Şikeci takımın taraftarından farklı bir davranış beklenemezdi. Bayan bile olsalar durum bu.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şikeci Diye Bağırmak Suç.. Peki Trabzon'a küfür etmek?
Daraltma
X
-
valla fb nın kancıkları bence ıyı yapmıs,ıbb macında bu sıke ıle ılgılı ne bı pankart ne bı tezahuratımız vardı herkes suspus olmus oturuyor,aynı seyı bız yapsak kadky dekı ılk macta bıze acılacak olan pankartları dusunun bakalım,ceza alacagız dıye oturacakmıyız,bıraz kurnazlık ıle sıkeyı anlatan bır suru pankart tezahurat yapabılırız,kımsenın aklına gelmedımı ekınler yeserdımı dıye bır pankart acmak,onuda bosverın kardesım sampıyon hosgeldın dıye bır pankart acsak kım ne ceza verebılır...kım ne derse desın kardesım trb dakı seyırcı profılı ıle bunlarlar basa cıkmaz cok zor,ıst da olsa maclar bak neler gıydırıyoruz kancıklara,sımdı hemen trabzon trabzonun takımıdır dıye baslayanlar olacak bılıyorum ama benım ısyanım takımın ıst da mac yapması degıl,trb dakı taraftarın bu tarz seylerde hıc yaratıcı olmaması
Yorum
-
Fenerbahçe'ye şikede küfürde serbest, duymazdan geliniyor.@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
Bugünlerde moda Trabzon'a küfür etmek... Kadıköy'den sonra Samsun'da da küfürler edilmesi beni iyiden iyiye sinirlendirmeye başladı. Şimdilik sabırlıyız da sabrımız da sonsuz değil.En son KemalEROĞLU5961 tarafından düzenlendi; 22.09.2011, 23:18.Acıyla büyüyor içimizdeki Trabzonsporluluk, kalbimizi en derinden yakmaya devam ediyor... Serhat ve Bünyamin Abiler'i, Mesut'u ve Mami'yi unutmayacağız...
Yorum
-
TFF'den yapılan açıklamada, PFDK'nın, Ankaragücü maçında jeneratör bulundurmayan Beşiktaş Kulübü ile İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasında aynı eylemi gerçekleştiren Trabzonspor Kulübü'ne 7 bin 500'er lira, Samsunspor ile oynanan karşılaşmada t
yaa şimdi böyle ona buna ceza veren tff bu olayda iyi bir ceza uygulamazsa did diri did de did diri did....Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
zamanı gelince,elbet buluşuruz..
Yorum
-
yönetimimiz var güya..sadri şener adındaki başkan niye bunlara sesini çıkarmaz acaba.TFF fenere teşekkür bile etti bu maçtan sonra.maçta 5dk boyunca trabzona küfredildi ama TFF başkanı görmezden gelip üstüne üstlük fenere teşekkür açıklaması yapıyor.
ve trabzonspor yönetimi her zamanki gibi pısırık pısırık uyuyor.
zaten sus pus olmaları için seçildiler ya keyiflerini bozmuyorlar.sadri başkan'mış.peh
Yorum
-
Şikeyi sanki Fenerbahçe yapmamış gibi.
Devlet suçlu olanın yanında.
Hiç bir Trabzonsporlunun hakkı değildir "i..e Trabzon olamazsın şampiyon" sloganı. Üstelik bayanlar yapmıştır eylemi. Erkekleri siz düşünün.
Her deplasmanda küfür yememize göz yumulmamalı.@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
fenerin yerle bir olan imajini duzeltmek icin buyuk ugras veriyor tff.
pat diye bu uygulamanin gelmesi tesaduf degil.bu isin arkasinda buyuk hesaplar var.
bu kadar serefsiz bir federasyon olabilir mi..sikeci fenere fair play odulude verir bunlar..
bakin dunyada sikeci takim olarak anilan fb bir anda bu olayla anilmaya baslandi.
bu seyircili ceza olayini ilk kim dusundu, arkasinda kim var bilmiyorum ama buyuk bir pazarlama basarisi bence..
Yorum
-
PFDK cezalari acikladi...
Gayse, bejeke ve biz ceza alirken fener ceza almadi, üstelik küfürlü tezahürata ragmen.
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum