şuan oynuyor mu acaba bir yerde?
Ali Şen Kandil'in İbretlik Hikâyesi
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
-
Yorum
-
Millet belki kızacaksınız ama ben Trabzon gençliğinin çoğunun mantalitesinden umutsuzum..Alişen kandil'i konuşmaya gerek yok yaşadıklarından hala daha ders çıkaramamış...
2004 yazında memlekete gitmiştim o zaman Ergin için devamlı tesislere girip çıkan bir arkadaşım yeni Fatih Tekke olacak diyordu..bende altyapıda olmasına rağmen takip ediyordum..uzun sokak da gördüm şansına, saçlar bir tuhaf, bağrı açık, boynunda bir bir zincir hava 1500 dolaşıyordu..görende altyapıda gelecek vadeden biri değil de Fatih Tekke gibi takımın yıldızı zanneder..o zaman yanımdaki arkadaşa bundan hiç bişey olmaz dedim..aynısı oldu yıl 2008 hala patlama yapacak..
Barış Memiş inşallah böyle değildir.temiz birine benziyor diyorum ama trabzondaki arkadaşlar onunda aklı 1 karış havada gençlerimizden olduğunu söylüyor..umarım öyle değildir..
bu arada fatih'in de gençliğinde problemli olduğunu hatırlarsınız..o yeteneğine rağmen dikiş tutturamadı gitmek zorunda kaldı..evlenip durulduktan ve TS'ye tekrar döndükten sonra ikinci şansı iyi kullandı ve hepimizin Fatih Sultan Tekke'si oldu..Hazır Trabzonda iken Barış ve Ergin'e bir Fatih abi nasihatı lazım..
Zaten biz 2 seyden çekiyoruz:
1-Mahmut Hoca
2-TRABZONSPORYorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum