iyi oldu yenildikleri üzülmedim.biraz gündemden düşsünler yoksa satacak bu hainler bu takımı.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
28. Hafta | Gaziantep B.B. 1-0 1461 Trabzon | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İlk olarak vendercan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBarış Memiş'i neden hiç oynatmıyor Mustafa Hoca?..Takımın ihtiyacı ortadayken!..
..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
bora sevim maçtan en az 5 dakika çaldı, abdullah halman da biraz zorlasa o kadar çalacaktı nerdeyse.. bu kadar gereksiz bir golcü olur mu? son düdük çalmak üzere çaprazdan vole deniyorsun, boşta o kadar adam varken..Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesamsuna koyalim bu saaten sonra yeter.paf takimiz ile onlari yolcu etmek lazim.sonra hakli olarak agliya bilirler.ama bizim yönetim o macida verir bazilari samsun kalmasi istedikleri icin.
play-of a kalalım mümkünse adaşımın dediği gibi samsunu yenelim ve mümkünse düşürelim yeter,niye bunu diyorum, dün bizle alakası olmayan bir maçın 61. dakkasında edilen küfürler,maç sonu mayası bozuk bir futbolcusunun TS ye dil uzatması.
1461 takımı yürekli ve hissiyatlı uşaklardan kurulu,bunu dikkate alacaklardırŞike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
Ne diyebiliriz ki bu takıma.. pek iyi oynamadık.. rakip bizden bugün daha çok mücadele etti.. üstelik rakip ligde pek de fazla bir derdi olmayan bir ekip.. onlarda bunun rahatlığı, biz de mücadelenin içinde olmanın verdiği stres yetmiyormuş gibi takım iyi giderken her şeyi bozma misyonu üstlenmiş yöneticilerimizin "şampiyon olursa satılıcak", "satışı için x ile görüşülüyor"..," x ile anlaşılamnadı y ile görüşülüyor"... gibi haberlerle takımı geriye itme çabaları... Bumu görelim, fark edelim.. Yönetimimiz bu takımın süper lige çıkmasını istemiyor.. Hatta o mücadelenin içinde olmasını bile istemiyor.. kafalarında "ya düşmesinler, orda takılsınlar.." var.. Bu motivasyonla başarı gelmez.. sonuçta bunlar genç oyuncular.. ki tecrübeli bile olsa bu"satılma" muhabbetleri insanı etkiler.. canları sağ olsun.. bu sezon hoş bir iz bıraktılar kalplerimizde.. Keyfini çıkaralım.. çünkü üzülerek söylüyorum hocamız sezon sonu gidebilir.. oyuncuların ise a takıma almadıklarını satabilirler.. seneye bu takımdan geriye pek bir şey kalmayabilir.. o yüzden keyfini sürelim.. Trabzon da olanlardan maçlarına gitmelerini rica ediyorum.. Gerçi şimdiye kadar hiç gitmeyenler ne diye gidicekler bilmiyorum ama, bir umut işte.. Benim için bu sezon kalan tek maç samsun maçı.. onu da kazanırlarsa başka da bir isteğim yok..20+10+20+11 = 61
2+0+1+0+2+0+1+1 = 7
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum