Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Maç biletleri 45 dakikada tükendi!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Maç biletleri 45 dakikada tükendi!

http://www.biletix.com.tr/live/wtsevent.php?Eventcd=GTSB1

Arkadaslar önemli ve endise verici bir gelisme bu...

Kulüp yetkililerine sordugumuzda biletler biletixte de satildigindan 45 dakikada tükendi, tüm biletler biletixten satildi,bloke edildi bilgisi verildi...Gs maçinda da benzer bir tablo olmus ve çok az sayida bilet piysaya sürülmüstü...Bu biletler nerede? ne sekilde satiliyor, dagitiliyor?

Bu maç için ise kötü bir senaryo var ortada...Fb lilerin biletleri biletixten bloke etme ihtimalleri...

Trabzon'da giselerden bilet satilmadi!...Satilan bilet sayisi 500-1000 var yok...Bu durumda bu biletler nerede?...

En kisa sürede kulübün bir açiklama yapmasi gerek...

Yoksa yönetim bir skandala imza atmis olur...

yönetim böle maçlarda neden biletleri taraftar gruplarina vermez ki?
    @tsmustafakemal
    "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

hey allahim ya al sana bie sikinti maç öncesi[img]smileys/smiley7.gif[/img]
      milyonlarin askisin

Yorum

İlk olarak selokal61 tarafından gönderildi

selo siz bulabildiniz mi bilet? otobüs isi noldu?

Yorum

BEyler bilet kaosu ortaya ciktigindan beri fenerlilerin forumlarini inceliyorum. bu konuda hiçbisi ortada yok ben aldim diyen bile yok.. hala nasil alabilirim diye düsünenler var.biletin konusu HIÇ ama HIÇ edilmiyor.... NERDE BU BILETLER

Yorum

İlk olarak Oflu144 tarafından gönderildi

selo siz bulabildiniz mi bilet? otobüs isi noldu?

bizim is yalan oldu mahir belki gelebilir ama bilet bulamam diye korkuyor
            milyonlarin askisin

Yorum

hoca sen maçagelecekmiydin.baya bi oros... dönüyo
              Özkan SÜMER

Yorum

Isin en kötü yani Bu biletleri Fener Lobisi satin alip,maça gidecek fener taraftarina el altindan dagitabilir !!!!!!! Ve son anda dagitabilirler...Bu sebeptende antu da lafinin geçmiyo olmasi olasidir.Umarim böle bisy olmaz yoksa avni aker mezbahaya döner !
                Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

Gruptaki (ÇILGINLAR)abilerimizle biraz önce tel.da konustum..."Yönetim bize de hala bilet ulastirmadi...Parasini verip alacaz yok diyorlar..ugrasiyoruz, yarin sabah bizi ariyacaklarini söylediler kulüp yetkileri" seklinde bir cvp geldi...

Yani biletler derneklere verilmediyse, gruplara verilmediyse, giselerden satilmadiysa (toplasan bugün en fazla 500 bilet satildi Trabzon'da), BU BILETLER NEREDE?

Çok sayida senaryo üretilmeden yönetimin adamakilli bir açiklama yapmasi lazim!

Yorum

Yok be böyle biseye cesaret edemezler [img]smileys/smiley7.gif[/img]
                    "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

bugün için bu kadar bilet piyasaya sürülmüs olamaz mi

Yorum

Yarin Saat 10 Yada 11 de Giseler Icin Ayrilmis Olan Biletler Tekrar Satisa Cikacak.. Herkesin Orada Olmasini Öneririm.. Bu Taraftar Kapida Kalirsaaa Fenerliler Icerde Olursa Katliami Ne Polis Ne Jandarma Önler Bu Yönetimde S... Edilip Yollanir !

Yorum

İlk olarak mrblacksea tarafından gönderildi

bugün için bu kadar bilet piyasaya sürülmüs olamaz mi

bugünü yarini yok...biletix in açiklamasi bu sekilde...ve Ts anlasma geregi karismiyor bilet isine...biletixte satiliyor biletler...kulüp müdürünün bile biletixin biletleri ne sekilde sattigi konusunda net bilgisi yok...

Yorum

öle olursa cts aksami trabzonda katliam çikar.adamlar 40 otobüs bide baya bi kside uçakla gidiyolarmis
                            Özkan SÜMER

Yorum

Her gün Icin Ayirilmis Bilettt Var Galiba Giseler Icin

Yorum

Çalışıyor...
                              X