Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Arsivi

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Trabzonspor Arsivi

Arkadaslar elinde imkani olan arkadaslar bugünden itibaren Yayinlanan tüm maçlarimizi kayit etse ve cd halinde birbirimizle paylassak diyorum.

Ben Trabzonsporun geçmisten hiç bir maçina ulasamiyorum hem de bu zamanda!

Maçlarimizi imkani olan arkadaslar kayit etse ve bu maçlari gelecege tasisak, her birimizde takimimizin maçlarinin arsivi olussa iyi olmaz mi?

Ayrica iyiki açilisa gitmisim yoksa oradaki muhtesem atmosferi asla anlayamayacaktim. Yüzlerce fotograf makinasi ve kameralarin bulundugu bir ortamdan birbirinin aynisi10 tane fotograf var intenette dolasan! Ayip ya!!

Ben bu arsiv konusunun çok büyük eksiklik oldugunu düsünüyorum arkadaslar, yasal bir sorun yoksa görüntü resim nekadar imkanimiz varsa gelecege tasiyalim.
    0II0II0I I00I0I0I 0III00II0 00II0I0I II0I0II0

iyi düsün müs sün kardes iyi fikir destekliyorum.[img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

Bence de iyi fikir ama maalesef yeterli miktarda maçlarimiz canli yayinlanmadigi için görüntü bulmak biraz zorlasiyor.Insaallah bu sezon oynayacagimiz tüm maçlarin görüntüleri buraya eklenir...

FATIH SULTAN TEKKE
      - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

Ben resim arsivi yapmaya çalisiyorum maçlari kaydetme olanagi olan arkadaslarla arsiv için organizasyon bile yapilabilir
        \"Oklarin saplanmasindan korunabilmek için, akli olana düsen sey, Türklerin tuttugu yolu tutmaktir. Derdini dinletebilmek ve Türklerin gönlünü almak için onlarin diliyle konusmaktan baska yol yoktur.\"

Yorum

bencede güzel fikir bende elimden gelen herseyi yapmaya calisacam insallah
          Ölüm Ölüm Dedigin ne Dirki GÜLÜM ben senin icin YASAMAYI göze almisim

Yorum

arkadaslar bu konuda kulüpten yardim isteyelim. grivasin Türkiye temsilcisi ........da bile varmis. taklarimin maç görüntüleri.

bu isi muhakkak yapmamiz lazim.Edited by: tigin
            İmza mimza yok dağılın üleyyyyynnnn!!

Yorum

• cok iyi bisey olur walla[img]smileys/smiley32.gif[/img]
              Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
              -ismail-

Yorum

Arkadaslar daha somut olacak sekilde "benim bu imkanim var maçi kaydedip cd ye aktarbilirim" diyebilen arkadas var mi aramizda?

Yorum

Arkadaslar geçen 1989-1998 arasi ve

geçen senen yaptigimiz maçlarin hemen hemen hepsi..yaklasik % 90 i bende video kasedi olarak mevcut..arsivlemeyey devam edecegim artik kameradan çekecem mini dv kasetlere görüntü kalitesi daha iyi oluyor diye..
                  A.Ersoy...Tutkumuz,heyecanimiz,vazgeçilmezimiz.... .

Yorum

[img]smileys/smiley32.gif[/img]çok iyi olur güzel bir fikir...[img]smileys/smiley32.gif[/img]
                    Egemen Ve Selçuğun içine düştüğü girdaba Allah kimseyi düşürmesin. İnsanların Onurları ve Şerefleri vardır ve Bunun için yaşarlar.
                    Tavan yaptıklarında istanbul takımlarına transfer olmayan Gökdeniz Ve Fatih Tekke'yi şimdi daha çok seviyorum.

Yorum

Bu konuyla ilgili olarak TS Dergisi topicinde, bir arkadasimiz, derginin böyle bir cd yayinlamasi konusunda hos bir fikir atmisti ortaya. Hatta, dergi gn.müdürü ile görsülmüs, destekleyebileceklerini fakatAgustos sayisi basima girdigi için, müteakip aylarda ancak bu uygulamaya geçeceklerini söylediler.

Bu konunun önemli oldugunu düsünüyorum. Bizim birey olarak, bu arsive ulasmamiz zor gözüküyor. Kulüp bazinda, yayinci kuruluslarla temasa geçilirse, TRT arsivinden bile faydalanilabilir. Bence TS Dergisinin bunu yayinlamasinin, derginin satisi içinde faydali olacaktir. Bu yüzden TS Dergisine mail ile bu istegimizi ara vermeksizin sürekli iletelim derim ben.

Yorum

geçmise ulasmak belki suan zor ama gelecekte bugünlere ulasmak isteyenler için birseyler yapalim diyorum.

mesala bu geceki maçi biri kaydetse ve cd ye dönüstürse ve bu böyle sürüp gitse. Ileride baskalarindan neden istemek zorunda kalalim,

aramizda imkani olan arkadaslar varsa simdiden kaydedelim gelecekte elimiz saglam olsun. Baskalarina muhtaç olalimki?

Yorum

hep birlikte bir arastirmaya baslayalim,
                          @zafercalikoglu
                          @trabzonspor

Yorum

http://rapidshare.de/files/3382484/f...rthosis_trabzo nspor_.MPG.html

anathortsis maci özeti
                            \'\' TRABZONSPOR SK 1967 \'\'

Yorum

Sadece maç görüntüleride yetmez bence her maçta külübe ait kameralar kayit yapmali ve bazen bizans medyasinin görmezden geldigi (genellikle derbilerde) durumlari gündeme tasiya bilmeliyiz.. Kos koca TRABZONSPOR için basit bir sey bence kulüp rahatlikla yapabilir..!!

Yorum

Çalışıyor...
                              X