Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fanatik'e ne oldu?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Fanatik'e ne oldu?

Eskiden kulüpten yapılan açıklamalara yer veriyordu Fanatik. Fakat birkaç zamandır dikkat ediyorum, kulüp ne kadar önemli açıklama yaparsa yapsın görmüyorlar. Fener yaptı mı son dakika lakin!

Benim kaçırdığım birşey mi var?
    .: Rahmet için, önce NAMAZ :.

Adı üstünde değil mi ?

Yorum

Fanatik yani ne bekliyosun? Fb ye gazete de sayfalarca yer veren takımımıza ise hatrı kırılmasın diye 1 sayfa yer veren (onunda yarısı resim) bir gazeteden , yayın organında ne bekliyosun?

Yorum

maalesef onları alan trabzonlu arkadaşlarımız var.artık su doğan medyasından uzaklaşsınlar.guclunun yanında olup daha guclu olmasını ısteyen gızlı gucler bıze adeletsızlıkte sınır tanımıyorlar.sahsen ben ne sıtelerıne gırıyorum ne de adını anıyorum.hepsı ıstanbul takımlarının pesınden gıdıyorlar.benım asıl kızdıgım bu anadolu kuluplerı neden ıstanbul takımlarını ve medyaya ıyı bır ders vermezler anlamam.sırf onlar buyuyecek dıye kendılerını kucultuyorlar.adnan polat azız yıldırım ne dıyordu tapelerde : bızden baskası sampıyon olmasın. bursa oldu g.tu kalktı sımdı trabzonda sıra.oyle yok bunları sımartmamak lazım dıyolar.anadolu klupler bırlıgı artık karsı taraf olmalı
        2010-2011 ŞAMPİYONUYUZ O KADAAAAR

Yorum

Bu şike olaylarıyla iyice kimin hangi tarafta olduğunu görmüş olduk. Bundan sonra ona göre hareket ederiz bizde. Fanatik; ne beklenir ki.

Yorum

Yalan haberleri yüzünden fotomaç'ı kara listeye almıştım ama fanatik o kadar abartmamış gibiydi işi...

Farkettiğim günden beri listeden sildim. Ne site, ne gazete.

Yorum

asıl bomba mıllıyet denen haysiyetsizlerde.bakın sıtesınde trabzonun yaptıgı acıklama ıle ılgılı tek kelıme yok.anlayın kı bu ıstanbul medyası topyekun anadolu takımlarının en basta trabzonumun ayagına celme takmak ıcın cabalayıp duruyoılar.mesela ıddaneme acıklandıgında trabzon haberlerı en bastaydı fbden sonra gelıyordu.fakat sımdı oylemı ya.haber bıle yapmıyorlar.oysa su anda trabzonumuzun yaptıgı kamoyu acıklaması tff ye cuk oturmustur.
              yuru be yonetım dik durma vaktıdır artııık.

Yorum

Milliyet grubunu Demirörenler aldı, artık siyah beyaz çıkar o gazete. Onu anlayabiliyorum.

Yorum

hiçbiyerde kulübümüzün şimdiye kadarki mükemmel açıklamasına yer verilmemiş, Allah hepsini ıslah etsin
                  "Birinin seni dinlemesini istiyorsan omzuna dokunuvermek yeterli değil artık, balyozla vurman gerek, o zaman seni pür dikkat dinlerler." - John Doe - Se7en

Yorum

Almıştır Metris'ten talimatı..
                    BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

Adamlar Fanatik.
                      Beşiktaş maçından ...(Sayıyı hatırlamıyorum)gün sonra penaltı ! adlı başlıklarıyla belli etmişlerdi zaten fanatikliklerini...
                      Kadir Has Üniversitesi

Yorum

O degilde Fanatik'e girmeyeli baya oldu. Eskiden en cok takip ettigim sitelerin basinda gelirdi.
                        İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          O degilde Fanatik'e girmeyeli baya oldu. Eskiden en cok takip ettigim sitelerin basinda gelirdi.
                          ısabet olur artık gırmemen kardesım

Yorum

Burdan devam edelim arkadaşlar.

Futbol takımımıza ilişkin tüm lig ve kupa maçları ile sezon içerisindeki gelişmelerin değerlendirildiği forum bölümüdür...

Yorum

Yükleniyor...
                            X