Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

20. Hafta | 1461 Trabzon 0 - 1 K. Erciyesspor | Maç Sonucu...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• mustafa hoca sene sonu çıkamzsak bırakırım demişse ayıp etmiş.. bir kere hocanın sözleşmesi 3 yıl bildiğim kadarıyla. sözleşmesini bitirmeden hocanın kafasına göre takılması doğru değil. orası bir proje takımı ve bu projenin sahibi trabzonspor. mustafa hoca da oranın çalışanıdır. ne yani trabzonspora oyuncu yetiştirmek şerefli bir görev değil mi?
    Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
    bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• bu takım belli bir misyon için var olduğu için çıkıp-çıkmaması o kadar da önemli değil...
      If you put the federal government in charge of the Sahara Desert, in 5 years there'd be a shortage of sand.
      Milton Friedman

Yorum

• Sercan olsa büyük ihtimal çıkardıkta şimdi gol yollarında sıkıntı var ama hocanın işi gene belli olmaz 1. Yaparmı yapar takımı
        Trabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !

Yorum

• İlk olarak r9emre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hocanın yorumundan ve futbolcuların pilot takım görülmesinden rahatsız olduğunu düşünecek olursak takımın satılması çok yakındır. Bari sadece Trabzonspor'u düşünecek birine satılsa. Ağaoğlu'na satılırsa yandık ki ne yandık.
          Ali Agaoglu ise, evet yandik ki ne yandik
          Ahmet Agaoglu ise, yasadik
          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak kunteper tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sercan olsa büyük ihtimal çıkardıkta şimdi gol yollarında sıkıntı var ama hocanın işi gene belli olmaz 1. Yaparmı yapar takımı
            Yapamaz, Sadri Şener yaptıramaz, benim yazdıklarımı okuyun, Aklın yolu bir, az kişi böyle düşünüyor.
            1.Sadri Şener 1461'i satacaktı.
            2.Taraftar baskısı engel oldu
            3.Ayrıca Trabzon'da 2. takımın süper ligde kalıcı olması sıkıntı olabilir.
            4.1461 ptt'den düşmemeli ve yükselmemeli de.
            5.kadro A takıma oyuncu vermediği sürece bozulmamalı senede 2 bilemedin 3 oyuncudan fazla değişiklik yapılmamalı.(bu yaş ortalaması da olabilir)(süper lige vereceksen ver. Bonservis geliri düşünerek)
            6.Böyle olursa 3-4 sene sonra Türkiye Kupasını ALIR.
            7.Ayrıca 1461 maliyeti çok yüksek değil, maç kazandıkça gelir geliyor, seyirci de çekmeye başlar. mesela düşünsenize maçlarını 10 tl den 15 bin kişiye oynuyor.(hayal ama olsun)
            8.Kadronun başına atıyorum yıllık 200-400 bin euro arası 10 yıl çalışacak bir TD getirilmeli, keşke kalsa ama kalmaz bu saatten sonra.
            9.Takıma ruh katan sercan gibi oyuncular istemedikleri sürece satılmamalı.
            10.Trabzonspor oyuncu alıp oraya göndermeli ancak iç dengeleri bozmamak adına bunuda kısıtlı sayıda yapmalı.
            11.Yükselmeyecek bir takım nasıl top oynar. şöyle. bir sezonda 45 puandan sonraki her beraberliğe(öylesine rakamlar) 1500-galibiyete 3000 tl vereceğiz dersin oyuncuları motive edersin.
            12.Sponsorluklar ayarlarsın, ayrıca orada da galibiyet primleri var. ...vs eksik olabilir bu saatte aklıma gelenler bu kadar.

Yorum

• tek bir noktaya dikkat çekmek istiyorum.malum forvet a takımda yok.ve yetiştirmek de uzun vadede ihtiyaçtır.peki 1461'in amacı ne? oyuncu yetiştirmek, eksikliklere yönelmek.biz ne yaptık? devre arasında gittik 26 yaşındaki abdullah halmanı aldık koyduk 1461in ilk 11ine forvet diye.la ben mi anlamıyorum bu işten, amaç genç yetenek bulup oynatmak, geliştirmek.26 yaşında, sahada ne yaptığını hala çözemediğim ve kaç maç ilk 11 oynadı ama ne gelişim ne de gelecekte a takıma yükselme şansı sıfır olan bir oyuncuyu devre arasında transfer edip ısrarla oynatmanın amacı nedir? ne farkı var tiryakiden falan.onlar da amaca hizmet etmiyor zaten.alırsın 20-21 yaşında genç, koyarsın ilk 11e anlarım da 26 yaşında a takımda olmayacak bir adamı devre arasında transfer etmek, oynatmak bunlar boş iş beyler.

Yorum

• İlk olarak onur-ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                tek bir noktaya dikkat çekmek istiyorum.malum forvet a takımda yok.ve yetiştirmek de uzun vadede ihtiyaçtır.peki 1461'in amacı ne? oyuncu yetiştirmek, eksikliklere yönelmek.biz ne yaptık? devre arasında gittik 26 yaşındaki abdullah halmanı aldık koyduk 1461in ilk 11ine forvet diye.la ben mi anlamıyorum bu işten, amaç genç yetenek bulup oynatmak, geliştirmek.26 yaşında, sahada ne yaptığını hala çözemediğim ve kaç maç ilk 11 oynadı ama ne gelişim ne de gelecekte a takıma yükselme şansı sıfır olan bir oyuncuyu devre arasında transfer edip ısrarla oynatmanın amacı nedir? ne eksiği var tiryakiden falan.onlar da amaca hizmet etmiyor zaten.alırsın 20-21 yaşında genç, koyarsın ilk 11e anlarım da 26 yaşında a takımda olmayacak bir adamı devre arasında transfer etmek, oynatmak bunlar boş iş beyler.
                Sercani gönderdikten sonra forvete Trabzonspor A2'den Hüseyin Yahyaoglu'nu, 1461 Trabzon A2'den Emre Bayram'i aldik. Ofansif orta sahaya yine 1461 A2'sinden Mert Saglami aldik.

Erenin pozisyonunda zaten Yusuf Erdogan vardi. Yanina birde 1461 A2'sinden Ömer Halis Güveni aldik.

Pilot takim görevi tikirinda yani. Sadece biraz takip etsen kacmaz gözünden...
                Milli Takımım TRABZONSPOR
                Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sercani gönderdikten sonra forvete Trabzonspor A2'den Hüseyin Yahyaoglu'nu, 1461 Trabzon A2'den Emre Bayram'i aldik. Ofansif orta sahaya yine 1461 A2'sinden Mert Saglami aldik.

Erenin pozisyonunda zaten Yusuf Erdogan vardi. Yanina birde 1461 A2'sinden Ömer Halis Güveni aldik.

Pilot takim görevi tikirinda yani. Sadece biraz takip etsen kacmaz gözünden...
                  onları takip ediyorum zaten.ama o abdullah halmanı falan transfer etmek gibi boş işlere dikkat çektim sadece.ki ilk 11de o var geldiğinden beri.a2den gelenler olması gereken hamleler ama 26 yaşında yeteneği olmayan a takıma yükselmesi sıfır ihtimal olanları da bi zahmet transfer etmesinler.

Yorum

• 1461 önümüzdeki seneler Türkiye kupasını alabilse Avrupa'ya gidebiliomu
                    Trabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                    Yükleniyor...
                    X