Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

23. Hafta | Manisaspor 1 - 1 1461 Trabzon | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Mücadele azminden dolayı tebrik ederim takımımızı. Gerçekten özellikle hücumda A takımın 'yapamadığı' () bir sürü şeyi rahatça yaptılar. Kimse burası PTT 1.lig orası süper lig demesin. Emin olun A takım bu kafayla o ligdede kaleye gidemez.

Yalnız takıldığım bir konu var. Herkes Kaleci Fatih'in yetenekli olduğundan bahsediyor,tek maç üzerinden söylemiyorum ama ben herhangi bir yetenek göremiyorum. Aşırı heyecanlı,oyunu okuyamıyor ve ağır bana göre.

Onur yada Tolga... Herhangi birini Fatih'e güvenerek yollarsak problemsiz tek yerimiz olan kaleyide kaybederiz gibi geliyor.
    Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Yine bir son dakika golu ikinci golun eli kulaginda gorunup gelmemesi haliyle bizleri biraz germis ollabilir aslinda bu takim ogle yurekten canla basla mucadelle ediyorki tarafli tarafsiz herkes puan kayiplari olunca yazik olldu bunca emeklere diye hayiflaniyor esas olan takimin dagitilmadan bir arada ptt birinci liginde 2-3 sezon pismesi sampiyonluk sitresine girmeden bir oyun sablonunu oturtmasi lazim sonrasinda en az 6-7 oyuncuyu birden as takima alinirsa takim ruhu as takimda devam eder endisem birer birer gelen oyuncularimizin abdulkadir karmil gibi yedek kalmalari dikkat edecek olursak bu takimda teker teker cok klas oyuncular yok tum sirlari birliktelileri ve ruhlari birer birer dagitilirsalar husrana ugrayabiliriz

Yorum

• yok yere 2 puan kaybettik ama helal olsun takıma bugün defansif anlamda güzel oyun ortaya koydular.Pozisyon vermeden gol yedik nerdeyse.İlerde eksikliğimizin oldugu apaçık ortada zaten başarılı forvetimiz olsa 3 puanı alırdık diye düşünüyorum..
        Bazen yazdığınızla değil,kendinizden neleri sildiğinizle değer kazanırsınız...

Yorum

• Bugün maçtaydım arkadaşlar 1461 maçta etkisiz görünsede kendi sahasında kontrollü ve ayağa pası gerçekten iyi yapan bir manisaspor vardı, manisasporda
          kahe gibi gerçekten fizikli ve topu iyi yönlendiren bir golcü var 1461 trabzonumuz sahada etkisiz görünsede oyunu yönlendiren takımdı muazzam savaş verdiler 3 tane net pozisyonu değerlendiremedik,canları sağolsun üzerlerindeki formanın değerini bilerek oynuyorlar inanın o şikeci evlatları attıkları beraberlik golünde şampiyon olmuş gibi sevindiler helal olsun yolları açık olsun

Yorum

• 90+2'ye kadar izledim maçı...
            Gol olduğunu 1-2 saat kadar sonradan öğrendim ve vurgun yedim resmen...
            O kadar üzüldüm ki...
            Sağlık olsun.
            Hamiş

Yorum

• kirilma ani mac 1-0 iken a.halmanin kacirdigi net pozisyon
              İstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
              BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..

Yorum

• İlk olarak reisoğlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                kirilma ani mac 1-0 iken a.halmanin kacirdigi net pozisyon
                Katiliyorum.Güzel atak güzel topu aldi önüne ama cok kötü bir vurus.Ben Tiryakiyi begeniyorum.Ona verilen görevi yapiyor.Transfermarkt verilerine baktim.Cok gol atan oyuncu zaten degildi.Ama hatirltirim Turgay Bahadir diye bir oyuncu almaya calismisti bizimkiler ayni görevi yapabilir Tiryaki.su an Asla ilk 11 oyuncu degil ama bazi sistemlerde ve yabanci kisitmasindi isimizi görecek bir iyi yedek oyuncu.Halile Milyon Euro verecegime Tiryakiyi alirim takima.

Ha illa alinsin demiyorum.Ben halen su sezon öncesi Tryout fikrimi savunuyorum.Zaten sezon bitmeden illa su alinsin Trabzonspora demiyorum.Performanslari cok inisli cikisli topcularin.Genc olmalarinda rolü büyük.

ptt Erciyes,Mainsa,Rize derli toplu top oyniya bilen takimlar.3 Puan cok iyi olurdu ama Son dakika baskiya dayanamadi bizimkiler.1Puan oldu.

Sunuda hatirlatmak lazim.takimin cogu gecen sezon 2.ligte oyunyordu Manisa da Süperligte.Macin büyük bölümü biz kontrol ettik.Yusuf Hem iki kanat oynatiyorlar hemde bek hemde defansa yardim ediyor.Kondisyonu iyi.Biraz daha vücut calismali.Prof egitmenleri alinmali bu konuda Teknik kadroya.

Mainsa da Bülent ve eray izlemek istedim.Bülent fazla birsey görmedim Eray fena degildi.
                çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                Yükleniyor...
                X