Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Avni Aker'de Fatih Tekke Posteri - Foto 15.sayfa

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Avni Aker'de Fatih Tekke Posteri - Foto 15.sayfa

Veriler uçunca bu posteri unutmayalim.

Perhaps'e rica ediyorum son durumu buraya koyuverirse bir zahmet, zaten bayagi geç kalmistik!

Bu vesileyle hepinize iyi bayramlar.

1- Şimal Yıldızı 2- Devbey

3- Şimal Yıldızı 4- Şimal YıldızıEdited by: simal yildizi
    Trabzonsporlu olmak...
    Zor ama güzel be kardeşim!

Miyavlayan aslan guzel olmus [img]smileys/smiley17.gif[/img]

Bu iki gunluk ayrilikta zaten ezikelrin tarfatar sitelerinde turladim biraz. Gercekten neseli insanlar. angut.com'dayim mac oncesi; birisiyle konsuuyorum maci ne yapariz diye[img]smileys/smiley4.gif[/img]

iki sifir aliriz diyor neselendiriyor beni[img]smileys/smiley36.gif[/img]daha sonra forumlarina bir goz daha atiyorum bi tanesi dun aksam olanlarui hep turk hakemlerine yuklemis. nedeni ise turkiye onlara cok iyi davranmalari ve futbolcularin bunu avrupali hakemlerden de beklemeleri[img]smileys/smiley1.gif[/img]

o ezige soyle seslenmeyi isterdim; ulan ezile ezile suyu cikmis tarfatar parcasi o iki kisi atilmasaydi sizden 6-7 tane yerdiniz adamlar oyundan dustu siz eksik kalinca[img]smileys/smiley17.gif[/img]

Onun arkasinda biz variz, YA SIZIN ARKANIZDA KIM VAR?[img]smileys/smiley2.gif[/img]

Yorum

3. Bizim olayimiza en uygunu diye düsünüyorum ve onun olmasini istiyorum ve oumu o olmasi için kullaniyorum.[img]smileys/smiley17.gif[/img]

Ama Fatihin resmi biraz daha görüntü olarak kaliteli olursa daha güsel olur diye düsünüytorum.
      38 yıldır olduğu gibi yine buradayız,
      Küllerinden doğmanı bekliyoruz...?
      " Gülüşümüzü astık intehar koğuşlarına,ya ölelim yada görelim artık...?.."

Yorum

Ilk resim ve yazisi biraz anlamsiz geldi bana, digerleri hep iyi.

Semih senle benim var galiba forumda sedece, digeri uyku ile Bayram Namazi arasinda galiba[img]smileys/smiley1.gif[/img]

Yorum

ben para vermedim ama 1-2 sey söyleyebilirim sanirim, milli formali resminde ki nike isareti ters duruyor, 4. resimi astirmazlar zaten ki bence o poster bmnin amacina hizmet etmez 1. poster benim fikrimce iyi degil. bunlarin arasinda en iyisi 3 numarali poster yazi & resim uyumuda var.

iyi çalismalar herhalde gençler maçina yetismez,yetissse kral olurdu.

Yorum

Beyler sanirim son 455.Ytl toplanmisti yanlis hatirlamiyorsam Trabzondaki temsilci arkadaslarimiz posterin akibetini burdan bizimle paylasirlarsa seviniriz.
            İnsanları işaret ederek suçlarken, diğer 3 parmağınızın sizi gösterdiğini unutmayın.

Yorum

2 ya da 3 ama tercihim 3ten yana.4.sünü astirmazlar zaten 1. de posterin amacina aykiri.Ben 3 diyorumanlamli sözleri.
              Haftasonuna az kaldi.Trabzonda olayla ilgilenen arkadaslar bilgi verirse seviniriz insallah bu haftasonuna yetisir bu poster yoksa inanin bu kadar emek heba olucak.
              Bu arada bundan sonra listedeki isimlere ve onlarin güvenilirliklerine göre bu tarz organizasyonlara katilicam ya da katilmiycam.Çocuk oyuncagi degil bu is.

Yorum

3. poster herseyiyle beni seçin diyor.. En uygunu o galiba..
                ISTANBUL SALTANATINI 6 KEZ YIKTIK, YINE YIKACAGIZ, BORDO KANIMIZLA MAVI GÖKLERE SAMPIYON TRABZONSPOR YAZACAGIZ!..

Yorum

3. abi manyak duruyo 3.resim!
                  İnsan ol evlat!

Yorum

• 3. çok güzel olmus
                    SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
                    CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

3. cok guzel bencede
                      ÖlüMüNe BoRdO MaVi

Yorum

3. cok guzel bencede ama 1. daha anlamli kapak gibi yani
                        <font size=\"1\"><font color=BROWN>ASKIMIZ<font color=BLUE> SONSUZ<font color=BROWN> !</font> </font> </font></font>

Yorum

Simal Yildizi

Abi 3. resimde 'ayagi 2 kez kirildi' satirini '2 kez ayagi kirildi' yapsan daha kafiyeli olur.Sanki o son satiryazinin gidisini biraz bozuyo gibidüzeltebilir misin?

Yorum

3 tür

İmza mimza yok dağılın üleyyyyynnnn!!

Yorum

valla arkadslar resimler çok güzel olmus harika resimler hemen bilgisayarima ekran koruyucu yaptim
                              GuRbEtÇiGeNçLeR

Yorum

Çalışıyor...
                              X