İlk olarak Emrullah Düzenli tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak Emrullah Düzenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonlu işadamından ses seda yok. Ne oldu ona acaba? Onun durumuna göre Nevzat Şakar'ın durumu hakkında fikir edinebiliriz.
Yorum
-
İlk olarak Sefaenes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefb gazini almak icin bizim baskani almadilar mi ne olduda birden 1 gün olan yürüyüs durdu neden azizin iceri girmesinden hemen sabah bizim baskan alindi ve sorgulanmasi aksama kadar bekledildi
Yorum
-
Ya bizimkiler Nevzat Sakar'i ziyaret etti mi?”If you would take a man’s life, you owe it to him to look into his eyes and hear his final words. And if you cannot bear to do that… then perhaps the man does not deserve to die.”
[Winter İs Coming...]-Eddard Stark-
Yorum
-
En kısa zamanda bizden kim varsa temiz bir şekilde çıkar inş.
ve
ondan sonradaa hakkımız olan kupayı isterler. hemde sesli bi şekilde.
eğer
bizimilerde temiz çıkmazsa ki bununla ilgili bi kanıt yok ama olurda çıkmazlar bizi ve tüm şike yapanları düşürsünler! şike yapanın oldugu bi ligi izleyip napcaz!
Editör Notu: Yazının tamamını başka renklerde ve kalın bir şekilde yazmak forum kurallarına aykırı.En son Emrullah tarafından düzenlendi; 13.07.2011, 18:28.
Yorum
-
İlk olarak DURAS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence ondanda bişey çıkmayacak, ellerinde somut delil olsaydı o da ilk dalgada giderdi.nede olsa olgun pekerin adamı değilmiydi!!!!TRABZON BİR SEVDA!
TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!
Yorum
-
İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNevzat Şakar serbest kalsın külüpden bomba denilecek tarzda açıklama bekliyorumSanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor
Yorum
-
İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNevzat Şakar serbest kalsın külüpden bomba denilecek tarzda açıklama bekliyorum
trabzonspor'un resmi sitesinde hala nevzat şakar'la ilgili bir geçmiş olsun mesajı yok.biraz ayıp oluyor artık.nevzat şakar şakacıktan hastanede değilki.adam gerçekten yoğun bakımda.
Yorum
-
SON DAKİKA
Serdar adalı, Tayfur H., İbrahim Akın ve İskender Alın'ın savcılıktaki sorgusu tamamlandı.
NTVSPORDalga Geçmek Serbest! onurumuzdur!! açılana bek önünde bekliyoruz! şikecilerle her yerde dalgamızı geçeriz!!1!bir!
sevincimizi çaldığınız günden beri, acınız sevincimizdir.
Yorum
-
Sadri Şener serbest kaldığına göre Nevzat Bey'de serbest kalacaktır....Sadri Başkan ile Nevzat Bey'in gözaltına alınma nedeni,ikisi arasında geçen teşvik primi içerikli bir konuşma,bunun dışında farklı birşeylerin olduğunu ben bilmiyorum...Bu yüzden Nevzat Şakar'ın da sağlığına kavuştuktan sonra serbest kalacağına inanıyorum...
Yorum
-
Önceki sayfalarda konusu geçmiş bir konuda düzeltme yapmak istiyorum. Biz taraftarlar olarak "gerekirse bizi de ligden düşürün" dersek hiçbir suçumuz olmadan bizi düşürürler. Onu "suçumuz varsa bizde cezamızı çekmeye hazırız" olarak değiştirsek daha iyi olur.
Ayrıca 14 maçta şike ve teşvik yapmakla, 1 maçta eksik teşebbüsten aynı cezayı yiyeceğimizi düşünüyorlar. Eğer bizde öyle düşünürsek fenerle birlikte bizide düşürürler. Eğer eksik teşebbüs suçsa ve öyle bir girişimimiz olduysa cezazımızı çekelim. Ama bunun ligden düşürme olduğuna asla inanmıyorum.33# DRAGO GABRIC
61# IBRAHIMA YATTARA #11
13# Steve Nash
10# Kerem Tunçeri
6# Aleksander Rasic
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum