Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Elinizi ayaginizi çekin!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

evet ...

halk tabiriyle birileri bir futbol konseyi kurmus!
    ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

arkadaslar bizi desteklemek için yani bu konuyu lanetleyen kaç kulüp var ?

bir tane... o da f.karagümrük... peki f.karagümrügün lokali basilmisti öyle degil mi? kim tarafindan? çakici tarafindan... bu sizce bir mesaj degil mi?
      ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

bu camiayi it, kopuktan bir an önce temizlemek gerekmekte. yönetim, futbolcu ve taraftar.. heopsi dahil..
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz.

Yorum

Yükleniyor...
        X