Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetim Ne Yapacak!!!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Yönetim Ne Yapacak!!!

Malüm arkadaslar berbat bir futbol ve ardindan sampiyonlar liginden elenme, üstelik olmamasi gereken bir rum takimina hemde.

Pekii bu durumda yönetim ne yapacak veya ne yapmasi gerekir delikanli taraftarlar olarak yorumlariniz???
    [b]<font size=\"3\"><font color=BLUE>Hersey <u>Türk</u> Için; <u>Türk</u>\'e Göre, <u>Türk</u> Tarafindan!</font>

Ilk yorumda benden transfer sezonu bitmeden torbamdaki çürük elmalari çöpe atar acilen taze elma alirim satilmasi gerekenler bu formanin hakkini vermeyenler bu takimda oynayamaz gerekirsede oynatmayiz...
    [b]<font size=\"3\"><font color=BLUE>Hersey <u>Türk</u> Için; <u>Türk</u>\'e Göre, <u>Türk</u> Tarafindan!</font>

Yorum

Kongreye gidecek
      Koyverdun gittun bizi...
      Ekmeğin ova,yüreğin dalga,gurbetin farz olduğu yerin evlatlarıyız.
      Republic of Of
      [COLOR="DarkRed"]

Yorum

BENCE ERDINÇLE YOLLAR AYRILMALI IYI BR YERLI DEFANS OYUNCUSU ALINMALI TABI BECEREBILIRLERSE AYRICA YATTARA KDRO DISI BIRAKILMALI FUTBOLCULARA ÇOK YÜKSEK CEZALAR VERILMELIYINE BAZI OYUNCULARA IHTAR ÇEKILMELI YÖNETIMDE DE REVIZYON OLMALI
        LazY_61 YandanÇarkli FB

Yorum

Bana göre elenmemizin tek nedeni zamaninda yapilmayan trasferler . Bunda ne senol hocanin,ne futbolcularin,nede taraftarin bir kusuru vardir.B ence hatasi ola transfer komitesidir. Forvetin yok ve eleme maçina forvet yetistiremiyorsun iste bu basiretsizliktir....

Yorum

1.yönetim hic vakit kaybetmeden istifa etsin

2.mehmet yilmaz,yattara,hasan ücüncü stilsinlar...

3.4 yeni KALITELI transfer..ve 3kurusluk futbolcu alip taraftara cok iyi futbolcu aldik diye yutturmasinlar bize
            1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

İlk olarak LazY_61 tarafından gönderildi
              BENCE ERDINÇLE YOLLAR AYRILMALI IYI BR YERLI DEFANS OYUNCUSU ALINMALI TABI BECEREBILIRLERSE AYRICA YATTARA KDRO DISI BIRAKILMALI FUTBOLCULARA ÇOK YÜKSEK CEZALAR VERILMELIYINE BAZI OYUNCULARA IHTAR ÇEKILMELI YÖNETIMDE DE REVIZYON OLMALI

Basta Gökdeniz ve Hüseyin gönderilmeli!

Neden Erdinç gönderilsinki adam kötü degildi dünkü maçta hayret bir sey ha!!!

FATIH SULTAN TEKKE
              - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

Yapilacak tek sey olanlari unutmaya çalismak ve ileride bir rumtakimi ile eslesmek için dua etmek. Yönetim eger degisecektiyse bunu geçen sezonun sonunda yapmaliydi. Dereyi geçerken at degistirilmez. Ne yani yeni bir yönetim olusturulup "biz enkaz devraldik geçen yilin pisliklerini temizliyoruz" halen diyen bir yönetime sahip olmak bize ne kazandiracak. Yattarayi gönderirlerse yönetim kendi ipini çekmis olur. Karsisindaki takimi yenemiyen takimimizin taraftari Yattara o takimlarin futbolmcularini yatirip kaldirdikça rahatliyor. Mehmet Yilmazin bu takimda yeri yok seneye sözlesmesi bitip te bedavaya gidecegine bu yil ne verirlerse satilmasi lazim. Ayni sekilde Gökdeniz de satilmali hiç futboldan anlamayan birini alip iki yil boyunca hergün antreman yaptirsaniz karsi karsiya kaldiginda ne yapacagini bilir.
                A R H A V İ L İ

Yorum

Atay Aktug istifa ETMEMELIDIR!!! Ama yonedimdeki bir kac curuk elma
                  hemen istifa etmelidir veya kovulmalidir. Benim ne yazikki Senol
                  Gunes'e guvenim kalmadi, gerisi yalan.
                  Kurallar geregi imzaniza resim ekleyemezsiniz.Lütfen düzeltin.

Yorum

TADILAT NEDENIYLE KAPALIYIZ

Tamam Yattara,Gökdeniz, M yilmaz,Erdinç,Hüseyin,Hasan Üçüncü gitsinler...Eller kalsin mi (geçen hafta gönderiyodunuz) ?Emrah, Tayfun gidin kardesim gidin, kendinize klüp bulun...Batan geminin mallari bunlar....

Herkesi gönderelim, kimse kalmasin...Allahbize akil fikir versin..Edited by: TrabzonStorm

Yorum

yapilacak öncelikle olan

Senol Günes asli görevine dönmeli ve Futbol A.S'nin basina geçmeli,

ben artik Senol Günes'in teknik direktör olarak yararli olamayacagi görüsündeyim.

Dünya kupasi 3.lügü gibi büyük tecrübeye ulasmis bir teknik teknik direktörün çalistirdigi bir takima final maçini oynatamamasi üzerine artik teknik direktör olarak yararli olmayacaktir ve acil olarak Futbol A.S'nin basina dönmesi gerekir.

ne de olsa elinde Fatih, gökdeniz, hüseyin, yattara, szymek celo gbi futbolculari olan bir futbol takimini bu maça hazirlayamiyorsa artik teknik direktörlük olarak yarar saglayamaz.ve futbol A.S nin basina dönmeli

herhalde en iyi transfer olarak senol günes deniliyorsa, söyleyecek sözüm yok, çünkü gerçekler ortada

Edited by: gerçekefsane
                      Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                      Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

1) MEHMET YILMAZ acilen gönderilecek.

2) Yönetimde derhal revizyona gidilecek. Ö.Bülbüloglu, bREZILya magduru
                        transferci yöneticilere "profesyonel transfer nasil yapilir" konulu bir
                        egitim verecek. Egitimi alan yöneticiler, egitim sonunda istifa
                        edecekler.

3) Avni aker stadi, 2006 sonuna kadar onarima alinacak ve hizmet disi
                        birakilacak. (Bu süre içinde kale arkalarina ek tribün yapilabilir,
                        hiçbirsey yapilmasa da önemli degil)

4) Stadimiz bakimda oldugu gerekçesiyle 2005-2006 sezonunda Istanbul
                        Olimpiyat stadinda oynamak için basvuruda bulunulacak, islemler kisa
                        sürede tamamlanacak.

5) Senol Günes'in yerine Trabzonspor'u büyük hedeflere tasiyabilecek
                        uluslarasi kariyere sahip, taktik ve modern futbol gibi konularda bilgi
                        sahip olan saglam bir teknik direktör bulunacak. Bulundugunda da
                        kamuoyuna hiçbir bilgi sizmadan sözlesme imzalanacak. ( Bu konuyla
                        ilgilenmesi için Ö.Bülbüloglu görevlendirilecek.) 2006 Ocak basinda da
                        devre arasina girer girmez yildirim operasyonla Senol Günes'e
                        hizmetleri için tesekkür edilecek.

5) Ne pahasina olursa olsun, gelecek sezon için Hüseyin'in yerine pas
                        vermesini bilen defansif bir orta saha oyuncusu bulunacak. Hiç kimse
                        bulunamazsa AURELIO' u geri almak için kesenin agzi açilarak bu is için
                        masraftan kaçinilmayacak.

6) Yine gelecek sezon için, kanatlara kaliteli direkt ilk 11 oyunculari
                        alinacak. Volkan vs. gibi ayaginin ayari olmayan sözde kanat adamlari
                        gönderilecek. Hatta mümkünse bu adamlarin Trabzonspor'da bir dönem top
                        oynadigina ait tüm arsiv kayitlari da yok edilecek.

7) Olimpiyat stadi islemleri bitene kadar, avni akerde oynanacak tüm
                        maçlarda çekirdek satisi ve stada çekirdek sokmak yasaklanacak.

Edited by: Aniketus
                        At hirsizi

Yorum

BU KADAR ACIMASIZ OLMAYIN BU FUTBOL HERZAMAN ISTEDIGIMIZ OLMUYOR NEYAPALIM YANI OZAMAN SATALIM HERKEZI OLSUN BITSIN YAPILCAK TEK IS BU YENILGIYI TRABZONUMA UNUTTURUP BIR AN ÖNCE ESKISINDEN DAHA MOTIVE OLMUS SEKILDE SAHALARA DÖNMESINI SAGLAMAKTIR
                          bugün yarın ve ilelebet trabzon

Yorum

• bu saatten sonra gelecek olan yönetimden ne bekliyosunuz?! transfermi?[img]smileys/smiley5.gif[/img]
                            Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
                            -ismail-

Yorum

Bakin arkadaslar aklima bise geldi yapilabilecek olanlari bir arkadasimiz bir bildiri seklinde hazirlasin bunu kulübe sürekli yollayalim isteklerimizi bildireli olana kadarda bunu geri çekmeyelim!!!

Yorum

Çalışıyor...
                              X