Barcelona'yı fenerbahçe ile aynı grupta görmek isteriz =))))))))))
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
-
gs uefayı aldığında rastlantı denildi.Rakipleri gurur duymadı.Kıskandılar.Sizin böyle güzel duygular besleyebilmeniz için önce karşı tarafın insan olması lazım.Bence ne kadar sevmesekte Avrupa'da ülkemizi temsil eden takimlar bunlar. Benim ülkemin bayragi Avrupa'nin tepesine dikilecekse O'nu Galatasaray'da, Besiktas'ta dikse raziyim
Yorum
-
3 İstanbul takımını destekleyen Trabzonspor taraftarlarına şunu sormak istiyorum.
Bu kulüpler oradan kazandıkları paralarla kimleri eziyorlar ?
+
Anderlecht takım falan değil yahu. Dün 100 kere oynasaydılar Fener'le 1 gol dahi atamazdılar. Daha takım 2 pas yapmasını beceremiyor. Bu takımın taraftarlarına Allah sabır versin. İzlerken ben bile çıldırdım valla.- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
Her takım belirli dönemlerde kötü olur.Anderlecht'te bunu yaşıyor.2-3 yıla dayanarak takım değil diyemezsin.Geçmişine bakmanı öneririm..İlk olarak thepatfhinder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3 İstanbul takımını destekleyen Trabzonspor taraftarlarına şunu sormak istiyorum.
Bu kulüpler oradan kazandıkları paralarla kimleri eziyorlar ?
+
Anderlecht takım falan değil yahu. Dün 100 kere oynasaydılar Fener'le 1 gol dahi atamazdılar. Daha takım 2 pas yapmasını beceremiyor. Bu takımın taraftarlarına Allah sabır versin. İzlerken ben bile çıldırdım valla.
Gelelim bu destekleme işine.İsteyen destekler isteyen desteklemez.Şu günlerde Türk futbolu son yıllardaki Avrupa kupalarında başarısızlıklarının ardından sezona iyi bi giriş yaptı.Belçika ve İsviçre sıralamada bizim 1 basamak alt ve üstümüzde bulunuyordu elemek gerekiyordu öyle oldu ben açıkçası sevindim ama bi taraftanda üzüldüm.
Yani Trabzonsporumuzu ne zaman izleyecez gruplarda acaba.Millete laf atmayı bırakıp kendi yolumuza bakmalıyız..7-7-7-7-7-7-7
Yorum
-
Üstteki arkadasin dedigi gibi takimin mazisine bak. Bizde 2 pas yapmasini bilmiyoruz. Bizde takim degilmiyiz? Takimiz hemde Türkiye'nin en büyügüyüz kendimize göre. Her takimin inisli cikisli dönemleri olur. Galatasaray UEFA Kupasi'ni aldi 2 sene sonra ligde zar zor 6. oldu.İlk olarak thepatfhinder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnderlecht takım falan değil yahu. Dün 100 kere oynasaydılar Fener'le 1 gol dahi atamazdılar. Daha takım 2 pas yapmasını beceremiyor. Bu takımın taraftarlarına Allah sabır versin. İzlerken ben bile çıldırdım valla.Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
Yorum
-
Arkadaşlar ben Anderlecht takım falan değildir ifadesini ''Fener'i eleyecek güçte olmadığını, CL'ye girerse bir şey yapamayacğını'' belirtmek için yazımd. Yoksa biz de sizler kadar futboldan haberdarız.
+
@MarceloTS
Tabi ki isteyen destekler isteyen desteklemez. Dikkat edersen kimseye ''Sen neden destekliyorsun'' vari kelimeler kullanmadım. Oradan kazandıkları paralarla TR liginde Anadolu takımlarını medyayı satın alarak, hakemleri satın alarak eziyorlar. Sonra da veryansın ediyoruz. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu ?- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
İlk olarak AvniAker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleanladigim kadari ile seneye 2 takim ile katilacagiz gruplara, yani $L ön eleme yok...
yanli$ bilgi ise düzeltin lütfen...
.
?????????
*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
Böyle bişeyin olabileceğini hiç sanmıyorum Keşke olsa belki bu sayede bizde CLye katılabilirizİlk olarak AvniAker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle?????????
Anderlecht beklediğimin çok altında bir takım Öyle bi defansları var ki bizimkinden beter! (Fb korkmasa adam gibi hücum etse daha fazlasını atardı) Hücum yapmak iyi güzel de gol atacak adam yok ! Sonuç olarak Fb kadro kalitesiyle geçmiştir bu turu sahada göremesek de bunu skorda gördük Bjknin turu geçeceğinden emindim Her 2 takım içinde 3.lük başarı olacaktır
Yorum
-
Ne demek oluyor bu?İlk olarak A.Alper Yüce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArsenal Liverpool bile oynuyor ...7-7-7-7-7-7-7
Yorum
-
İlk olarak Bayramm61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefener, gs yada bjk yi burda savunan arkadalar, neden olayi milli boyuta getiriyorlar anlamis degilim, herifler tur atlicak UEFA dan dünyanin paralarini alacaklar, daha iyi transfer yapip daha güclü bir kadro ile karsimiza cikacaklar...
Ben sahsen ezilerek elenmelerini isterim...Biz elenince acaba onlardan üzülen olmusmudur ? sanmiyorum..dalga gectiler bizimle sadece !!!

ayni fikirdeyim
Yorum
-
Erciyesspor 2 - 0 Maccabi Tel Aviv
7' Sol kanattan yapılan uzun mesafeli ortayı başarıyla kontrol eden İlhan Özbay kalecinin yanından topu ağlara gönderdi.
7' Kayseri Erciyesspor aradığı golü buldu.
3 Kayseri Erciyesspor karşılaşmaya hızlı başladı ve oyunu Maccabi Tel Aviv'in sahasına yıktı.En son fincher tarafından düzenlendi; 30.08.2007, 19:18.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Her takım bize güçlü geliyor kalite farkı

Yorum