Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yattara Eski Yattara Degil !..

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Yattara Eski Yattara Degil !..

arakadaslar sizlerinde bildigi gibi yattara bugunkü maçlan birlikte 4 maçlan birlikte eski oyununu hiç oynamiyor (yada oynuyamiyor) neler oluyor yataraya o degilmiydi karsisinda kim olursa olsun çalim manyagi yapan bizide mutluluktan zevkten dört köse eden ama nerde o eski yattara bana kalirsa yattara bilerek oynamiyor..[img]smileys/smiley7.gif[/img]

bi Altay maçi olsun ve bugunkü V.manisa maçi olsun adam bir çalim atar ya yok yok oda yok

NELER OLUYOR YATTARA!!!!
    "Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar."

Mustafa Kemal ATATÜRK

kafasini futbola vermiyor herhalde
    milyonlarin askisin

Yorum

Niye bilerek oynamasin ki?Her oyuncunun düsüs zamanlari olabilir

Yorum

yattara büyük maçlarin adami degil o yüzden fazla üzülmeyin
        "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

i love you yattara

Yorum

kendine olan güvenini kaybetmis.bir an önce toparlanmasi lazim.
            Nezaket insana para kazandırmaz ama herşeyi satın alır.

MONTAİGNE

Yorum

yattaraylan ugrasmayin arkadaslar o döner dagiltir yine ertarafi
              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

eskisi gibi bi adam gibi depar atamiyor kaç maçtir. bisiler var ama ne. çokmu yoruldu acaba.
                Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

beyler böyle anlik çikislar takima zarardan baska birsey getirmez, sen simdi bana kötü oynadigi oyunlari sayarsin ben sana tek basina aldigi oyunlari sayarim, böyle konusur dururuz, yattaranin kisiligini biliyoruz. kötü bir dönem geçiriyor her futbolcunun böyle dönemleri olmustur, panige gerek yok dönüsü eskisi gibi olacaktir.

Yorum

yattara yazik ya 100.maçinda yaptigin hareketle taraftarin büyük tepkisini aldin bunun yerine senin için bu denli önemli maçi golle süsleyip bizlerin sevgisini katlasaydin iyi olmazmiydi her seye ragmen seni çok seviyoruz...
                    söliyecek bisi yok sadece trabzon.....

Yorum

Ibrahim Yattara OOoOOOoooOOOoo
                      Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
                      Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.

Yorum

bende buna inaniyorum yattara artik trabzonu benimsemis adam neden bilerek oynamasinki......
                        zαFєя kєskiη --- !!!!αVη! αkєя αskiηα!!!!

"Bugün Trabzonspor için ne yaptın?"

Yorum

yaw tabiki bilerek oynayamayacak hali yok ama bu maçtada kirmizi gorulmezki kardes neyse ins. yeneriz gayleri
                          "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

arkadaslar böyle ani tepkiler vererek ortami germeyelim. daha çogumuz pozisyonu görmedik.
                            millet pusuda bekliyo su adami gönderseler diye. biz kovmayi degil kazanmayi bilelim. zaten krizden yeni çikiyoruz. yeni krizler olusmasin.
                            :::TS:::

Yorum

İlk olarak selcjK tarafından gönderildi
                              beyler böyle anlik çikislar takima zarardan baska birsey getirmez, sen simdi bana kötü oynadigi oyunlari sayarsin ben sana tek basina aldigi oyunlari sayarim, böyle konusur dururuz, yattaranin kisiligini biliyoruz. kötü bir dönem geçiriyor her futbolcunun böyle dönemleri olmustur, panige gerek yok dönüsü eskisi gibi olacaktir.

Baskanim gücünü göster konu basliginda ki yazina katilamam mümkün degil ama bu yazina tamamiyle katiliyorum.
                              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                              Murat

Yorum

Çalışıyor...
                              X