Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şenol Güneş'ten Adamlık Dersi!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hani girmeyeyim girmeyeyim diyorum şu topa ama Servet hocam ne münsebet yahu....Türk kültürü islam anlayışı ve batı etiği ne diyorsa Şenol hoca bu davranışı ile üçünü bir potada sundu....Ne ezilmesi...........
    Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Markus Merk'in yorumlarını izleyebilirsiniz...

http://www.facebook.com/video/video....06814&comments
      Fanatizm,mevki duygularından bağımsız tamamen dışarıdan bir futbol sever gözüyle yapılan bir yorum. Bu yüzden Markus Merk'in söyledikleri daha önemli ve değerli.
      ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
      Kazım Koyuncu

Yorum

• Yani bu salak oyun ya da muhteşem oyun sadece yenmek ezmek ise ne işimiz var bizim burda Allah aşkına?
        Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Aykut bütün rövanşları alabilir, goller atabilir, kupalar kaldırabilir ama bu golü bu karakter yapısıyla çıkarması mümkün değil.

Yıllar sonra konuşulacak bir davranış varsa o da budur...

Şenol hocam iyi kaleciydi...

Golün iyisinden, kalitelisinden de iyi anlıyor haliyle.

Ve hatta bu gol 5 liklerden bence.... Kolay çıkmaz...

Diğer herşey hallolur. Bunların tedavisi yok işte....
          İlk olarak servet nuh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şenol Güneş adam gibi adamdır,karakter düzgünlüğünde zirve bir şahsiyettir,çokta iyi bir teknik hocadır....buraya kadar itirazım yok ama Aykuta yaptığı bana göre net bir pasifliktir,ezikliktir...Aykut adamlık yapılacak çizgiyi aşmıştır...böylelerine anladığı dilden cevap vereceksin,2 katı çirkef olacaksın....adam senin için neler diyor,gazatecilere ben onu sevmiyorum diyor,adamın sahasında misafir takımsın,yüzüne bakmıyor !!!...katılımıyorum arkadaş bunu kabullenemiyorum

Yorum

• Bu oyun bir sembol....Trabzonspor şehrin ve değerlerin sembolü....Şenol hoca da bunların fltrelenmiş hallerinin temerküz ettiği bir adam....Tam da bu yüzden çok önemli...Yoksa nedir yani 22 kişi koşuyor gol oluyor olmuyor vesaire.....

Yorum

• Sevdiğim sözler;........" TRABZONSPOR'UN BOYNUNU BÜKEN SADECE VE SADECE KENDİ TRİBÜNLERİDİR"...........

Yorum

• Yani bu oyun yenmek ve yenilmek üzerine kurgulanırsa bilmiyorum ama ben bunu ahlaken temellendiremem...Ve o zaman burda geçirdiğim vakti de oyunu konuşmakla geçirdiğim vakti de boşa gitmiş sayarım....Eğlence değil futbol...Öyle olsa üzlürmüydük yahu...

Yorum

• Şenol Hoca'nın Trabzonspor'la alakalı olarak söylediği ağaç metaforu müthiş bir benzetme. Kökü Trabzon'da dalları bütün dünyaya uzanan bir ağaç... Kendi de o misal, bu topraklardan futbolun büyüsüne kapılmış bütün coğrafyalara ve bütün çağlara örnek olacak bir kişi. Biraz kıymetşinas olalım, haddimizi bilelim.

Yorum

• Bakın bir meşhur söz var....

Daha doğrusu bir hikayenin sonunu bağlamışlar ya hani...

Adam oğluna adam olmazsın demiş.
                    Vezir olmuş, vs vs vs....

Baba bakmış ve demiş ya;

Ben sana Vezir olamazsın demedim ki,.............

Neyse...

Herşey unutulur...

Bu goller unutulmaz....

Gol dediysek, davranış işte...

Yorum

• Ezildiğimiz olmadı mı bu oyunda? Oldu vallahi yalan yok...Ne bileyim mesel Ogün ü üstelik bir cenaze merasiminde dövmemiz ezdi bizi...Kime karşı değerlerimize karşı....Gökdeniz in hadisesi ezdi bizi....Değerlerimize karşı....Başka ezilmek falan yok....Yok yani...

Yorum

• "Kuru cihangirlik davası değil"....Tam da böyle temellendiriyorum ben Trabzonsporluluğumu...Yenilince üzülüyorum ama utanmıyorum.....Yoksa aldım verdim ben sana koydum ise bu....Hadi genç arkadaşlar ne ise de bizim için komik olur bu işe maç dışında zaman harcamak..........

Yorum

• aykut kocamanın dün gece herşey istediği gibi gitti pankart bile açtılar adama ama aklında sadece bi sıkıntı vardı o da hocamızın gidip başarılar dilemesi,keşke ben gitseydim diyip kudurduğuna adım gibi eminim...
                          Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
                          Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• Şenol Hocanın,kolay kolay hiç bir insanın yıkamayacağı kibiri yıktığını çok net görüyoruz. Adamlık dersi deyin,İnsanlık dersi deyin farketmez ben onu Ömer Hayyamdan bir dörtlükle anlatmak istiyorum:

Bilgenin yüreğinde her dilek.
                            Anka kuşu gibi gizli gerek.
                            Damla nasıl inci olur denizde,
                            Sedefler içinde gizlenerek.

bu dörtlük hocamın ne olduğunu,nasıl olduğunu nerden geldiğini anlatıyor.

yoksa adam değilki adamlık dersi olsun falan boş bunlar. Şenoluma,aklımdayken bir dörtlük daha atayım Hayyamdan;

Yalnız biligili olmak değil adam olmak;
                            Vefalı mı değil mi insan,ona bak.
                            Yücelerin yücesine yükselirsin,
                            Halka verdiğin sözün eri olarak.

Ne söz verdiyse tuttu...o yüzden sıktığı elin kime ait olduğunun önemi yok artık...
                            En son Barış Burak tarafından düzenlendi; 01.02.2011, 00:34.
                            Entropi İyidir.

Yorum

• Bu güzel tavrı da eleştiriyoruz ya helal olsun bize.
                              Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• Kendi gözümüzden düşünürsek olayı.

Aykutun yerinde ben olsam Şenol Hocanın yaptığı karşısında yerin dibine girer ve yüzüne bakacak halim kalmazdı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X