Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• hicbirsey degismiyor hep aynı kalıyor her cas mahkeme sürecinde aynı heyecanlanıyoruz sonra gene devam allak bullak ettiler corba oldu haklıyken nerdeyse haksız duruma düsürecekler bizi bakalım bu sefer cas tan ne cıkacak birsey degismeyecegine inananlardanım.

Yorum

• Adamlar öyle bir lobi ki her yerden bağlamışlar olayı. Ne fifası ne cası bunlardan güçlü değil. Her ne kadar tam tersine inanmak istesem de...
      2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• fifa zaten rüsvetci uefa desen onlarında farkı yok zaten yerler bir oldular rüsvet skandallarıyla

Yorum

• Yandaş şike medyası kıvamında umutsuz, muhalif Trabzonspor camiasından kardeşlerimiz için birşeyler söylemek istiyorum onların 2010-2011 sezonu şampiyonu olarak Trabzonspor açıklandığında bile sevineceklerini sanmıyorum zira bu kesimin şikecilerin cezalarının açıklanması ile ekmeklerinin kesildiğine de tanık olacağız.

Yorum

• Her geçen zaman lehimize işliyor ve şikecilerin sonu yaklaşıyor.

Bu davaya başından beri inandım ve adaletin tecelli etmesini peygamber sabrı ve ince bir heyecanla bekliyorum.

Çünkü haklıyız, çünkü temiziz ve sonunda kupamızı alacağız.
            2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
            82 HELAL PUANLA
            TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Her geçen zaman lehimize işliyor ve şikecilerin sonu yaklaşıyor.

Bu davaya başından beri inandım ve adaletin tecelli etmesini peygamber sabrı ve ince bir heyecanla bekliyorum.

Çünkü haklıyız, çünkü temiziz ve sonunda kupamızı alacağız.
              6 senedir aynı muhabbet sonra tekrar basa sarıyoruz hicbirsey degismiyor.süreci iyi yönetemedik usta sadri baskandan sonra gelse daha iyi asama kaydedilirdi.
              En son tonya55 tarafından düzenlendi; 20.11.2016, 11:38.

Yorum

• Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İnanmayan lütfen bu sayfada yorum yapıp inananların moralini bozmasın.
                  2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                  82 HELAL PUANLA
                  TRABZONSPOR

Yorum

• İzlemeyen varsa izlesin, izleyen bir daha izlesin. Ben sinirleniyorum.
                    Eray Yılmaz Photography

https://www.facebook.com/erayyilmazphotography

Yorum

• İlk olarak Arrive tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      https://youtu.be/gfsan-lPcCM?t=2h25m

İzlemeyen varsa izlesin, izleyen bir daha izlesin. Ben sinirleniyorum.
                      Ben artık sinirlenmiyorum bile. Sonları yakın nasıl olsa.

Bunlar kendileri çalıp kendileri oynuyor. Bu adamı nerede bulacaksında sıkıştıracaksın.

Yorum

• Bu dava mutlaka bir sonuca bağlanacaktır ya bizim haklarımız verilecek ya da onların Bu böyle kalmaz bu yönden düşünürsek bizim kazanma olasılığımız yüksek ama rüşvet konuları kafamı karıştırıyor..

Yorum

• Iyi ki Türkiye avrupada hic sevilmiyor bu yüzden Türkiyeye ceza kesmeleri tek umudum! Hadi RTE daha cok laf at adamlar bizden daha cok nefret etsinler

Uefa,Fifa sizde gerekeni yapin bak Türkler halt yemis cabuk cezasini verin! Bu sans belki bir daha gelmez.

Yorum

• İlk olarak Karasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu dava mutlaka bir sonuca bağlanacaktır ya bizim haklarımız verilecek ya da onların Bu böyle kalmaz bu yönden düşünürsek bizim kazanma olasılığımız yüksek ama rüşvet konuları kafamı karıştırıyor..
                            Şike suçunun cezasız kalması bundan sonra işlenecek şike suçlarında suç işleyenin elini güçlendirir, yargılama yapacak UEFA, FİFA ve CAS kurullarını bağlayıcı bir anlam ifade eder, bundan sonra bu tür suçlarda emsal teşkil edebilir, şike suçu ve verilen ceza kişi ve kurumlara göre farklılık göstermemeli.

Yorum

• İlk olarak Full HD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Iyi ki Türkiye avrupada hic sevilmiyor bu yüzden Türkiyeye ceza kesmeleri tek umudum! Hadi RTE daha cok laf at adamlar bizden daha cok nefret etsinler

Uefa,Fifa sizde gerekeni yapin bak Türkler halt yemis cabuk cezasini verin! Bu sans belki bir daha gelmez.
                              Adamım benim ya. Tıpa tıp aynı düşünüyorum.
                              Milli Takımım TRABZONSPOR
                              Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                              Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                              Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak Arrive tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                https://youtu.be/gfsan-lPcCM?t=2h25m

İzlemeyen varsa izlesin, izleyen bir daha izlesin. Ben sinirleniyorum.
                                Hahahahaaaa. Hayran kaldım bu zihniyete...Şu kafaya ulaşamadım gitti.

Ahmet Hakan : bal gibi şike olduğuna inanıyorsa ne yapacak?
                                A.Zeki Üçok : buna burda inanmayacak...
                                Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X