Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ziraat Türkiye Kupası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bir gün Atilla Karaoğlan ı tebrik edeceğim hiç aklıma gelmezdi..hic sevmezdim kendisini.. ancak 10 numara maç yönetti
    Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -

Virginia Woolf

Yorum

• ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak nevzat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bir gün Atilla Karaoğlan ı tebrik edeceğim hiç aklıma gelmezdi..hic sevmezdim kendisini.. ancak 10 numara maç yönetti
        Vardaki şerefsiz golü iptal ettirmese güzel yönetti diyecektim. Arkadaş bir kerede omurgalı olunda pozisyonu kendiniz yorumlayın. Var çağırdığı an vardakilerin kararları geçerli oluyor

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Vardaki şerefsiz golü iptal ettirmese güzel yönetti diyecektim. Arkadaş bir kerede omurgalı olunda pozisyonu kendiniz yorumlayın. Var çağırdığı an vardakilerin kararları geçerli oluyor
          Kargalar bu pozisyonları kullanıp sosyal medya da çığırtkanlık yapıyorlardı.. boşver böyle de iyi oldu.. sonra elden gol yedik falan
          Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -

Virginia Woolf

Yorum

• Beklenen oldu, Göztepe dirençli takıma karşı 10 kişi çok zor
            Ramulo aldı maçı
            11'e 11 gitse, turu zor geçerlerdi.

Yorum

• (UEFA)

Yorum

• (UEFA)

Yorum

• yine antep çıktı bu sefer kimse gitmez herhalde kışın ortasında.
                  https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Türkiye Kupası grup kuralarının 5 Aralık Cuma günü çekileceğini açıkladı.

Türkiye Futbol Federasyonunun açıklamasına göre, saat 15.00'te TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'ndeki Orhan Saka Konferans Salonu'nda kulüp yetkililerinin katılımıyla gerçekleştirilecek kura çekimi, A Spor'dan canlı yayınlanacak.

Grup aşamasına Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, RAMS Başakşehir ve Samsunspor'un yanı sıra 4. eleme turunu atlayan 19 takım katılacak.
                    karar​

(UEFA)

Yorum

• Her sene format değiştiren ve her yeni formatta daha da saçma bir hâl almasında emeği geçen herkesin yüzüne tükürmek lazım.
                      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• 4 takım alt ligden 1 takımla oynayacakken şikeciler 2 takımla oynuyor
                        geriye doğru açıp bakın bu şikecilerin kuraları hep böyle
                        nasıl denk geliyor
                        ne kura şansı var be heriflerde
                        https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                        Eze eze 2021-2022.
                        #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Bu formatları kim buluyor çok merak ediyorum.Gs ile aynı gruptayız ama onlarla oynamayacağız.

Kuraya gelirsek bizim için iyi kura.Alanya,İstanbulsor(D),Fethiye,Başakşehir(D).Gruptan 9-10 puanla ilk ikide çıkıp,çeyrek finale kalırız.Grup liderliği de önemli.Üç grubun lideri ve bir tane en iyi ikinci çeyrek finalde seri başı olacak ve seri başı olmayan takımlardan biriyle kendi sahasında oynayacak.Gruptaki dört maçı kazanmak grup lideri yapar.10 puan en iyi ikincilik için yeterli olabilir.En az bir yarı final görürüz.
                          En son Larking tarafından düzenlendi; 2 gün önce.
                          DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                          WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                          Yükleniyor...
                          X