Bu ilk ziyaretinizse, önce bağlantıya tıklayarak SSS bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Mesaj göndermeden önce kayıt olmanız gerekebilir: devam etmek için önce kayıt linkine tıklayın.
Mesajları görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
5-4 Yenelim
4 gol Mehmet Yilmaz atsin bizim o Trabzondaki kisiler Mehmeti sevme veya sövme arasinda ne yapacaklarini sasirsinlar. Tek istegim bu
Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.
Vahit hocayi kovmazlarsa Banko denizli kazanir yorum yapmaya bile gerek yok Ver vahit hocannin eline Barcelona kadrosunu Galip gelebilecegini zannetmiyorum Vahit hocanin Sans eseri kazandigimiz maçlar harici Taktiksel olarak kazandirdigi bir tane maç gösterin Bende Umutlu olayim.DENIZLI bizi kesin yener
SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK
bence takimi protesto etmek için buraya hiç bir sey yazmayalim!
sessiz kalalim!..
sessizlik en büyük ve anlamli protestodur!
Edited by: Kaya
''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
ne yaparlarsa yapsinlar.
Üye oluyoruz, takima destek cikalim. Ayligimizin yarisi Külüpe gidiyor onlar ne yapiyor bizim icin. Her hafta hüsran ve sikinti, yetti vallah. Artik suclu kimse.
Yenilsinler vallah umrumda degil. Bu sezon daha hic birsey umrumda degil.
bence protesto olarak halil hoca eger istifa etmese maca kimse gitmesin takima en iyi mesaj böyle verilir mactan öncede pankartlar yapip asalim fatihin tse döndükten sonra attihi golden sonraki sevinci gibi resimler ve üstlerine onlari geri istiyoruk yazalim
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Yorum