Ankaraspor maçından sonra kocaeli çıkışa geçecek
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Kocaelispor
Daraltma
X
-
Burada bazı arkadaşların yorumlarına üzüldüm.Yıllardır İsmet Paşa'da trabzonspor formamla maç izlerim.Her defasında da "hayırdır fenerli mi arıyorsun" diye gelen birileri olur.
Sakarya sempatizanlarına inat,
İnadına Körfez
İnadına Hodrimeydan.Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.
Yorum
-
Fenerbahçe maçının ilk yarısındaki İzlediğim Kocaelispor, ilerleyen haftalarda toparlanır. İlk yarı çok iyi oynadılar. İkinci yarı kenar yönetimin hatasından mağlup oldular bence. Bu hafta Ankara'da işleri zor.Ankaraspor maçından en azından beraberlik çıkartırsalar sonraki haftalar büyük çıkış yakalarlar...
Yorum
-
Kocaelispor'un kadrosunda ön libero yok. Cok vahim bir durum. Kadrolari kaliteli fakat ön liberolari yok. Olacak is degil."CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
tribündeydim gene.
önce paşa birbirine girdi.
sonra hodrimeydan.
ankaragücü taraftarı ile beraber iki takım yönetimi içinde yönetim istifa sesleri yükseldi. rezil bir gündü futbol adına.Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.
Yorum
-
Taraftarın birbirine girmesi pek hayra alamet değil bu takıma heyecan lazım bu heyecan kongremı olur veya baska bişeymi olur onuda zamanla göreceğiz yanlız kocaeli bulunduğu yeri haketmiyor inşallah bir an önce çıkışa geçer..Söylesem tesiri yok
Sussam gönül razı değil.
adrenalinn
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum