Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Jaja İzin Almadan Ülkesine Gitti

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak BiZe HeR YeR 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Kocattılar adamı ya. Valla bu resimi gördüm gözlerim yaşardı.
    Şenol Hocam iyi gününde kötü gününde her zaman yanındayız.!
    JAJA'yı düşünüyor ! Aklından kimbilir neler neler geçiyor, bi düşünelim bakalım. (Yüz şekli itibarı ile)

-Ihı, hıııı, demek kaçarsın haa,
    -Benim takımda tek bir kişi kaçabilir, sadece ona müsaade ederim.
    Hocam kimdir bu?
    -Tabiki Giray KAÇAR,
    -Kaçma desemde kaçar, ona müsahama gösteririm, T.C. ona vize vermiş.
    JAJA da esnek hocam, çok zıplıyor çook, hem Bi REZİL yalı,
    - Eeee ben de GLİDALI,
    - Gelince icabına bakaruk. Deluğe göre yamalaruk. (Aksal YAVUZ köşe yazısı Glidalı Hasan Ali)
    BİR AĞAÇ BİR CAN, BİR CAN BİR TRABZONSPOR

Yorum

• Engin'in sahadan çıkarken yaptıkları bundan daha mı basitti? Bence çok daha ağır bir olaydı. O olaydan nasıl Engin'i kaybetmeden çıktığımıza bakarsanız Teofilo gibi bir karakteri olmadığı sürece Jaja'yı da kazanabiliriz. Belki birkaç maç sonradan girer. Ama eninde sonunda uzamadan kapanır bu mevzu. Karamsar olmaya gerek yok. Bu olay Karabükspor maçını kazanmamıza da mani değil. Tabi bütün bunları sadece Şenol Güneş faktörüyle söylüyorum. Yoksa çok daha farklı şeyler yazabilirdim.

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        60 bin kişiye oynamışsın daha dün..5 puan farkla lidersin..her zamankinden daha çok konsantre olman,çalışman gerekirken basıp gidiyorsun..diğeri sarı kart alıp 1 hafta erken kaçmanın yolunu arıyor..

Ve biz şampiyonluğa oynuyoruz öyle mi..
        Anlıyorum seni abi ama her zaman disiplinli olmak, kurallara uymak da çare olmuyor.
        Oynuyoruz işte şampiyonluğa...
        Karabük maçını sorunsuz geçeceğiz...
        Çok daha güzel olacak.
        Hamiş

Yorum

• İlk olarak dumanpub tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          hava yollarında dayım genel müdür,biletinin fotokopisini bana buraya koydurtmayın adam resmen tatile gitmiş,bunu anlamamak için zaten saf olmak lazım
          Dayının adını öğrenebilir miyim ? Önceki mesajında thy de çalışan bir arkadaşım var demiştin sanki...
          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
          Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak uzundurukan bay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            fener macında tam kadro olalım yeter. sınırdakiler belkide cezalı düşmeleri iyi oldu. belkide böyle olması gerekiyordu. ya fener macında cezalı duruma düşse ne olacaktı.
            İşte Fener maçında sahada olması lazım Jaja'nın yakalayacağı boş alanlarda neler yapacak o zaman göreceğiz onun için asıp kesmeyin...Fener bizim üstümüze geldikçe Jaja daha çok top yakalayacak...az bir durun..Engin'i bile affeden hoca jajayı her türlü affeder..şuna da inanıyorum 5 puan farkla lider olan takımdan kaçacak kadar salak değildir..seneye şampiyonlar liginde oynayacak bu adam kendini gösterecek avrupa pazarında
            Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
            Olmak ister isen bu yolda mahir,
            Harabat ehlini hor görme şakir,
            Defineye malik viraneler var.

Yorum

• Ben de bu futbolcuları anlamıyorum. Mesela Teofilo, şimdi ya o parayı getirecek ya da 3 yıl futbol oynamayacak. Neye yaradı memleket özlemi? Aynısını Jaja yaparsa, onun kaderini paylaşacak. Sonuçta çocuğunun sağlığıyla alakalı bir şeyse izin vermeyecek miydi Trabzonspor yönetimi?

Sana olan güveni sarsman neye yaradı şimdi? Bunlara rağmen, ülkedeki en iyi Kriz Yöneten Teknik Direktör Şenol Güneş'in bu sıkıntının da üstesinden geleceğine inanıyorum. Yazık olur aksi takdirde, Türkiye liginin en iyi 3 yabancısından biri bence Jaja. Takımın ona ihtiyacı var.
              ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Dayının adını öğrenebilir miyim ? Önceki mesajında thy de çalışan bir arkadaşım var demiştin sanki...
                Şu adamla muhattap olmayın ya...
                Sallıyor belli...
                Amacı kötülemekten başka bişe değil...
                Hamiş

Yorum

• İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  birak su seftaliyi

kacti forumdan ya da isim degistirdi
                  ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali

bir veli : tomorhoca.com

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İşte Fener maçında sahada olması lazım Jaja'nın yakalayacağı boş alanlarda neler yapacak o zaman göreceğiz onun için asıp kesmeyin...Fener bizim üstümüze geldikçe Jaja daha çok top yakalayacak...az bir durun..Engin'i bile affeden hoca jajayı her türlü affeder..şuna da inanıyorum 5 puan farkla lider olan takımdan kaçacak kadar salak değildir..seneye şampiyonlar liginde oynayacak bu adam kendini gösterecek avrupa pazarında
                    işte gercek taraftar. işte objektif düşünen has taraftarlık budur.

Yorum

• üzücü bir geli,şme umarım fazla büyümez...Çünkü bizi şampiyon hyapacak kilit adamlardan biri jaja...
                      38 yıldır olduğu gibi yine buradayız,
                      Küllerinden doğmanı bekliyoruz...?
                      " Gülüşümüzü astık intehar koğuşlarına,ya ölelim yada görelim artık...?.."

Yorum

• ah be senol hocam yerinde inanki hic kimse olmak istemez , saclarin agirdi , konusmakdan yoruldun , essek kadar adamlara ogretmenlik yapmakdan yoruldun , ders vermekten yoruldun!!! inanin yemin ediyorum senol hocanin 1.5 yilda cektigini ALEX FERGUSON 20SENEDE MANCHESTERDE CEKMEDI!!! yapmayin etmeyin hocama bunu yaa , artik sunu bilmemiz lazimki TRABZONA guney amerikali oyunculara yasak gelmeli almayin kardesim getirmeyin nedir bu cektigimiz takim bukadar iyi giderken tokezlersek arkasi gelir ... ama senol hocam yine isin icinden siyrilir da nereyeeeeeeeeeeee kadarrrrr!!!!!!!!!!!!!! ceza vermek hic bir oyuncu icin hos olmaz , ustu kapali acik ve net konusursu... ama yeterki bu sampiyonluk bu yil gelsin sonra butun guney amerikalilari hepsini yollayin!!
                        14 eylul 2011 milano'nun fethi

Yorum

• Kendi kendimize stres yapiyoruz bence.
                          Gecen hafta 6 futbolcumuz sakatlanmisti antremanda, öyle haberler yazildi cizildi,hicbirisi oynayamayacak dendi.
                          Varmiydi IBB macinda sakatliktan dolayi forma giyemeyen ?
                          Bu isin de asli astari belli degil.Bilmedigimiz neler var Allah bilir.
                          Itidali elden birakmayalim.Pesin hükümlü olmayalim derim ben.
                          Yarin baskan aciklar ne oldugunu.

Yorum

• İlk olarak uzundurukan bay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            fener macında tam kadro olalım yeter. sınırdakiler belkide cezalı düşmeleri iyi oldu. belkide böyle olması gerekiyordu. ya fener macında cezalı duruma düşse ne olacaktı.
                            Bir öyle düşünüyorum bir de şöyle;yahu zaten cuma gününden sonra tatil..adam 4 gün sonra memleketine nasıl olsa gidecek..neden bu kadar acil bir izin isteme gereği duysun ki..bu konuda Jaja haklı olabilir..eğer çocuğu hastaysa gitmek sonuna kadar hakkıdır..çocuğu olmayan bu durumu anlayamaz..

Umarım böyledir..yoksa takımın bütünlüğüne darbe vuracak bu tür hareketleri sineye çekmektense,fener maçına bu adamlar olmadan çıkmayı yeğlerim..
                            Şampiyonluk inanç işidir..en azından bizim için öyle..başka olamayız..
                            Herkese Merhaba

Yorum

• Teofilo'da Jaja'da devre arasında beraber kampa gelirlerse ikisi de affedilecek boş yere burada yorum yapmanın,tartışmanın anlamı yok.

Affedilecek derken kadroya girecekler ama Şenol Hoca'ya küfür eden Engin gibi en az 4-5 hafta yedekte bekleyecekler.Hem Jaja kendini gösteremeyeceğinin endişesiyle daha çok çalışmak zorunda kalacak.Çünkü onun için Türkiye ligi sadece bir basamak.Onun hedefi farklı ama o hedef için önce bu ligde kendisini kanıtlaması gerek.

Yorum

• İlk olarak r9emre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Teofilo'da Jaja'da devre arasında beraber kampa gelirlerse ikisi de affedilecek boş yere burada yorum yapmanın,tartışmanın anlamı yok.

Affedilecek derken kadroya girecekler ama Şenol Hoca'ya küfür eden Engin gibi en az 4-5 hafta yedekte bekleyecekler.Hem Jaja kendini gösteremeyeceğinin endişesiyle daha çok çalışmak zorunda kalacak.Çünkü onun için Türkiye ligi sadece bir basamak.Onun hedefi farklı ama o hedef için önce bu ligde kendisini kanıtlaması gerek.
                                olabilir. neden olmasın.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X