Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Mitinge Katılması Doğru mu? Yanlış mı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İHO'nun mitinge katılması ve daha sonra yaptığı açıklama zekamıza hakarettir.
    Ne Mutlu Türküm Diyene!

Yorum

• bu genel başlıklarının şu süreçte misafirlere açık olması Trabzonspor'a resmen zarar veriyor. neden kapalı tutulmaz !?!?

Yorum

• İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        2-3 talep saydı en son bu başörtüsü talebini ortaya attı ve dedi ki diğerlerini geçtim ama sen başörtüsü yasaklansın dersen ben bu mitinge gitmek durumunda olurum. birebir bu talebe karşı orada olduğunu söyledi. telegole bağlanıp bunu söylüyor. o kadar kaltesiz bir görüntü oldu ki.
        Bence biraz da konuşulması gereken başkan bu konuda neden bu kadar rahat?..

Dikkat ederseniz programda da söylemlerinin üzerine ''Bu böyle biline...'' diyerek sanki artık bu duruma herkes alışsın tarzında konuştu...

Sizce neden bu kadar rahat bu konuda?..Biz şoktayken...

Yorum

• İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi
          bende hiç duymadım böyle bir talep.
          Yukarda yazdiklarina tamamen katiliyorum.

3.Kopru ve kanal istanbul yapilmasin .
          Universitelerde ve Kamuda turban yasaklansin.

Gezi Parki'nin hic alakasi olmadigi konulari Gezi Parki Direniscilerinin talepleri gibi gosteren azili bir Akp militani gibi konusma yapan bir Baskan Telegoldeydi.

Siyaset yapmak istemiyorum ama insan sadece merakindan acar o talep listesine bir bakar bilgi amacli yazmak istiyorum.
          Yaklasik 10 milyon belki daha fazla alevi olan bir toplumda rahatsizligi olan bir padisahin isminin 3.kopruye verilmesi olayini 3.kopru yapilmasin diye dile getirmek.
          Kanal Istanbul'un hic adi gecmedi onu nerden cikardi bilmiyorum.
          Eylemlerde Ihsan Eliacik ve devrimci muslumanlar grubu var ve bagimsiz da bircok basortulu vatandasimiz var. Annem mesela en yakin ornek vereyim.
          Bir olayi bilmeden yorum yapmasi Baskanin asiri cahil bir insan oldugunu dusundurdu direk banada. Boyle bir insanin Trabzonspor baskani olmasi beni uzdu.

Akp fanatigi olabilirsin. Trabzonspor baskani olmadan onca Akp mitingi vardi hangisinde cikip oyle gosteri yaptin.
          Trabzonsporun buyuklugunu kullandi. Adini kullandi. Yetemdi ustune sacmaladi. Utandim.
          Ey Türk Gençliği!
          Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak özgür6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bence biraz da konuşulması gereken başkan bu konuda neden bu kadar rahat?..

Dikkat ederseniz programda da söylemlerinin üzerine ''Bu böyle biline...'' diyerek sanki artık bu duruma herkes alışsın tarzında konuştu...

Sizce neden bu kadar rahat bu konuda?..Biz şoktayken...
            ben olayın şokunu atlattıktan sonra daha çok düşündükten sonra çeşitli şeyler geliyordu aklıma. bu adam salak değildir Trabzonspor hayatında ikinci üçüncü dördüncü planlarda olacak adam değildir. Trabzonspor'un hakları için mücadele verdiği dönemde belkide ilk defa oyunu kuralına göre oynamaya başladık, birşeylere rağmen birşeyleri göze alarak bu rezilliği yaşamak zorunda kalmıştır belkide dedim. hükümetin ülkede yarattığı bu Allahsız aşağılık düzende oyunu kuralına göre oynamaya kalkmıştır dedim. her hafta rıdvanı tayyip'in kucağına yollayan aziz ve tayfası bu görüntüler karşısında cidden rahatsız olmuştur dedim. hatta erteledikleri basın toplantısını bunla ilişkilendirdim. anlayacağın rahatlayabilmek için bayağı derin düşündüm.

ama sonra telegole bağlandı konuştu. hepsi çürüdü gitti. adam kör cahil. ve kalitesiz. sonuç olarak vardığım kanı budur. sen ne düşünüyorsun ? yani sorunun cevabı adam aşırı cahil kalitesiz bir kukla rahatlığın sebebi bu.
            En son MuratJ tarafından düzenlendi; 17.06.2013, 02:51.

Yorum

• Baskan bununla ilgili aciklama yapti mi?
              Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• Bu "Kurumsallık" denen ne idüğü belirsiz şeyin de sık sık kelli felli adamlar tarafından kullanılması ahalimizde "çok etkin, olmazsa olmaz" bişeymiş algısı yaratmış görünüyor. Bugünkü konjonktürde şu kurumsallık denen şeyin (geçmiştede öyleydi ama neyse) aslında içi boş bir iyi niyet temennisi olduğu aşikardır. Aslında en kurumsal kurumlarında kurumsalızda kurumsal diyerek yaptıkları açıklamalar ve elde ettikleri ortadayken, biz hala neyin kurumsalındayız arkadaş, hele de Türkiye Futbol Piyasasında...

Yorum

• Kupamızı çalanlarla aynı platformda nasıl olabilirsin başkan? Nasıl onların yanında yer alabilirsin? Senin taşıdığın sıfat Trabzonspor Başkanı iken nasıl bunu siyasete alet edebilirsin? Dünya kadar paran var. Karını, bacını, kızını, akrabanı vakıf üniversitesinde okutsaydın olmaz mıydı? Bahane mi bunlar? Hadi diyelim gittin. O partiye gönül verdin. Buna kimsenin karışma hakkı yok. Ne diye çıkıp halkı selamlıyorsun? Ne diye çıkıp poz veriyorsun? Kime nispet yapıyorsun? Siyasete bulaşacaksın da Trabzonspor'u mu alet ediyorsun? Çok büyük yanlış yaptın başkan. Çok büyük yanlış.

Yorum

• Bence farketmez. Benim kulübüme faydali bir baskan olsunda
                    isterse Japonya'daki mitinge katilsin.
                    Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• bmn seviyorum çunku okuyorlar araştırıyorlar bir kalıtesı var buradaki arkadasların.. benım yazmak istediklerim coktan dile getirilmiş zaten..
                      Çekiç olmaya görsün insanoglu tüm dünyayı civilerden ibaret görür..

Yorum

• İlk olarak özgür6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Anladım...

O kadar derin mevzudan bana göre kaba olmayan üslubumsa vereceğiniz cevap ben cevabımı aldım teşekkürler...

Üslubum konusunda size ağır gelen taraf varsa katılmasam dahi bu söyleminize yine de özür dilerim...

İyi geceler
                        Bana net ifadelerle bir soru yöneltmediğiniz için ben de tam karşılık veremiyorum. Yoksa kaçındığım herhangi bir şey yok. Hele ki benim kimseyi affetme haddim olmadığı için özür dilenecek hiçbir şey yok. Hepimizin yanlışları var. Eleştiri de her zaman olacak. Ben de yapacağım siz de. Saygı çerçevesi içerisinde olduktan sonra hiçbir problem yok...
                        Trabzon bir sevda,
                        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak POYRAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bence farketmez. Benim kulübüme faydali bir baskan olsunda
                          isterse Japonya'daki mitinge katilsin.
                          Japonya'daki mitinge katılsa zaten sorun çıkmaz. Trabzonspor taraftarının tamamı Akp'li değil.

Yorum

• İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ben olayın şokunu atlattıktan sonra daha çok düşündükten sonra çeşitli şeyler geliyordu aklıma. bu adam salak değildir Trabzonspor hayatında ikinci üçüncü dördüncü planlarda olacak adam değildir. Trabzonspor'un hakları için mücadele verdiği dönemde belkide ilk defa oyunu kuralına göre oynamaya başladık, birşeylere rağmen birşeyleri göze alarak bu rezilliği yaşamak zorunda kalmıştır belkide dedim. hükümetin ülkede yarattığı bu Allahsız aşağılık düzende oyunu kuralına göre oynamaya kalkmıştır dedim. her hafta rıdvanı tayyip'in kucağına yollayan aziz ve tayfası bu görüntüler karşısında cidden rahatsız olmuştur dedim. hatta erteledikleri basın toplantısını bunla ilişkilendirdim. anlayacağın rahatlayabilmek için bayağı derin düşündüm.

ama sonra telegole bağlandı konuştu. hepsi çürüdü gitti. adam kör cahil. ve kalitesiz. sonuç olarak vardığım kanı budur. sen ne düşünüyorsun ? yani sorunun cevabı adam aşırı cahil kalitesiz bir kukla rahatlığın sebebi bu.

3 saat evvel yazdığım yazıyı tekrar okumanı tavsiye ederim...

RTE Trabzon'da Dinden sonra Trabzonspor'un geldiğini çok iyi biliyor...

Malum seçimler yaklaşıyor.Hem kendisine oy veren kanadın bu konudaki hayıflanmalarını gidermek;hem de ona karşı bu yüzden sert dille eleştiri yapanlara bir mesaj vermek istedi bu vesileyle...

Peki neydi o mesaj?..

Bakın siz bizi bu konuda suçluyorsunuz lakin herşey kontrolümüzde...

Trabzonspor başkanını yanımıza aldık...Eğer bir art niyet taşısak neden yanımıza alıp mitingde halkla kucaklaştıralım?...

Başbakan ayrıca AKP'ye oy vermiş FB'lilere de sakin olun,biz her kurum ve kuruluşa,takıma,derneğe hakimiz...

Ya bizimle olursunuz veyahut kendi başınızın çaresine bakarsınız...

Bu FB lilerde;özellikle AKP'ye oy veren FB'lilerde bu çatı etrafında kenetlenme getirecektir...

Zira kimse bu çemberin dışında kalmak istemiyor...

Hacı bu yüzden başbakanın yanına gitti.Bunu ayarlayan kişinin Bayraktar olduğunu söylememe gerek yok sanırım...

Bakın yine söylüyorum kupa bize verildiğinde başbakanla ilgili bütün o olumsuz düşünceler başbakanın yanında olan TRABZONSPOR başkanı sayesinde yok olacaktır...

Peki TRABZONSPOR taraftarı bu oyunu bozar mı???

Bir kısım halinden çok memnun görüldüğü üzre...

Diğer kısım kaygılı ve bunlar ezici çoğunluk...

Bakın yine vurguluyorum.Bir kere evet dersek bu sürece bir daha toparlanamayız...

Karar taraftarın.Bugüne kadarki süreç istekleri paralelinde sürdü...Bugünden sonrasındaki planladıkları şey şu...

Taraftar dahil herkes yeni sezondan sonra yerel seçim havasına girecek ve Trabzonspor ikinci plana atılacak...

Stat inşaatı başlangıcına tekabül eden bu süreçte ''Her kaosta olduğu gibi düzenin sağlayıcıları yine bizler olacağız'' diyecekler ve bütün bu sürecin sonunda Trabzonsporluluk hüvviyeti istedikleri zemine oturacak..

Çok kısaca bunları söylemek istedim...

Saygılarımla

ayrıca yazının devamı olan;

Hacı'nın buradaki rolünü ve bu hareketi neden yaptığını anlayabilmek için onun yönetimine ve ''Dark Spot'' dediğimiz noktalara bakmak gerekir...

Yönetimde özellikle Aşçıoğlu,Başaran ve Çakıroğlu isimleri hacı'nın güç ayaklarını oluşturuyorlar...

Üç kişinin ortak noktası araştıranlar sanırım görebilir belli...

Hatta Aşçıoğlu ismi direk kanalize edilmiş isim bu yöndeki...Yani yönetime sırf hacı'nın bazı konularda yönlendirmesi açısından dahil edilmiş kişidir...

''Dark Spot'' dediğimiz noktadaki isimlerden ikisi kamuoyunca zaten çokça anılan isimler İbrahim Usta ve Bakan Bayraktar.Öyle ki 1461 Trabzon konusunda ve borç konusunda koştuğu iki isim direk bu şahıslardır...

Hacıosmanoğlu bu ''Spider's Web''(Biliyorum ingilizce terimler sıkıcı ) tuzağında şuan ve bunun farkında başından beri...

Bence bugün o mitingde sahneye doğru yürürken eski bir mhp'li olarak düşündüğü tek şey''Allah sonumuzu hayır etsin...''

Çok detaya girmek istemiyorum zira zaten karışık bir noktadayız daha da karıştırmayalım...

Arkadaşlar bazen Kaos iyidir.Her kaostan bir düzen çıkar.Ama bu düzeni taraftar olarak biz sağlayalım lütfen!!!
                            En son özgür6161 tarafından düzenlendi; 17.06.2013, 03:00.

Yorum

• İlk olarak cerasus tarafından gönderildi
                              Yine komplo teorilerine basladik galiba. Ortadogu politikasini sike meselesine nasil bagliyorsunuz ben anlayamiyorum. Neyse. Önemli degil.
                              Ben her zaman istikrar ve iyi niyetten yana oldum.
                              Gecen yil Sener'ci idim. Simdi Haciosmanoglu'cu oldum. Usta gelseydi veya Kulacoglu gelseydi, sizce o zaman neci olacaktim? Fark etmiyor ki. Siz nasil olsa bir kulp takiyorsunuz.
                              Zaman herşeyi gösterecek..Biraz analiz yaparsanız ne demek istediğimi algılayacaksınız. Hatta iddami daha da genişletiyorum ''' Fener, BU sene UEFA kupasında planlı olrak yarı Finale kadar g.e.t.r.i.l.m.i.ş.t.i.r ''

Avrupa ile Türkiye'nin Ortadoğu çıkarları ortaktı ve tayyip onların burdakı tetikçisiydi. Ne zaman ki, Rusya'nın ABD ile anlaşarak, Her ikisinin de artık bu duruma karışmayacakları anlaşmaları yapıldktan sonra, Tayyip'e sen de biraz geri çekil uyarısı yapıldı. Lakin Bizim Başbakan,( Bir ağaç için geri atmayan adam ) 3 senedir her gece beddua ettiği Esad'ı indirmeden bu işten geri çekilmeye niyeti yoktu ve ben devam edeceğim deyip, Afrika ve Arap Ülkelerinde kendine yandaş aradı ( Fas-Cezayir- Sudan mesela ) . Bunun üzerine, Gezi parkı direnişi ile birlikte İşbirlikçi Batı, Tayyip'e cephe aldı. '' seni biz büyüttük, istersek de indirmesinin biliriz ''' şeklinde. Başbakan'ın inadı onlara aslında.

Neyse

İşler sarpa girdiği bu süreçte de UEFA devreye girererek, Kozlarını kullanıyor olabilir. Neden 0lmasın???

Ya da ??? Tayyip Bey? ÇARŞI VE FENER taraftarlarının Aktif direnişe katılmalarından sebep? Onları cezalandırmak adına, UEFA ya , Dosyaları çıkartın demiş olamaz mı??

Bu nedenle? Bizim Başkan Tayyip'le görüntü vermiş olamaz mı??

Zaman herşeyi gösterecek
                              Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• İlk olarak Faruk UYSAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Japonya'daki mitinge katılsa zaten sorun çıkmaz. Trabzonspor taraftarının tamamı Akp'li değil.
                                Tamamini yada azini bilemem ben sevgili abim.
                                Kulübüme faydali bir baskan olsun yeterli benim icin.
                                Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X