hayır yine Türk'sün sen.. Kimse bunu değiştiremez..

Sen diyelim ki Almanya'ya gittin bir süre sonra Alman Vatandaşlığına geçtin.. E peki sen bu durumda Alman mı oluyorsun.. Hayır yine Türk'sün... Sadece Almanya vatandaşı oluyorsun... Başka türlü olmaz zaten...

Bölücülük yapan köpeklerin haricindeki herkes bu ülkenin vatandaşı olmaktan memnun...

Şurda bir anlaşalım.. Ben kendimi anlatamıyorum heralde...

Ben Türklükten, kürtlükten rahatsız değilim.. Bir insan Türk de olur Laz da olur Çerkez de İngiliz de... Benim karşı olduğum şey "çülük"... Yani Kürtçülük, Türkçülük...

Benim binlerce arkadaşım binlerce meslektaşım var daha birine dememişim ki, Türk müsün Kürt müsün... İnsan olduktan sonra isterse Ermeni olsun hiç umrumda değil...

Yorum

• Arkadaşlar konudan çok uzaklaşmayalım rica ederim.
          BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Hakkari'de Atatürk büstünü yıkmışlar. O yüce büste el uzatanları yaksak adımız faşist olur dimi ?
            Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Bravo açılım süper RTE !

https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Dün gece katledilen Şehit Teğmen Emre As daha 1 ay önce göreve başlamıştı..

Van'ın Saray İlçesi'nde PKK'lılar tarafından kurulan pusuda şehit düşen teğmenin kimliği belirlendi.

Dün gece Türkiye-İran sınırında tespit edilen bir gruba müdahale etmek için bölgeye intikal eden Yamanyurt Sınır Karakolu'nda görevli time, PKK tarafından pusu kurularak ateş açıldı. Açılan ilk ateşte 1 teğmen şehit olurken, 1 asker de yaralandı. Şehit olan teğmenin Tokat'ın Zile İlçesi nüfusuna kayıtlı Emre As olduğu belirtildi. Teğmen As'ın cenazesinin Van'da yapılacak törenle memleketine gönderileceği bildirildi.

Van'ın Saray İlçesi sınırada PKK tarafından kurulan pusuda şehit düşen 23 yaşındaki Piyade Teğmen Emre As'ın 1 ay önce Van'ın Saray İlçesi Yamanyurt Sınır Karakolu'nda göreve başladığı belirtildi. Yamanyurt Karakol Komutanı olarak göreve başlayan Teğmen As'ın alınan görüntü üzerine bölgeye intikal etmek için yola çıkan 8 kişilik timin başında askerlerle birlikte olay yerine gittiği belirtildi. Teğmen As'ın cenazesi saat 11.30'da Van Jandarma Filo Komutanlığı'nda yapılacak törenin ardından memleketi Tokat'ın Zile İlçesi'ne gönderildi. Bu arada Saray Cumhuriyet Savcılığı saldırı ile ilgili soruşturma başlattı.
                "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bravo açılım süper RTE !

Emin ol şu görüntüye sevinen çok Türk var bu ülkede. Pkk'lı yapıyor ama ellerine fırsat geçse aynısını yapacak bol bol Ak gençilk tanıyorum bu ülkede.

twitter

Yorum

• İlk olarak erolizmts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Emin ol şu görüntüye sevinen çok Türk var bu ülkede. Pkk'lı yapıyor ama ellerine fırsat geçse aynısını yapacak bol bol Ak gençilk tanıyorum bu ülkede.
                    Allah belasını versin siyasetinizin yeter artık yok ak koyun yok gezici yok kafatasçı bilmem ne yeter ulan ülkeyi sizin bu sığ kafalarınızla bölüyolar bi çenenizi kapatamadınız 50 senedir. İlla kutuplaştıracaksınız milleti. Ya hu size ne miletin görüşünden zevklerinden az susun oyunuzu kullanın susun arkadaş yeter vallahi yeter.
                    Bize Her Yer Trabzon

Yorum

• İlk olarak sakoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Allah belasını versin siyasetinizin yeter artık yok ak koyun yok gezici yok kafatasçı bilmem ne yeter ulan ülkeyi sizin bu sığ kafalarınızla bölüyolar bi çenenizi kapatamadınız 50 senedir. İlla kutuplaştıracaksınız milleti. Ya hu size ne miletin görüşünden zevklerinden az susun oyunuzu kullanın susun arkadaş yeter vallahi yeter.
                      Siyaset mi? De ki yalan. En basitinden Twitter'da ataput yaz ve Akp ve pkk'lıların nasıl gönül birliği etmişçesine kin kustuklarını gör. İstersen Ak gençlikin bazı tweetlerini upload edeyim sana. Yahu içlerinde yaşıyorum ben bu adamların. Tam göbeğinde. Ülkenin kurucularına 2 ayyaş diyen zat kimdi? Siyaset mi bu?

>>>

Var mı pkk'dan farkları? Atatürk nefretleri pkk'lılardan daha fazla.
                      En son erolizmts tarafından düzenlendi; 20.08.2014, 16:04.

twitter

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bravo açılım süper RTE !

Az delikanlı olsunlar da yüzlerini açsın bu gavatlar...

Ama biliriz ki PKK ne zaman erkek gibi savaştı...

Pusu ve her türlü katliam tek bildikleri şey...

TÜRK KÜRT KARDEŞ! PKK KALLEŞ...
                        “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                        Malik bin Dinar

Yorum

• İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Az delikanlı olsunlar da yüzlerini açsın bu gavatlar...

Ama biliriz ki PKK ne zaman erkek gibi savaştı...

Pusu ve her türlü katliam tek bildikleri şey...

TÜRK KÜRT KARDEŞ! PKK KALLEŞ...
                          Her cümlenin altına imzamı atıyorum..

Özellikle son cümle benim kaç gündür anlatmaya çalıştıklarımın en güzel ve en sade özetiydi

Yorum

• İlk olarak Ahmet Gedikli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            3 ağacı bahane edip meydanlara çıkanlar, itpkk heykeli dikildi neredeler şimdi.
                            Veya onlara karşı çıkıp eleştirenler neredeler şimdi.

Ülkücüler tüm Türkiye'de protesto gösterileri düzenlenmiştir bu akşamdan itibaren. Ve ne hazindir ki "bunlar namaz kılmaz, ayet bilmez, kandan beslenir" diyen yavşakların sesi soluğu çıkmamaktadır.

Ama doğru bayrak iner ses çıkmaz, pkk heykeli dikilir ses çıkmaz, 49 vatandaşımız aylardır rehin tutulur ses çıkmaz... Neden tepki göstersinler ki işkembeleri doyuyor.

Güzel bir söz vardı. Uyan Türk evladı uyan, 30 kupona alınmadı bu vatan diye. Ama gel de anlat millete. Sorsan en büyük vatansever onlar. Vatansızlar.
                            İşte biz buyuz, bizleri birilerinin tarafına çekmek isteyenlere yazıklar olsun ve de ayrıca kapak olsun
                            Bunlar yalandan düşman, danışıklı dövüş, ortak bir şekilde buluştukları nokta da Milliyetçi düşmanlığı Vatansever düşmanlığı...
                            Bizlere atfen sarf ettikleri sözler de iftiradan ve içi boş laflardan öteye gidemez
                            Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak erolizmts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Siyaset mi? De ki yalan. En basitinden Twitter'da ataput yaz ve Akp ve pkk'lıların nasıl gönül birliği etmişçesine kin kustuklarını gör. İstersen Ak gençlikin bazı tweetlerini upload edeyim sana. Yahu içlerinde yaşıyorum ben bu adamların. Tam göbeğinde. Ülkenin kurucularına 2 ayyaş diyen zat kimdi? Siyaset mi bu?

>>>

Var mı pkk'dan farkları? Atatürk nefretleri pkk'lılardan daha fazla.
                              arkadaşım sen bunları yazınca engellemiş mi oluyosun bu işi. Her insan bir mi? akplilerden ve mhplilerden bazıları Atatürk hakaret eder ne yapıcaksın öldürecek misin onları aksi tarafta chplilerden bazıları din düşmanı Allaha bile ağza alınmayacak laflar ediyorlar ne yapacaksın öldürecek misin onları.

Bir kısım insanın yaptıklarını bir bütüne mal etmek ortamı germekten öteye geçmiyor geçmeyecek. Kimse kimseyi sevmek zorunda değil bu kişi kim olursa olsun. Ama küfür hakaret vs. bunlar acizliktir. Birinden nefret de etsen içinde sakla bunu. Hiç birini tasvip etmiyorum ama bunları gösterip bir bütüne mal edemezsin.
                              Bize Her Yer Trabzon

Yorum

• Ne çektik be bu lanet 'insan'lardan. Defolup gitseniz ülkeden.
                                Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

Yükleniyor...
                                X