Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gelecek Sezonda Yeni Hoca Kim Olmali?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Gelecek Sezonda Yeni Hoca Kim Olmali?

Vahit Halilhodziçin gidecegi kesin,Bence artik gelecek sozonda Hoca Kim olacak yada Kim olmali Artik bunu tartismaliyiz.

Su anda en çok adi geçen Lucescu,

Hedef Lucescu

Trabzonspor'da Baskan Albayrak'in ilk tercihinin Rumen hoca oldugu bildirildi. Kulübüyle 1 yil daha sözlezmesi bulunan Lucescu olmazsa Mustafa Denizli, Topmöller ve Mos arasinda seçim yapilacak

Ömür AVCI/DHA

Ben bu adi geçenler arasinda Mustafa Denizli yi kesinlikle istemiyorum.Mustafa denizli ye hayir diye zaten Topic var. Orda ARKADASLARIN bir çogu bu konuda hemfikir.

Benim Lucescu için fazla sölenecek sözüm Yok,GS i sampiyon yapti,o kadar futbolcu gitmesine ragmen GS i Sampiyonlar liginde üst tura tasidi.BJK yi sampiyon yapti.Artilarindan biriside Türk futbolunu taniyor olmasi Insallah Lucescu olur.

Lucescu olmaz ise ben ALMAN disiplini ön planda tutan hocalarin alinmasi görüsündeyim.

Yerli Hocalar arasinda Su anda En iyisi GIRAY BULAK,Su anda bizi çalistiracak yerli hoca baska yok gibi gözüküyor.Bu benim fikrim.

YENI HOCA KIM OLMALI GÖRÜSLERINIZI BEKLIYORUM.

SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
    BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

yerli hocaya HAYIR yerlinin yerlisine HAYIR HAYIR HAYIR ...

Yorum

• yerli hoca olmamali lucescu içinde vahit hoca ile ayni futbol mantalitesini tasiyan bir hoca o gelincede takimi defans oynatiyo diye iki gün sonra go home demeye baslarlar gibi geliyor buraya yaziyorum..

Bana sorarsaniz avrupada adini duyurmus kaliteli yabancilar getirebilecek biri olsun derim Edited by: rutav0861
      Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

Lucesku olursa isabetli bir seçim olur.Olmazsada Alman bir teknik direktör olmasini isterim.

Yorum

valla 2-3 isim bende yazarim,ama geleceklerini sanmam.onun için kala kala yerlilere kalicaz.

yerlilerdende en iyisi bencede giray bulak.uzun vadeli bir çalismayla basarili olabilir.

ama bende kaliteli ve disiplinli bir yabancidan yanayim.sayet olursa.olmazsa giray hoca ,denizlidende,aykuttanda,ersundanda iyidir.
          N e K ö T ü !

Yorum

Parreira veya Sir Alex Ferguson'u istiyorum.
            benden

Yorum

Seneye bu takimin basinda Giray Bulak olacaktir. Liverpool'dan Dudek, Celtic'den Zurawski'de yildizlarimiz olacaktir...Edited by: denizci61

Yorum

yabanci olacaksa türk futbolunu taniyan birinin olmasinda avantaj vardir. vahid hoca gibi türkiyeye yabanci biri gelecekse onun burya alisip takimlari taniyip hangi adam nasi loynar diye kesfedenekadar bi sezon daha gider.
                2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                Gerçek budur. ☆

Yorum

giray bulak olmasini isterim fakat biz kendi adamimiza sahip çikan taraftarlar degiliz adami iki günde yipratiriz dayanamaz istifa eder

birgün mutlaka...

Yorum

Lucescu'dan yana degilim. Baska isimler düsünülmeli.
                    “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                    Malik bin Dinar

Yorum

Ben daha önce tercihimi söylemistim : Johan Cruyff [img]smileys/smiley1.gif[/img]

Bir ara Van Gaal ismi geçmisti. Bence düsünülebilir. Yerli hoca olarak Ersun Yanal olabilir ama O'na da insanlarin nasil baktigi ortada. Eger isim yapmis bir yabanci alamayacaksak, bence de Lucescu olabilir. Lucescu'nun en büyük zaafi, olasi basarisizliklarda suçu hep disarida aramaya çalismasi. Ama teknik anlamda bence iyi bir hoca.

Herkesi memnun edecek bir seçim yapmak kolay olmadigindan, yönetim inandigi bir hocayi tercih etmeli. Hepsinden önemlisi gelecek isme artik biraz tahammül edebilmeliyiz.
                      Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

Yerli: Giray Bulak
                        Yabanci: Lucescu
                        "... hayat Bordo-Mavi'dir!"

"Şenol Güneş, Türkiye'nin en saygın ve en önemli futbol adamıdır. "

Yorum

yerli olacaksa giray bulak samet aybaba ikilisinden birisi düsünülmeli..

yabancida ise kesinlikle ama kesinlikle lucescu olmamali.çeribasinin oynattigi savunma agirlikli futbolla vahid'inkinin ne farki vardi sormasi ayip?lucescu gelecegine nurettin balaban çalistirsin takimi..

ha mümkünse yerlinin yerlisinin yerlisi olsun

Yorum

kaliteli yabanci hoca olmasi lazim yaninda oyuncu getirebilir yerli hoca birsey yapamaz bu hususta..

Yorum

İlk olarak Çakir tarafından gönderildi

Yerli: Giray Bulak
                              Yabanci: Lucescu

YERLI OLAYINA aynen katiliyorum,Yerli oldugunda 1.sarti bizi kesinlikle satmayacak birisi olmali,o da ancak TRABZONSPORLU birisi ile olur.Ziya Dogan Gibi BJK adi geçtiginde bizi yari yolda birakacak ADAM GIBI ADAM olacagina,Baskalarindan teklif aldiginda elinin tersi ile itecek ADAM GIBI ADAMLARI tercih ederim.Su anda Senol günes olmayacagina göre GIRAY BULAK yerlide tercihimdir.

YABANCI hoca konusunda sezon basinda olacagi için LUCESCU dan daha iyi tercihlerin çikma ihtimali var.O yüzden Illada Lucescu olsun fikrine sicak bakmiyorum.Lucescu da Gösterissiz futbol oynatan sonuca giden bir teknik adam.O yüzden Bizim Futbol yapimiza uymaya bilir.Trabzonsporlular Gösterisli Futbolu seven insanlar,Aynen Brezilya lilar gibiyiz.O yüzden bizim yapimiza uygun teknik adam bulunabilir.ama LUCESCU olursada hayir demem.
                              SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
                              BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

Çalışıyor...
                              X