Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ahmet Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    mehmetbaransu ‏@mehmetbaransu
    Sayın Yıldırım Demirörenle şimdi telefonla görüştüm. Göksel Gümüşdağ ve Şenez Erzik ziyaretini doğruladı. Rutin bir ziyaret dedi.

Nedense bu aralar rutin olmayan hiç birşey yok. Herşey seyirinde gidiyor.
    YD demek birileriyle konuşabilecek kadar utanmaz,

Onun yaptıklarını ben yapsaydım, japonlar gibi gider intaar ederdim.
    StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak Trabzonberlin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu isin icinde sadece Fener yok ama baska kuluplerde var .. Suresiz men var .. UEFA cidden tam sikistirdi bunlari .. durum cidden vahimmis .. Fener 10 yil kendien gelemez .. bazi seyler daha dedi bana ama soz veridm yazamyiorum .Lakin yarin aksmaa kadar duyarsiniz zaten . Bu arada UEFA TS da uyari yazisi gonderecke bir odeme ile ilgili bir kac gun iceriisnde o cok onemli eger o hallolmasa gelecke sene TS yide Bursaspor giib yaparlar
      bi ödeme varsa öderiz cebimizden sorun değil.BMN bir olur ödenir..
      Adaletsizlik hükme acılık, geciktirme de tatsızlık verir. Bacon

Yorum

Bu isin icinde sadece Fener yok ama baska kuluplerde var .. Suresiz men var .. UEFA cidden tam sikistirdi bunlari .. durum cidden vahimmis .. Fener 10 yil kendien gelemez .. bazi seyler daha dedi bana ama soz veridm yazamyiorum .Lakin yarin aksmaa kadar duyarsiniz zaten . Bu arada UEFA TS da uyari yazisi gonderecke bir odeme ile ilgili bir kac gun iceriisnde o cok onemli eger o hallolmasa gelecke sene TS yide Bursaspor giib yaparlar
        Uyarsınlar hemen öderiz ozaman

Yorum

Üstad kupa hakkında bişeyler dedimi

Yorum

• Bir gslinin tviti "UEFA 2 saat once talima gonderip cezalari verin demis, tum takimlari men etmek istemiyorlarmis, Erzik ile bunu gorusuyorlarmis."
            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
            Murat

Yorum

Bu kadar etraflı bilgiyi tek kişiden almak mümkün değil .
              Arkadaşınız Erzik mi yoksa .

Yorum

• kupayı şamp.ligi temsilcisine verip şb'yi düşürecekler
                bu kadar basit
                amma uzattılar yaaa
                Arkadaşlar, alnımızın akıyla hep birlikte bugünlere geldik. Tarih bunu yazar, hiç kimseye borcumuz yok. Biz ilkeli ve dürüstlükle, emek verdik, parayla yapılmayan işleri, biz, emekle yaptık. Destek verdiniz, sağolun. Adalet yerini bulmazsa, ilahi adalet elbette yerini bulur. Hakkınızı Helal Edin...Şenol GÜNEŞ

Yorum

• tüm takımlar ve milli takım süresiz men olur,

sorarlar ;yd rutin işlemler bunlar

Yorum

• Mali kriterleri de en az şike kadar önemsiyor UEFA.Buna uymak mecburiyetindeyiz.
                    Gün itibarıyla böyle bir sorunumuz olduğunu düşünmüyorum.
                    Adamlar bir konuda karar alacakları zaman taksit taksit iş yapmazlar.
                    Yani bize de herhangi bir uyarı veya ceza olsa dün açıklanmış olurdu.
                    Gelecek içinse zaten ''tokat'' gibi inen dünkü cezalardan sonra,geyse si de,şikecisi de transferde bundan sonra daha temkinli olacaktır.Zaten piyasanın anasını ağlatıp beş para etmeyecek topçuların bonservis bedellerini tavana vurduran bu iğrenç zihniyet önünde sonunda mali kriterler sebebiyle de ceza alacaktır.Bizim içinse gelecekte de sorun yaşayacağımızı zannetmiyorum.Tüm yöneticileirimizin cebinde akrep var.İyi ki de varmış.
                    Biz önce şikeden vereceğin cezayı bekliyorduk UEFA ! Hadi ama ...
                    Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• Ne fenermiş arkadaş ya...Şerefsiz,namussuz herifler.Bir takım var diye ülke futbolunun içine edecekler.Allah sizin belanızı versin be!
                      Ne Mutlu Türküm Diyene!

Yorum

• yok daha oncede yazdim onu .. Kupa ile ilgili UEFA birsey yapamaz ama sey dedi eger TS dava ederse kesin kazanir .. mehmet Baransu d YD ile gorustum diyor mektup felan yokmus ) bence tutustular bakinda gorun butun gece yarin butun gun ciddi hareketlilik olacak .. Asil korkum bunlar rets cekerlerse UEFA ya butun ulke yanar ..Bu arad ben sadce bu konuda oda arkadas orda avukat diye bilgim var .. yani benim havam gelecke hafta bu isler aciklandiginda biter cunku Transferlerle ilgili benim zerre kadar istihbaratim yok butun bu bilgilee karsida ben matrix diye biri var burda takip ediyorum en dogru tarnsfer bilgileirni o veriyor ondan bilgi istiyorum

Yorum

• Burda Ülkemiz men edilirse sevinenler olacak galiba.
                          Trabzonspor icin cok cok kötü olur bu.
                          Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak KemalisTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ne fenermiş arkadaş ya...Şerefsiz,namussuz herifler.Bir takım var diye ülke futbolunun içine edecekler.Allah sizin belanızı versin be!
                            Olur mu hiç şb olmasa lig batar..Yalakaları hangi parayla geçinecek?

3 kuruşluk futbolculara kim 5 verecek..
                            #LiverpooL#
                            -GünahLarın Takımı Şikebahçe-

Yorum

soz verirsin yine reis

sen yaz hepsini

arkadsa ufak bi hediye gondeririz

Yorum

• Kulubumuzun odemelerle ilgili bir sorunu olacagini sanmiyorum,bizim yonetim cl den gelen parayi transfere yatirmayarak ne kadar parayi sevdigini gostermistir oyuncularin parasini odememezlik yapmaz bana gore,yatana kacana para odeyen yonetimin oyuncu parasini aksatmayacagina kesinlikle inaniyorum

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X