Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak The_Storm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Askerin anlayışı şu: Ya ben yönetirim ya da savaşmam.

Siyasi hırs ve planlar uğruna genç delikanlıların, komutanlarınca nasıl ateşe atıldığını görmediniz mi? Dağlıca'yı, Erzincan'ı daha onlarca olayı nasıl unutursunuz?

Bu orduyla ne savaşa girilir, ne de terör mücadelesi yapılır.
    bu orduyla değil sizin gibi insanlarla savaşa girilmez, bunu kurtuluş savaşında gördük, özellikle menemen olayında

orduya alçakça çamur atarak pkkya hizmet ediyorsunuz

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kuzey Irak'i bombalamak mi cözüm yani? Bence degil..

- PKK paralari nereden buluyor? Hangi islerle ugrasiyor?

- PKK hangi ülkenin silahlarini kullaniyor?

Bu iki sorunun cevabini bilmiyorumuyuz yani? Yada bunu bir istihbarat kurumu kurup ortaya cikarmak cok mu zor?

- Para akisini kes!

- Silah satan ülkeleri uyar, gerekirse tehdit et...

Ve en önemlisi gerekirse savas ilan et. En azindan bu vatanin evlatlari gereksiz yere genc yasta can vermezler yada en azindan savasta sehit oldular deriz.

Cünkü suanki durum gercekten aci verici..

Bu ülkenin basinda ben olsaydim 3. dünya savasini bile göze alirdim bu isi sonlandirmak icin.

Artik YETER!
      İlk olarak The_Storm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      PKK kandilde değil, evimin 2 km uzağındaki Hacıbekir mahallesinde...

Geçen hafta gece yarısı dükkana hırsız girdi diye polis imdatı arıyorlar, Gece yarısı gelen polise pusu kurup çapraz ateşe alıyorlar. Silah seslerini rahat duyuyorduk.

Mahalleyi bombalayamayacağınıza göre, bu mücadele çok çok çok zor bir mücadeledir. Haktan ayrılmaz ise Allah'ın yardımı bizimle olacaktır inşallah. Çünkü karşı tarafın hiçbir kutsal değeri yok. Çakal sürüsünden farklı değil.

Bak yukarida ne yazmisim. Savas en son secenek.

Ama bir yerden baslamak lazim.

Oturup bol bol dua etmek güzel ama cözüm degil.
      İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Havva Operasyonu fazla etkili olacagini sanmiyorum.Yukarda yazildigi gibi capulcular bunu bekliyordu.Cogu capulcu kücük Gruplara bölünüp Kamplardan uzaklasip magaralara saklanmistirlar.Bu illeti bitirmek icin Para Kaynaklarini ve üslerini yok etmek lazim.Yani Avrupada isi haletmeliyiz.Almanyada acik acik Para ve capulcu topluyorlar.Cogu Alman vatandasliag geciyor Agar yaralanirsalar Almayada tedavi olmak icin geri yollaniyorlar.

Capulculari bitirmek istiyorsalar Tamil kaplanlari nasil yok edildi iyi analiz edilmeli.Pasif durumumdan Aktif durumuna gecmeliyiz.Yani Kislalardan cikip daglarda onlarin kamplarina tasimaliyiz gücümüzü.Yaz kis demeden vurmaliyiz.Nefes almalarina izi verilmemeli.Ruslar Cecenlere Silah satan kisileri, gizli servislen nasil infaz edildi bizim istihbartan analiz etmeli ve uygulanmali.Iran ,Suriyelen,Irak Merkez Hükümetiyle isbirligine gidilmeli.

Bu is Konusularak su an halolmaz.Capulcular yok olduktan sonra Ekonomi güclendirilip is yerleri acilir o zaman halkta dag felan cikmaz.Karni tok olan dag cikmaz.
        çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

Askerin anlayışı şu: Ya ben yönetirim ya da savaşmam.

Siyasi hırs ve planlar uğruna genç delikanlıların, komutanlarınca nasıl ateşe atıldığını görmediniz mi? Dağlıca'yı, Erzincan'ı daha onlarca olayı nasıl unutursunuz?

Bu orduyla ne savaşa girilir, ne de terör mücadelesi yapılır.
          şanlı türk ordusu bu günlerde sesini çıkaramasın diye neler yapıldı askerimize...

Yorum

Dünyada hakim güç para ve silahtır. ABD silahın, İsrail ise paranın sahibi olduğu için kimseyi umursamadan isteğini yapar. Birde dünyanın ücra köşelerinde kismesinin takmadığı devletlerde diktalar işlerini istediği gibi yürütür.

Sen de onlara bakıp, benzerini yapmaya kalkarsan ensene binerler. Yüzde yüz haklı olsan bile.
            peki o ülkeler neden o kadar güçlü?

tabi ki onların yediği haltlara ses çıkarmayalım, bize dokunmayan yılan bin yıl yaşasıncı zihniyet yüzünden olabilir mi?

Yorum

Kalici bir cözüm degil bu ama..

Belki 3 ay durur sonra kaldigi yerden devam eder..
              Bu başlangıç olmalı.

Ne gerekiyorsa yapılsın artık. Analar ağlamasın. Yeter.

Yorum

Dünyada hakim güç para ve silahtır. ABD silahın, İsrail ise paranın sahibi olduğu için kimseyi umursamadan isteğini yapar. Birde dünyanın ücra köşelerinde kismesinin takmadığı devletlerde diktalar işlerini istediği gibi yürütür.

Sen de onlara bakıp, benzerini yapmaya kalkarsan ensene binerler. Yüzde yüz haklı olsan bile.

Dedigim gibi bu isin sonu senin dedigin gibi olacaksada varsin olsun.

Unuttugun birsey varki; Hiristiyan kesimin karsisina almak isteyecegi en son insanlar Türklerdir.

Ögretmenim bir ara söyle demisti...

Bütün islam aleminin birlik olmasi basimiza gelecek en kötü seydir. Böylesi daha iyi.

Not: Ben Avrupa'da yasiyorum, kimin ne düsündügünü ve bakis acilarini cok iyi biliyorum.
                En son Ilelioglu tarafından düzenlendi; 18.08.2011, 00:34.
                İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• zamanında ingiltere, fransa, italya gibi ülkeler işgal etmişti bu ülkeyi o zaman sizin gibi aman dokunmayalım yoksa zararlı biz çıkarız diyenlere rağmen ülke sesini çıkardı o ülkelerin hepsini söktü attı, hala bu devirde aynı zihniyete sahip insanların olması ürkütücü

Yorum

• İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Benim anlayışım ne imiş yazsana hele bi merak ettim?

Yıllardır bahsettiğim anlayıştan yani 'terör ile vatan hainleri ile gerçek mücadele' den uzak olduğumuz için ülke buram buram vatan hainleri ile doldu. Almanya'da yaşıyorsun takılıyorsun kafana göre. Türkiye gençliğinde yok mu şu özentilik. Bence bizi çıkmaza götüren anlayış bu. Ülkenin her şehrinde kafanı nereye çevirsen vatan haini görüyorsun. Bunlar artık çok rahat. Çünkü kendileriyle mücadele edilmiyor. Ortam tamamen onların yararına. Sen Almanya'dan bırak bu özenti takılmalarıda gerçekleri gör.

Ben yazdım ki vuracaksın. Vatan haini vurulur. Dünyanın her yanında bu olay bunla çözülür. Sen buna çıkmaz diyorsun. Sen bunu ne ile çözmeyi düşünüyorsun? Yıllardır bunun haricinde yollar deneniyor. Terör güçlenmekten başka ne yaptı?

Fikirleri özentilikle oluşmuş tiplerden tiksiniyorum.

Tekrarlıyorum çözümü öldüreceksin. Vatan hainini öldüreceksin.
                    "iskan politikası gibi bir politika güdüp oraları buram buram Türkleştirmektir. Son yıllarda Türklükten uzaklaştı vatanımın o bölgeleri."

Bunu dünyanin neresinde yasarsam yasayayim hic bir yerinde mesru görmem mümkün degildir. Kürt, Laz veya Cerkez olarak dünyaya gelen insanlari sen hangi hakla Türklestirebilirsin? Bunu yillardir yapmaya calistinda eline ne gecti? Kin ve nefretten baska ne basarabildinki? pkknin oyununa geliyosun. Senin isin sadece pkk ile olacak oradaki halkla degil. Birini hain ilan edeceksen örgütü ilan edeceksin, biriyle savasacaksan pkk ile savasacaksin oranin halki ile degil!
                    En son ibrahim tarafından düzenlendi; 18.08.2011, 00:34.
                    Milli Takımım TRABZONSPOR
                    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak Mustafa ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      şanlı türk ordusu bu günlerde sesini çıkaramasın diye neler yapıldı askerimize...
                      Ordunun ses çıkarmaması lazım zaten. ABD politikalarını amerikan ordusu mu belirliyor? İngiliz hükümeti nereye asker göndereceğinin iznini ordusundan mı alıyor?

Asker yıllardır işini yapmayıp üstüne vazife olmayan işlerle uğraştığı için ordumuz zaafiyete uğramıştır.

Ülke çıkarları askerlerin insiyatifine bırakılamayacak kadar hassas bir konudur.

Ben şanlı bir ordudan ziyade, modern, emir komuta zinciri içinde çalışan, yüksek mobilitesi olan, yüksek teknoloji kullanan, vuruş gücü yüksek bir ordu isterim. "Şan" böyle korunur, yoksa üç-beş çapulcu önünde rezil olursun.

Yorum

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Havva Operasyonu fazla etkili olacagini sanmiyorum.Yukarda yazildigi gibi capulcular bunu bekliyordu.Cogu capulcu kücük Gruplara bölünüp Kamplardan uzaklasip magaralara saklanmistirlar.Bu illeti bitirmek icin Para Kaynaklarini ve üslerini yok etmek lazim.Yani Avrupada isi haletmeliyiz.Almanyada acik acik Para ve capulcu topluyorlar.Cogu Alman vatandasliag geciyor Agar yaralanirsalar Almayada tedavi olmak icin geri yollaniyorlar.

Capulculari bitirmek istiyorsalar Tamil kaplanlari nasil yok edildi iyi analiz edilmeli.Pasif durumumdan Aktif durumuna gecmeliyiz.Yani Kislalardan cikip daglarda onlarin kamplarina tasimaliyiz gücümüzü.Yaz kis demeden vurmaliyiz.Nefes almalarina izi verilmemeli.Ruslar Cecenlere Silah satan kisileri, gizli servislen nasil infaz edildi bizim istihbartan analiz etmeli ve uygulanmali.Iran ,Suriyelen,Irak Merkez Hükümetiyle isbirligine gidilmeli.

Bu is Konusularak su an halolmaz.Capulcular yok olduktan sonra Ekonomi güclendirilip is yerleri acilir o zaman halkta dag felan cikmaz.Karni tok olan dag cikmaz.

Sende benim gibi düsünüyorsun.

Yanliz Iran'i bilmem ama Suriye ve Irak ile isbirligi biraz zor.

Yorum

Sende benim gibi düsünüyorsun.

Yanliz Iran'i bilmem ama Suriye ve Irak ile isbirligi biraz zor.
                          Ben baska bir cözüm görmiyorum su an.Genel af vs zaten Türkiye kaldiramaz.Su an en Makul cözüm bu.Yoksa hep basa döneriz.Askerlerimizi sehit ederler biz Kamplari bombalariz.Politikacilar Bicak kemige dayandi der,Analar Babalar Vatan sagolsun derler uzar gider.
                          çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İmralı'daki hayvan bir an önce asılmalı. O herifin orada lüks içinde yaşamasını artık midem kaldırmıyor.

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              "iskan politikası gibi bir politika güdüp oraları buram buram Türkleştirmektir. Son yıllarda Türklükten uzaklaştı vatanımın o bölgeleri."

Bunu dünyanin neresinde yasarsam yasayayim hic bir yerinde mesru görmem mümkün degildir. Kürt, Laz veya Cerkez olarak dünyaya gelen insanlari sen hangi hakla Türklestirebilirsin? Bunu yillardir yapmaya calistinda eline ne gecti? Kin ve nefretten baska ne basarabildinki? pkknin oyununa geliyosun. Senin isin sadece pkk ile olacak oradaki halkla degil. Birini hain ilan edeceksen örgütü ilan edeceksin, biriyle savasacaksan pkk ile savasacaksin oranin halki ile degil!
                              İnsanlardan bahsetmiyorum. Türk doğmayan Türk olamaz zaten. Ama Türkiye Cumhuriyetinde bir üst kimlik vardır. Türk Milleti üst kimliği. Bundan sıkıntısı olanın safıda bellidir.

Yıllardır bunu yapmaya çalıştın da ne demek? Sen rahat ol ben pkk denen it soylarının oyununa gelmem. Ama sen çoktan gelmişsin. Bunu yapmaya çalıştında ne oldu demek pkk nın oyununa geldiğini gösterir.

Benim bahsettiğim oranın toprakları, sokakları...vs Oralara girdiğinde Türkiye'de olduğunu anlayacaksın. İzmir'de nasıl hissedip nasıl anlıyorsun orada da onu anlayacaksın. Gereken iskan politikası ise onu yapacaksın! Eline Türk bayrağını al bakalım orada nerede ne kadar gezebileceksin? Bırak bu peri masallarını. Gerçekleri gör.

Bu arada terör örgütü kadar haindir teröre, teröriste destek veren insanlar. Halk olsun esnaf olsun köylü olsun...

Yorum

• İlk olarak Mustafa ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                askerin sesini kesenler utansın .
                                Asıl Pkk ile uyuşturucu ticartine girişen askerler utanmalı ya da makam ve mevki için pkk'yı koz olarak kullanan,askerlerin ölmesini izleyen generaller utanmalı,heron görüntülerinden pkk'lıların saldırıya geldiklerini tespit ettikleri halde askeri birlikleri uyarmayan yetkili askerler utanmalı ya da ne bileyim bile bile gencecik çocukları kendi elleriyle döşedikleri mayına bastıran komutanlar utanmalı..

İlk olarak Mustafa ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ordu göreve gelmeden terör bitmez.açılımcı akp nin inmesi lazım artık o koltuktan...
                                Senin amacın şehitler üzerinden siyaset yapmak işte bu çok çirkin,darbeci zihniyet örneği..

İlk olarak The_Storm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Burada şuna-buna savaş ilan edelim, Amerika'yı da takmayalım, üçüncü dünya savaşı çıkmış ne gam diyenlerin ayakları yere basıyor mu acaba?

PKK'nın amacının, TC'yi orantısız güç kullanmaya sevkedip karşısında bir halk ayaklanması yaratmak olduğunu anlamıyorlar mı? Türkiye'yi İsrail'in konumuna düşürmek istiyorlar.

Dünya eski dünya değil. Ne kadar haklı da olsan, kafana göre hareket edemezsin. Yaptığın takdirde kimse egemenlik hakkını da tanımaz, BM barış gücü gelir oturur. Öneli olan mücadele ederken uluslararası meşruiyetini korumaktır.

Bugün 12 şehidin acısına dayanamayanlar, topyekün bir savaş durumunda hergün yüzlerce kişi ölürken, olan biteni sıcak evlerinde oturup TVden izleyebileceklerini mi sanıyorlar?

Evet, istersek bu kahpeliği en sert şekilde bastırabiliriz, ama sonuçları çok ağır olur. Biz israil değiliz, kimse tolerans göstermez. Haktan, hukuktan ayrılmazsak uzun vadede elbette kazanacağız.

Tek diyeceğim, Allah (CC) yardımcımız olsun, tuzak kuranların tuzaklarını başlarına geçirsin. Mübarek günlerde bolca dua edelim.
                                sağduyulu bir yaklaşım,alkışlamak lazım
                                En son seyduna_efil tarafından düzenlendi; 18.08.2011, 01:03.

Yorum

Yükleniyor...
                                X