Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Emrullah Düzenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Trabzonlu işadamından ses seda yok. Ne oldu ona acaba? Onun durumuna göre Nevzat Şakar'ın durumu hakkında fikir edinebiliriz.
    Nevzat Şakar ile birlikte mi ifadeleri alınacak acaba?Şu ana kadar ses çıkmadı onlardan çünkü.
    -1461 TRABZON-

Yorum

• İlk olarak Emrullah Düzenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Trabzonlu işadamından ses seda yok. Ne oldu ona acaba? Onun durumuna göre Nevzat Şakar'ın durumu hakkında fikir edinebiliriz.
      bence ondanda bişey çıkmayacak, ellerinde somut delil olsaydı o da ilk dalgada giderdi.nede olsa olgun pekerin adamı değilmiydi!!!!

Yorum

• İlk olarak Sefaenes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        fb gazini almak icin bizim baskani almadilar mi ne olduda birden 1 gün olan yürüyüs durdu neden azizin iceri girmesinden hemen sabah bizim baskan alindi ve sorgulanmasi aksama kadar bekledildi
        Boyun mu eğeceğiz yani bunlara hakkımızı sahada masada her yerde yiyorlar ya artık bıktım ya.ADALET TECELLİ ETSİN ARTIK

Yorum

• hani biz fifaya basvurmustuk bu sike ile ilgili noldu ona?? bir bilgisi olan varmı

Yorum

• Ya bizimkiler Nevzat Sakar'i ziyaret etti mi?
            ”If you would take a man’s life, you owe it to him to look into his eyes and hear his final words. And if you cannot bear to do that… then perhaps the man does not deserve to die.”
            [Winter İs Coming...]-Eddard Stark-

Yorum

• En kısa zamanda bizden kim varsa temiz bir şekilde çıkar inş.
              ve
              ondan sonradaa hakkımız olan kupayı isterler. hemde sesli bi şekilde.
              eğer
              bizimilerde temiz çıkmazsa ki bununla ilgili bi kanıt yok ama olurda çıkmazlar bizi ve tüm şike yapanları düşürsünler! şike yapanın oldugu bi ligi izleyip napcaz!

Editör Notu: Yazının tamamını başka renklerde ve kalın bir şekilde yazmak forum kurallarına aykırı.
              En son Emrullah tarafından düzenlendi; 13.07.2011, 18:28.

Yorum

• İlk olarak DURAS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bence ondanda bişey çıkmayacak, ellerinde somut delil olsaydı o da ilk dalgada giderdi.nede olsa olgun pekerin adamı değilmiydi!!!!
                İnşallah. Eğer O da serbest bırakılırsa Nevzat Şakar için en ufak endişemiz olmaması lazım.
                TRABZON BİR SEVDA!

TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!

Yorum

• Tek Nevzat Şakar kaldı göz altında oda dışarı çıkacaktır.
                  Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Nevzat Şakar serbest kalsın külüpden bomba denilecek tarzda açıklama bekliyorum
                    çok geç olabilir
                    Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Nevzat Şakar serbest kalsın külüpden bomba denilecek tarzda açıklama bekliyorum
                      bugün başka bir arkadaş daha gündeme getirmişti.
                      trabzonspor'un resmi sitesinde hala nevzat şakar'la ilgili bir geçmiş olsun mesajı yok.biraz ayıp oluyor artık.nevzat şakar şakacıktan hastanede değilki.adam gerçekten yoğun bakımda.

Yorum

• SON DAKİKA

Serdar adalı, Tayfur H., İbrahim Akın ve İskender Alın'ın savcılıktaki sorgusu tamamlandı.

NTVSPOR
                        Dalga Geçmek Serbest! onurumuzdur!! açılana bek önünde bekliyoruz! şikecilerle her yerde dalgamızı geçeriz!!1!bir!
                        sevincimizi çaldığınız günden beri, acınız sevincimizdir.

Yorum

• bu is 1 yil sürer arkadas demedi demeyin
                          [T][S]

Yorum

• Sadri Şener serbest kaldığına göre Nevzat Bey'de serbest kalacaktır....Sadri Başkan ile Nevzat Bey'in gözaltına alınma nedeni,ikisi arasında geçen teşvik primi içerikli bir konuşma,bunun dışında farklı birşeylerin olduğunu ben bilmiyorum...Bu yüzden Nevzat Şakar'ın da sağlığına kavuştuktan sonra serbest kalacağına inanıyorum...

Yorum

• Önceki sayfalarda konusu geçmiş bir konuda düzeltme yapmak istiyorum. Biz taraftarlar olarak "gerekirse bizi de ligden düşürün" dersek hiçbir suçumuz olmadan bizi düşürürler. Onu "suçumuz varsa bizde cezamızı çekmeye hazırız" olarak değiştirsek daha iyi olur.

Ayrıca 14 maçta şike ve teşvik yapmakla, 1 maçta eksik teşebbüsten aynı cezayı yiyeceğimizi düşünüyorlar. Eğer bizde öyle düşünürsek fenerle birlikte bizide düşürürler. Eğer eksik teşebbüs suçsa ve öyle bir girişimimiz olduysa cezazımızı çekelim. Ama bunun ligden düşürme olduğuna asla inanmıyorum.
                              33# DRAGO GABRIC
                              61# IBRAHIMA YATTARA #11
                              13# Steve Nash
                              10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• sorgulanırken zırt pırt hastaneye kaldırılan şeref yoksunu aziz!! sana şakarın ve ailesinin ve benim hakkım haram olsun...
                                inşallah bu dünyada da çekersin en büyük cefaları...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X