Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• renkdaşlar maa diyorki uefa demişki playoffa kadar karar verin, peki karar alınabilirmi cevabı ben yazayım İmkansız...zaman az...

peki ne olacak uefa cezayı kesecekkkkk, hergün bir kez yazıyorum en ufak bir maddi zararı görevi kötüye kullanmaktan dava açılmış olan maa dan tahsil ederiz.... adam uyanık acıbademi sattı paraları nereye götürdü ki, tazminat davalarını karşılarmı acaba

Ve yazdığım birşey bu sene işi uefa bitirirse bu yılın Şampiyonsuz tescil edilmesi bence mümkün, eğer ki cezaları uefa kesecekse bjk ayvayı yemiştir İbrahim akının itirafı yakar, ayrıca mersin, fener, sivasla 4 takım eder eskiyi de ekle puan silmeyle kurtarırlar desek 5 takım ligin yarısı şikeci bu sezon fasulyeden oynadık olur... Olurmu? Olurmu? olur be...

Yorum

• Tunelin unu karanlik demis maa,
      Bence degnegin iki ucu 'karanlik' dese daha dogru olurmus....
      En son Mehmet Yusuf tarafından düzenlendi; 09.02.2012, 20:57.
      Herkes sever Biz ÖLÜRÜZ...

TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Gamze_TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Onlar yapmazsa biz yapariz, 65 bin attik, 65 bin daha atariz.
        Hakkimiz olani alana kadar...
        Zafer cok iyi bu islerde, ona guveniyorum
        yaklaşık 30 bininin senin tarafından atıldığını söylemişler maala
        Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
        bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• UEFAnın Türkiyede medya takip sistemi var. Bu işle ilgili de bir masa oluşturmuşlar ve başına birini getirmişler. Mesela bu konuşmalarım da yarın UEFAya gidecek.

uefa takipte

Yorum

• mall in yalanlari bir bir ortya cikiyor.öbür tarafta hesaplasacagin.
            çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• TRTSpor maşeti çakmış
              ''Hayalim fenerbahçe başkanı olmaktı.''

Yorum

• Adama bak ya daha 1 hafta öncesine kadar o koltuktaydı şimdi akıl veriyor sağa sola.

Neymiş Tff bir an önce kararını vermeliymiş.

Sen niye vermedin godoş herif!

Yemin ederim kaldıramıyorum artık.
                Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• MAA ya sovmek istiOrum susuyorum beddua etmek istiyorum yine susuyorum, anormal fanatik bir yaratik, istifa etmesi en hayirlisi olmus etmesine ilk tepki vermisdim ama bu adami daragacinda sallandirmak üzere bile olsa fb sini dusurmezdi...

Yorum

• MAA basbakanla bir olmus azizenin ipini cekti, geri kalan yoneim kurulundakileri de kotunduruma koydular. Vallah MAA fenere baskan olursa bak filme. İnsallah Haci da federasyon baskani olur da MAA ya gununu gosterir.

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Adama bak ya daha 1 hafta öncesine kadar o koltuktaydı şimdi akıl veriyor sağa sola.

Neymiş Tff bir an önce kararını vermeliymiş.

Sen niye vermedin godoş herif!

Yemin ederim kaldıramıyorum artık.
                      Gülün geçin. Olacakları hepimiz biliyorduk. Bunlar rezil oldukça olacaklar.
                      İlahi adalet, kendi elleriyle onları rezil ediyor Rabbim.
                      Yerin dibine geçtiler, geçtikçe de geçiyorlar.

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        TRTSpor maşeti çakmış
                        ''Hayalim fenerbahçe başkanı olmaktı.''
                        bu cümlesini duydum ve tarafsız olmadığına dair açılan davada inanılmaz bir mağlubiyeti kendi ağzıyla itiraf etmiş oldu...
                        ama biz spor bakanımıza bunu anlatamadık kendisinde duyması bakanı mutlu edecektir

Yorum

• "Türkiye"nin futbolunun federasyon başkanı, bir kulübün başkanı olmak istediğini rahat rahat söylüyor. Yeni başkan , gene başka bi rengi temsil eden biri oluyor. Herkes izliyor!

Bugün bir yandan senin çırpınışlarını çok izleyesim var! Bi yandan o suratına tüküresim! Midem kaldırmıyor seni görmeyi.

İki çift laf da yönetime tabi. Yazıklar olsun!

Susmak bile, tek başına suça ortak olmakken, haysiyetsizlerin ligde kalması yönünde oy kullanmak da neyin nesi? Bu kadar mı sizin "Trabzonspor" damarınız?

Biz anca kendimiz yırtalım burda. Kimin umurunda ki?
                          En son 61viya tarafından düzenlendi; 09.02.2012, 21:10.
                          "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• İlk olarak Gamze_TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Onlar yapmazsa biz yapariz, 65 bin attik, 65 bin daha atariz.
                            Hakkimiz olani alana kadar...
                            Zafer cok iyi bu islerde, ona guveniyorum
                            Estağfurullah...bu mail konusunun lokomotifi sizsiniz
                            TRABZONSPOR 1967

Yorum

• Mihmit ali aydinlarin aciklamalari Trabzonsporun antep ve psv maclarinin önüne gecmis.

Basarisizlik olunca da takimi yerden yere vurmaya bayiliyoruz.

Her zaman diyorum,biz bu sezon yönetim,hoca,takim ve taraftar olarak ligde basari istemiyoruz.
                              "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Az daha sabır #Allah'a şükür Trabzonspor'luyum...
                                BİZE LAZIM OLAN 6 PUAN....

Yorum

Yükleniyor...
                                X