Bu ilk ziyaretinizse, önce bağlantıya tıklayarak SSS bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Mesaj göndermeden önce kayıt olmanız gerekebilir: devam etmek için önce kayıt linkine tıklayın.
Mesajları görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
Taç çizgisi kenarindaki ikili mücadelelerde top taca çikinca da hakem taci yanlis takim lehine verebiliyor bazen.. Olayin bundan farki yok.. Sonuç olarak yapilan hata; taç atisinin yanlis takima verilmesi.. Böyle bir sebepten maç tekrar edilir mi? Böyle bir saçmalik olur mu?? Eger bu basinin uydurmasi degilse, yönetim gerçekten böyle birseyi telaffuz ettiyse tel kelimeyle rezalet!...
ve olmaz da hadi olursa,maç tekrar edilirse; o maç Trabzonspor'u desteklemedigim ilk maç olarak tarihe geçer...
ya hocanin bundan önceki gelecegi düsünmeyerek yaptigi hatalara mazeret mi ariyoruz. ya böle saçmalik olmaz. maçtan öncede demistim altaya 3 atamicaksak kupadan elenelim. biz onlara güvendik ama onlar kendine güvenmedi. böle haksiz kazançlara gerek yok.
öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM. MARMARA ÜNİ -TSKARADENİZ FIRTINASI MARMARADA BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !
Kesinlikle saçmalik. Böyle küçük hesaplar yaparak, saçma sapan girisimlerle Trabzonspor'un ismini küçültmeye kimsenin gücü yetmez. 3 atmamiz gerekiyordu, atamadik, o maç bitti. Eger böyle bir girisimde bulundaysak çok yazik gerçekten.
"... hayat Bordo-Mavi'dir!"
"Şenol Güneş, Türkiye'nin en saygın ve en önemli futbol adamıdır. "
Yorum