takımın beynını ve kalbını satan rızeye peskes ceken yonetım mustafa hocayıda darılttı..bu takımın sonunu soyluyorum sıze bu basıretsız klubu ıfalsa surukleyen yonetım enınde sonudna bu takımı satacak mustafa hoca ayrıldıkdan sonra..boylece bır proje daha amacına ulasmadan heba olup gıtcek elımızde patlayacak..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
21. Hafta | Adanaspor 3 - 2 1461 Trabzon | Maç Sonucu...
Daraltma
X
-
Bu macta mustafa hoca kadir sakatlaninca yusuf yerine siddiki solbekte kullanabilirdi zaten goller o taraftan geldi caner ise yedigimiz gollerin hep icersinde oluyor takimin emeklerine gercekten yazik oluyor hakemlerin en kolay penalti caldigi maclar bize denk!!! geliyor
Yorum
-
İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSercan ligin en formda oyuncusuydu , Eren ise pozisyonunda en iyisi . Abdullah savunmayı toparlayan futbolcuydu . 3 futbolcunun yokluğu fazlasıyla hissediliyor . Sol kanat kıtlığı yaşanan Türkiyede 21 yaşındaki yıldız adayını yok pahasına sattık , Abdullah şimdi 5.stoper , Sercan ise muhtemelen Rizeyi süper lige taşıyacak transfer oldu .
Kadir , Trabzonspor'un tüm sol beklerinden daha iyi futbol ortaya koyuyor . Halman'a kestiği falsolu top ve arka direğe kestiği direkte patlayan top Trabzonspor A takımında sol beklerimizden göremediğimiz kalitede .
Abdulkadir , çok önemli bir futbolcu olma yolunda . Fizik olarak üstün oyununu aklıyla birleştirmeye başladı . Neticede 1461'de üretim sürüyor , orada bir sıkıntı yok . Sıkıntı bu başarıyı taşıyamayan , üzerine baltalayanlarda ...
Yorum
-
Abdullah Halman ;
@SRCNKY10 kardeşim hiç önemli değil "haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır""3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.
Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR."
Yorum
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCok is oldu Akcaabatli olduda.. Sedat Bayraktan farki yokmus...Sadece Trabzonspor !
Yorum
-
Bence bir kac Hafta boyunca Trabzonspor Akcabat'in kötü zemininde oynasin, 1461 Avni Aker'de oynasin. Kim neyi hak ediyor bir gösterelim."30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum