Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Taraftar Uyuma! Şenol Güneş'e Sahip Çık

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ahmet abi, yanıldığın bi nokta var. bu kulup başkansız değil, şenol hocaya rağmen kim iş yapabilir. şenol hocasız bi kongreyi kim kazanabilir.. kongreye kadar bu kulubun başkanı ve en güçlü kişisi Şenol hocadır. Ben TS ile 3 tane çok güzel dönem yaşadım. 3.ünde de bu takımın başında şenol hoca vardı.. bir de ziya hocalı bi yarım dönem sayarım..

şenol hoca bu takımın her başarısında yer almış, ve onsuz da başarı kazanılmamış. bunu hep aklımızın bi köşesinde tutalım..
    Seninle bir ömür Şenol hocam...

Yorum

• Her zaman yanındayız HOCAM...
      Her şeyi bilmene gerek yok HADDİNİ BİL yeter..!

Yorum

• bu sefer gitmeyeceksin ve sana sahip çıkacağız
        Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• öyle yada böyle ligin 2. sırasındayız.. Sabırlı olmamız gerekiyor her şey bir anda olacak değil ya bugün elendiğimiz liverpool'u izledik adamlar manchester'a kök söktürdü.. Takım ne zaman iyi gitse bi takım oyunlar oynanmaya başlıyor ama artık bu senaryoların bi parçası olmayalım sadece takımımızı destekleyelim ne olursa olsun onlar mücadelelerini etsinler gerekirse kaybetsinler burada ki herkesin o takımı ayakta alkışlayacağından şüphemiz yok.
          "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Taraftarlar olarak testi kırılmadan önlem almalıyız.Öyle bir eylem yapmalı yada öyle bir bildiri yayınlamalıyız ki herkez yani tüm yöneticiler ayağını denk alsın.Şenol Hoca bir şekilde görevi bırakırsa bilsinler ki onlara da yar etmeyiz kulübü...
            2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• Şenol Güneş geldi derbileri kazanmaya başladık.
              Şenol Güneş geldi 1 Süper Kupa 1 Türkiye Kupası kazandık.
              Şenol Güneş geldi pas yapmayı öğrendik.

Teşekkürler hocam hep destek tam destek.
              Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Şenol Hoca'mızın arkasındayız, olacağız da..

(UEFA)

Yorum

• Bu takım ilk 5'e giremese de Şenol Güneş bu takımın başında olmalıdır.

Şenol Güneş'in tek istifa etme nedeni olmalıdır. O da başkanlığa aday olmak!

Her golden sonraki bir çocuğun saflığındaki gol sevincin var ya hocam senin. O gülüşün, herhangi birimiz gibi sevinişin.. İşte onu seneler boyunca görmek istiyorum ben. İnanıyor ve güveniyorum. Hatayı herkes yapar. Sana inanan milyonlar var. Sakın yarım bırakma bu kez.

Yorum

• şenol hoca efsaneye doğru ilerlerken buna tanıklık edebilmek çok güzel ah bide bizi şampiyon yapsa torunlarada anlatacak birkaç kelamımız olur
                    BMN KOCAELİ

Yorum

• bursa ve kayseri'nin çok formda olduğu bu sezon büyük bir ihtimalle ligi yine beşinci ya da altıncı bitiririz. ama ne olursa olsun şenol hoca'yı bırakmamalıyız. şenol güneş'le en az 15 sene devam etmeliyiz. feneri kalbura çevirerek bize Türkiye kupasını, bursaspor'u kevgire çevirerek de süper kupayı kazandıran o'dur. şenol hocamızın kıymetini bilelim.

Yorum

• İlk olarak oflu engin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        eğer maç 1-0 devam ederken teonun yüzde yüzlük şutlarını kaleci şansa kurtaramasaydı bugün bunlar konuşulmazdı.böyle bir başlıkda açılmazdı sanırım.
                        şenol hoca bana göre türk hocaların içinde en iyisi hatta son onbeş yılın ilk beşini seçeresek dünyada ilk beşe girecek isimdir.
                        bir yenilgide en çok öne çıkan hatalardır.bizde sadece hatalar değil yanınada eklemeler yapılarak taaaaaaaaaa kişiliğine varıncaya kadar tartışma adına yapılan kepazeliklerdir.hatta adamın biri trafikte kaza yapmış,ilk açıklaması şenol hocanın yaptığı hataları düşünürken kaza yaptım demiş şikayetciyim durumunda yani.
                        şimdi bir sıfır önde iken yattaranın pasları gol olsaydı teonun şutları ağlarla buluşsaydı ne olacaktı.belki bu işi bilen birkaç kişi kırmadan dökmeden yine hatalara parmak basardı elbet ama yattara bu şekilde eleştirilmez teo yine maçın adamı olur.yerden yere vurulan futbolcular bu kadar linç edilmez jaja toplumun önüne atılmazdı.hele hele hiç alakası olmayan istifalarla bir bağlantı kurulmazdı.
                        bu dönemde en hayırlı iş olarak yazılanların aksine hayrettin beyin istifası olarak görüyorum.şuandaki durum eğer istifa olmasaydı ilerde daha büyük bir krizle yine kapımızda olacaktı.şunada inanıyorumki bu istifanın altında yine bir çıkar var.hayrettin beyi öyle bir hale getirdinizki birazdaha yazsanız milli kahraman olacak ha gayret.bize en büyük zararı veren bu şahıstır.şimdi kalkıpda yok hayrettin bey şenol hocanın isteğine göre transfer yapılsın demiş ama olmayınca istifa etmiş mantığını saçmalığını ancak balık hafızalılar yer.eğer buna gerçekten inanıyorsanız o zaman fatih transferinde en büyük yalanı ve oyunu bize şenol hoca yaptı durumu ortaya çıkar.
                        şenol hoca istedi.hayrettin bey bütün inadına ve egolarına yenik düşerek şenol hocanın isteğine rağmen bu transferi engelledi.çağlarıda hoca istedi ama karşısında duran yine kendisi.mehmet battal transferinde sadece sorun paraydı demek ne kadar doğru olurki.şimdi görevinin başında iken tek yetkili gibi davranıp bütün kararlarda olan haberi olunmadan bir kilo et bile alınamayan durumda trabzonsporun kurtarıcısı olarak lanse edilmesi bize has bir durum oluyor herhalde.
                        sadri başkan yapacağı en doğru kararı almıştır bana göre bir insanın yardımcısı onu hemde basının önünde yapılan işlerden bihaber durumda bırakıyorsa dediği müjdeleri ağzına tıkıyorsa bu adamın iyi niyetinden şüphe ederim başkanda etmişki istifasını kabul etmiş.denildiğinin tam aksine bence çok hayırlı olmuştur.uzatılacak bir durumda değildir kişisel zaaflarına yenilen bir insanın istifası.
                        benim takıldığım konu şenol hocanın istifa dedikoduları,umut olayındaki istifa dedikodusuna hak vermeme rağmen hayrettin beyin olayındaki istifa konusu hiç bir trabzonsporluya yakışmayacak helede şenol hacaya yakışmayacak bir durumdur.bu dedikodunun umarım gerçeklik payı yoktur.varsa eğer şenol hocanın ağzından bugüne kadar çıkan konuşmaların hiçbirinin gerçekçilik adına hiç bir anlamı olmaz.bu dedikoduda hayrettin beyi yükseltmek adına yapılan bir oyun diye düşünüyorum.yok efendim şenol hocada peşinden gidip istifa etmiş ama trabzonsporu düşünen hayrettin bey buna izin vermemiş.Trabzonspor'u demek bu kadar düşünüyordu.hiç zannetmiyorum düşünseydi eğer hocanında istediği bir transferin karşısında bu kadar oyun oynamaz bu camiayı ikiye bölmez başkanı bu kadar zor durumda bırakmaz personelle bu şekilde uğraşmaz işini yapan adamı çıkarmaz yerine daha yüksek maaşla adam almaz borçlu olduğu insanların diyetini trabzonspor üzerinden ödemez hiç olmadık durumda istifa etmezdi.kader birliği yaptığı insanı bu duruma düşürmezdi.madem fikir ayrılığın vardı bugünü beklemez zamanında yapardın.herşey alınıp dükkan kapandıktan sonra buları hemde en iyi zamanda yapıyorsan demekki senin yetkilerine çıkarlarına yapmak istediğin bazı durumlara el konulduki istifa ettin yani yine her zaman olduğu gibi kişisel durumundan dolayı bu yaptıklarına rağmen senin hakkında hiç kötü konuşmayan hatta bunlara rağmen senin savunan arkadaşlarını zor durumda bıraktın.
                        bir yenilgi ile hiç birşey olmaz.hatalardan dersler çıkarılır.yoluna devam edersin ve öyle olacaktır.bu kadro hoca ve bu taraftar ile biz bu ligi sallarız.ve sallayacağızda bu saatten sonra bu takıma herkim zarar verecekse hainlikten başka bir adı olamaz.çünkü bu takım şampiyonluğa en yakın takımdır.

Oflu Engin,

Önce sen benim yazdıklarımı bir daha oku, ne demeye çalışmışım, sen ne anladın!!! Manisa maçıyla ilgili tek kelam dahi etmedim.Ama sen yorumuna Manisa maçını alsaydık bu başlık açılmazdı gibi, beni benden daha iyi bilen iddialı bir cümle kurmuşsun. Nerden biliyorsun Manisa maçı alsaydık bile bu başlığın açılmayacağını?

Benim derdim saha sonuçları değil, burada bir kaç arkadaş hiç alakası yokken maç eleştirisi yapmış hatta bu konuyu oraya bağlamaya kalkmış.Alakası yok!!!

Burada yaklaşan, ilerde bu camiayı bekleyen tehlikeyi size izah etmeye çalışıyorum. Ama bazı arkadaşlarımız ısrarla anlamamakta ısrar ediyor.

İnsan azıcık düşünür!!!

Bu adam ne demeye çalışıyor, diye kafa yorar. Ama biz herşeyi bildiğimiz için bu yazılanlarda zaten dedikodudan başka bir şey değil zaten. Herkes Liverpool maçı gecesi tesislerde neler yaşandığını maaşaallh biliyor. Şenol hoca, o gecesi zaten istifa etmedi, Mahmut Aksu'yla tartışmadı, şu anda bile konuşmuyorlar v.s.... Burada yazılanlarda dedikodu zaten...

Kadro dışı kalan Umut Bulut, Liverpool maçı sonrası affedilip Antalya maçı kadrosunda... Allah Allah! Nasıl oluyor bu iş? Bu konuda birşeyler eksik ya da garip değil mi? Umut Bulut'a bu konuda konuşma yasağını kim, neden getirdi?

Hayrettin bey benim babamın oğlu değil, hayatımda hiç tanışmadım, bir yerde de birlikte bulunmadım. Onu yüceltmek benim işim değil sevgili Engin... Benim Trabzonspor'dan başka kimseyle işim olmaz. Adamın yanlışları yok mu? Olmadı mı? tabiki oldu ama bir gerçek var ki, Sadri Şeneri'de zamanında istifadan vazgerin kendisir, Şenol Güneşi'de... Bunu kabullenmek neden bu kadar zor?

Bir soru sordum size burada bir Allahın kulu çıkıp cevap vermedi. Fatih Tekke'yi Trabzonspor yönetiminden hangi yöneciler istedi? Hangileri istemedi? Bunun cevabını verebilecek olan var mı? Ben söyleyeyim... Fatih Tekke'yi hiç bir yönetici istemedi. Buna başkanda dahildir... Ama bunu açık yüreklilikle Hayrettin Hacısalihoğlu çıkıp söyleyince, kabak onun başına patladı.

Şimdi soruyorum, farz edelimki Fatih Tekke transferinde bu yönetimdeki bütün yöneticiler istedi de, bir tek Hayrettin Hacısalihoğlu bu transfere karşı çıktı. Peki Sadri başkan isteseydi, Fatih Tekke alınamazmıydı?

Şenol Güneş, Makakula'yı ısrarla istedi ama başkanımız ve Mahmut Aksu gidip Jaja'yı alabildiklerine göre, bu transferde pek ala olabilirdi!!!

Olaya dahada geniş bakalım... Şenol Güneş, bu zamana kadar bu camiada kaç defa istifa etti?? Her dafasında ona birileri ''geri gel'' demedi mi?

Bakın arkadaşlar... Kabul edersiniz ya da etmezsiniz ama şu bir gerçek.Sadri Şener, ilk başkanlığa adaylığını koyduğunda ''Ben bu işlerden 14 senedir uzak kaldım bu dönemde bir çok şey değişti, taraftar profili bile değişti.Ben yönetime ağabeylik yapacağım, asıl kulübü idare edecek olan Hayrettin Hacısalihoğlu'dur. O zaten Trabzon'da yaşıyor bu işleride çok iyi bilir.Zaten benim 1994'de asbaşkanımdı.İyi bir arkadaşımızdır'' v.s...

Sonra Sadri başkanımız diyor ki: '' İstifa eden adama geri gel'' denmez. Bunu kim için diyor? Hayrettin Hacısalihoğlu için İyide Sadri başkanım sizde geçen sene istifa etmediniz mi? sonra kongreye gittik gene geri gelmediniz mi? Siz niye geri geldiniz o zaman? Size kimler geri gel dedi?

Bu yazdıklarım size masal gibi gelebilir ama bana göre Trabzonspor'un bunca zamandır huzura eremesinin tek nedeni, siyasilerin elini kulüp üzerinden çekmemesinden kaynaklanmasındandır.
                        En son Badaloğlu tarafından düzenlendi; 20.09.2010, 11:17.
                        TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• Şenol GÜNEŞ e destek konusunda gerçekten katılmamak mümkün değil. Trabzonspor yakın zamanda büyük bir başarı yakalayacaksa bu Şenol GÜNEŞ le olur.Mevcut ve gelecek yönetimin Şenol Hoca ya Tam Yetki yi sözde değil özde vermesi gerekir. Bir dediği iki edilmemesi gerekir.

Yorum

• Şenol hocaya her zaman destek veriyoruz. Ama lütfen Şenol hoca da elindeki kozu iyi kullanıp olayların üstüne gitsin. Şu an masada eli en kuvvetli oyuncu durumunda, bunu iyi kullansın. Hacısalihoğlu'nun istifası sonrası yönetim kanadında kendini yalnız hissediyor olabilir ama arkasında taraftar desteği olduğunu, asıl ve samimi olan dostluğun bu olduğunu unutmasın ! Sanırım ne demek istediğimi anladınız !
                            Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• İlk olarak Hasan Ayvenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu takım ilk 5'e giremese de Şenol Güneş bu takımın başında olmalıdır.

Şenol Güneş'in tek istifa etme nedeni olmalıdır. O da başkanlığa aday olmak!

Her golden sonraki bir çocuğun saflığındaki gol sevincin var ya hocam senin. O gülüşün, herhangi birimiz gibi sevinişin.. İşte onu seneler boyunca görmek istiyorum ben. İnanıyor ve güveniyorum. Hatayı herkes yapar. Sana inanan milyonlar var. Sakın yarım bırakma bu kez.
                              aynen böyle O'nun o sevinci galibiyet kadar önemli benim için de. Trabzonspor Şenol hocayla var öyle de olmalı zaten. iyi ki varsın hocam hiç eksik olma başımızdan

Yorum

• sayın hocam...bu duyduklarımızdan sonra hh nin peşinden gidep istifa filan edersen artık emin ol bu tarftar seni ömürboyu affetmez....bilmiş ol son 1 hafta bizden çok şeyler götürdü....

Yorum

Yükleniyor...
                                X