Bir gün Atilla Karaoğlan ı tebrik edeceğim hiç aklıma gelmezdi..hic sevmezdim kendisini.. ancak 10 numara maç yönetti
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ziraat Türkiye Kupası
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Vardaki şerefsiz golü iptal ettirmese güzel yönetti diyecektim. Arkadaş bir kerede omurgalı olunda pozisyonu kendiniz yorumlayın. Var çağırdığı an vardakilerin kararları geçerli oluyorİlk olarak nevzat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir gün Atilla Karaoğlan ı tebrik edeceğim hiç aklıma gelmezdi..hic sevmezdim kendisini.. ancak 10 numara maç yönetti
Yorum
-
Kargalar bu pozisyonları kullanıp sosyal medya da çığırtkanlık yapıyorlardı.. boşver böyle de iyi oldu.. sonra elden gol yedik falanİlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVardaki şerefsiz golü iptal ettirmese güzel yönetti diyecektim. Arkadaş bir kerede omurgalı olunda pozisyonu kendiniz yorumlayın. Var çağırdığı an vardakilerin kararları geçerli oluyorBu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -
Virginia Woolf
Yorum
-
-
-
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Türkiye Kupası grup kuralarının 5 Aralık Cuma günü çekileceğini açıkladı.
Türkiye Futbol Federasyonunun açıklamasına göre, saat 15.00'te TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'ndeki Orhan Saka Konferans Salonu'nda kulüp yetkililerinin katılımıyla gerçekleştirilecek kura çekimi, A Spor'dan canlı yayınlanacak.
Grup aşamasına Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, RAMS Başakşehir ve Samsunspor'un yanı sıra 4. eleme turunu atlayan 19 takım katılacak.
karar
Yorum
-
4 takım alt ligden 1 takımla oynayacakken şikeciler 2 takımla oynuyor
geriye doğru açıp bakın bu şikecilerin kuraları hep böyle
nasıl denk geliyor
ne kura şansı var be heriflerde
https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
Bu formatları kim buluyor çok merak ediyorum.Gs ile aynı gruptayız ama onlarla oynamayacağız.
Kuraya gelirsek bizim için iyi kura.Alanya,İstanbulsor(D),Fethiye,Başakşehir(D).Gruptan 9-10 puanla ilk ikide çıkıp,çeyrek finale kalırız.Grup liderliği de önemli.Üç grubun lideri ve bir tane en iyi ikinci çeyrek finalde seri başı olacak ve seri başı olmayan takımlardan biriyle kendi sahasında oynayacak.Gruptaki dört maçı kazanmak grup lideri yapar.10 puan en iyi ikincilik için yeterli olabilir.En az bir yarı final görürüz.En son Larking tarafından düzenlendi; 2 gün önce.DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum