Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Denizli - Sivas - Yeni bir Dereli operasyonu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ya nasıl hakemlerin hiçbir etkisi yok? 1-1 olacak maç, o an itibariyle 2-0 oluyor. O gol iptal edilmeseydi çok farklı olabilirdi. Kaldı ki Denizli maçın ikinci yarısında çok daha iyi oynamıştır.. Direk hakemler baltaladı işte Denizli'yi..

Yorum

Selçuk Dereli değil de yan hakemdir konuşulması gereken bence.
      A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

İlk olarak Huseyin İlkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ya nasıl hakemlerin hiçbir etkisi yok? 1-1 olacak maç, o an itibariyle 2-0 oluyor. O gol iptal edilmeseydi çok farklı olabilirdi. Kaldı ki Denizli maçın ikinci yarısında çok daha iyi oynamıştır.. Direk hakemler baltaladı işte Denizli'yi..
        Hüseyin Kardeş, bunlar bizim ürettiğimiz komplo teorileri. O gol olsaydı hiçbir şey değişmezdi oyunda. Sivasspor emin ol gol atıp öne geçerdi. 2. yarı evet Denizlispor iyi oynuyormuş gibi gözüktü ama buna Sivasspor'un skor rahatlığını bulduktan sonra geriye rastlanıp, kontra toplarla çıkma düşüncesinin sebep olduğunu düşünmekteyim.

Sivasspor'u sindirmek lazım. Ben de sindiremiyorum ama hiç değilse çalışıyorum.

Yorum

gerçekten şu sivas kadar olamıyoruz ya adamlar ne yapıp edip götürüyolar bişekilde. rakiplerinin büyük hakları yeniyo bariz golleri verilmiyo ama kazanmasını çok iyi biliyolar. trabzonspor isminin ağırlığı çok fazla gerçekten çok kaliteli kadrolara ihtiyacımız olduğu gerçek ancak o zaman rahatça şampiyonluk diyebiliriz

Yorum

Bu hafta da sivas-antalya maci yeni bir operasyona sahne oluyor.

Eskisehir macinda eskisehirin hakkini yiyen hüseyin göcek bu hafta sanki inadina yapiliyor gibi yine sivasin macina veriliyor.

Cumartesi ne olacaklari merakla bekliyorum.
            "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

o değil de bu sivas dereli eşleşmelerinde bir pislik kesin oluyor hazır kimse takip etmiyorken dereli mi görevlendirildi acaba şampiyonluk yolunda sivas ta
              UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
              WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
              Yükleniyor...
              X