Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gökdeniz?in Cezasi 6 aya indirildi

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Gökdeniz?in Cezasi 6 aya indirildi

Evet az önce sonuç açiklandi. Gökdenizin 10 aylik cezasi 6 aya indirildi.

2.yari oynayabilcekmi peki?
    "Ben bir müzisyenim, ondan sonra biraz Karadenizliyim, ama hepsinin ötesinde ben bir devrimciyim." Kazım KOYUNCU

Yorum

Son haftalara yetisir
      61 Vatan 34 Mekan
      Zavzaga

Yorum

9mart ta doluyo ozaman
        Somali'de insanlar ekmek bulamayıp açlıktan ölürken, Bilbao taraftarlarının bana ekmek atmasını hayretle karşıladım.

Yorum

9 Martda Saha da......
          Temiz Futbol istiyoruz !!! İnadına TrabZonSpor İnadına Şampiyon !!!

Yorum

Bi Ekisigimiz gökdeniz Kaldi Sansimiz Yaver giderse 2.ligi bile zorlariz bence !
            Temiz Futbol istiyoruz !!! İnadına TrabZonSpor İnadına Şampiyon !!!

Yorum

Hadi be hedef 3. ve Türkiye Kupasi

Yorum

Walla 9 Mart i sabirsizlikla bekliyorum.....
                FxY

Yorum

Türkiye kupasini alsak çok ii olur. Hem dolu da dolar kazaniriz[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
                  Somali'de insanlar ekmek bulamayıp açlıktan ölürken, Bilbao taraftarlarının bana ekmek atmasını hayretle karşıladım.

Yorum

Herkese hayirli olsun simdi trabzonuma borcunu ödeme zamani gökdeniz...
                    Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

ya eger 6 aya indirilirse ikinci yari oynayacak diye duymustum ben.. baslarinda oynar herald..
                      ISTANBUL SALTANATINI 6 KEZ YIKTIK, YINE YIKACAGIZ, BORDO KANIMIZLA MAVI GÖKLERE SAMPIYON TRABZONSPOR YAZACAGIZ!..

Yorum

bu takima birde gökdeniz gelirse tamamdir...
                        "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

devre arasi adam gibi bi defans bide forvet alsinlar ya orta saha süper lee adem szymek yattara ama yedek oyuncu yok hasan i oyuna girerken görmekten biktimm yyaaa

Yorum

Gokdenizin cezasinin 6aya inmesine cok sevindim...Fakat az onceki basin toplantisinda Vahid hoca karari uzuntu ile karsiladi ve daha aza inmesini bekliyordum dedi...

Gökdeniz konusunda en büyük sözü Gökdenizin ödemesi gerekli...Hadi Gökdeniz borcunu öde...
                            Egemen Ve Selçuğun içine düştüğü girdaba Allah kimseyi düşürmesin. İnsanların Onurları ve Şerefleri vardır ve Bunun için yaşarlar.
                            Tavan yaptıklarında istanbul takımlarına transfer olmayan Gökdeniz Ve Fatih Tekke'yi şimdi daha çok seviyorum.

Yorum

Malatya maçindan sonra sahada .Sanirim 4. hafta

Yorum

Çalışıyor...
                              X