hicbirsey degismiyor hep aynı kalıyor her cas mahkeme sürecinde aynı heyecanlanıyoruz sonra gene devam allak bullak ettiler corba oldu haklıyken nerdeyse haksız duruma düsürecekler bizi bakalım bu sefer cas tan ne cıkacak birsey degismeyecegine inananlardanım.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Yandaş şike medyası kıvamında umutsuz, muhalif Trabzonspor camiasından kardeşlerimiz için birşeyler söylemek istiyorum onların 2010-2011 sezonu şampiyonu olarak Trabzonspor açıklandığında bile sevineceklerini sanmıyorum zira bu kesimin şikecilerin cezalarının açıklanması ile ekmeklerinin kesildiğine de tanık olacağız.
Yorum
-
Her geçen zaman lehimize işliyor ve şikecilerin sonu yaklaşıyor.
Bu davaya başından beri inandım ve adaletin tecelli etmesini peygamber sabrı ve ince bir heyecanla bekliyorum.
Çünkü haklıyız, çünkü temiziz ve sonunda kupamızı alacağız.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHer geçen zaman lehimize işliyor ve şikecilerin sonu yaklaşıyor.
Bu davaya başından beri inandım ve adaletin tecelli etmesini peygamber sabrı ve ince bir heyecanla bekliyorum.
Çünkü haklıyız, çünkü temiziz ve sonunda kupamızı alacağız.En son tonya55 tarafından düzenlendi; 20.11.2016, 11:38.
Yorum
-
İzlemeyen varsa izlesin, izleyen bir daha izlesin. Ben sinirleniyorum.
Yorum
-
İlk olarak Arrive tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttps://youtu.be/gfsan-lPcCM?t=2h25m
Bunlar kendileri çalıp kendileri oynuyor. Bu adamı nerede bulacaksında sıkıştıracaksın.
Yorum
-
Iyi ki Türkiye avrupada hic sevilmiyor bu yüzden Türkiyeye ceza kesmeleri tek umudum! Hadi RTE daha cok laf at adamlar bizden daha cok nefret etsinler
Uefa,Fifa sizde gerekeni yapin bak Türkler halt yemis cabuk cezasini verin! Bu sans belki bir daha gelmez.
Yorum
-
İlk olarak Karasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu dava mutlaka bir sonuca bağlanacaktır ya bizim haklarımız verilecek ya da onlarınBu böyle kalmaz bu yönden düşünürsek bizim kazanma olasılığımız yüksek ama rüşvet konuları kafamı karıştırıyor..
Yorum
-
İlk olarak Full HD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIyi ki Türkiye avrupada hic sevilmiyor bu yüzden Türkiyeye ceza kesmeleri tek umudum! Hadi RTE daha cok laf at adamlar bizden daha cok nefret etsinler
Uefa,Fifa sizde gerekeni yapin bak Türkler halt yemis cabuk cezasini verin! Bu sans belki bir daha gelmez.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak Arrive tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttps://youtu.be/gfsan-lPcCM?t=2h25m
Ahmet Hakan : bal gibi şike olduğuna inanıyorsa ne yapacak?
A.Zeki Üçok : buna burda inanmayacak...Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....
Yorum
Yorum