Tebrik ediyorum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ofspor
Daraltma
X
-
tebrikler ofspor...
Yorum
-
Hele şükür of muradına erdi
Kaç senedir yırtınmaktaydılar
iyi bari.. Tebrik ederiz.. Belki Oflu büyüklerimiz Ofsporu görürde Ts'mize dokunmazlar bi süre
Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
Yorum
-
Gururumuz OFSPOR

TFF 3. Futbol Lig 2. Grup’ta ligin ilk yarısını rakiplerinin 10 puan önünde tamamlayan ancak ikinci yarıda üst üste aldığı kötü sonuçlarla liderliği sıkıntıya sokan Ofspor, son haftalara yaklaşılırken toparlanırken dün elde ettiği galibiyetle bitime 3 hafta kala 2. Lig’e çıkmayı garantiledi. İlk üç takımın 2. Lig B Kategorisi’ne yükseleceği ligde dün kendi sahasında Gümüşhanespor’u konuk eden Ofspor karşılaşmayı üstün futboluyla kazanarak 13 yıllık şampiyonluk özlemine son verdi. 13 Yıldır mücadele ettiği 3. ligde her sezon şampiyonluk parolasıyla mücadele eden ancak bir türlü hedefe ulaşamayan Ofspor, bu sezon Mustafa Akçay teknik direktörlüğünde şampiyonluk özlemine son verdi.
Futbol Üstünlüğü
İkinci ligi garantilemesine karşın gruptan lider olarak çıkmayı hedefleyen Bordo-Beyaz-Mavililer, dünkü maça iyi başladılar. Gümüşhanespor’un dirençli futboluyla karşılaşan Ofspor, aradığı gole 33. dakikada ulaştı. Bu dakikada Veysi’nin kullandığı korner atışına iyi kafa vuran Zafer takımını öne geçirdi. İlk yarı bu skorla sona ererken Bordo-Beyaz-Mavililer’in ikinci golü 61. dakikada geldi. Aslan kendi çabalarıyla ceza sahasına girerek kaleciyle karşı karşıya kaldı. Boştaki Veysi’ye topu bırakan Aslan adeta al da at dedi. Veysi skoru 2-0’a taşırken Ofspor iyice rahatladı. 90 Dakika sonuna kadar skor üstünlüğünü koruyan Bordo-Beyaz-Mavililer maç sonunda hedefe ulaşmanın mutluluğunu yaşadılar.
Gelin gibi süslediler
Of ilçe stadı dün gelin gibi süslendi. Taraftarların yoğun ilgi gösterdiği müsabakayı izlemek için Erdoğdulular Grubu da iki otobüsle Of’a geldiler. Muhteşem bir coşkunun yaşandığı Of İlçe Stadı’nda bitiş düdüğüyle birlikte ortalım bayram yerine döndü. Başkan Ercan Saral, teknik heyet ve futbolcular omuzlara alınırken tribünlerde 13 yıllık özlemi bitirmenin sevinci doyasıya yaşandı.
KAYNAK: günebakış"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar."
Mustafa Kemal ATATÜRK
Yorum
-
Ofspor takım Kaptanı Arslan, müsabaka sonrası sevincini Bordo-Mavi-Beyazlı taraftarlarla yaşadı.
Sezon başından bu yana attığı gollerle takıma can veren Arslan, “Bizim için çok önemli bir maçtı. Galibiyet ile sahadan ayrıldığımız için çok mutluyuz. Başta başkanımız Ercan Saral olmak üzere tüm yönetim kurulu üyelerimize, hocamız Mustafa Akçay'a ve taraftarlarımıza bize güvendikleri için çok teşekkür ediyoruz. Bu şampiyonluk hepsine armağanımız olsun” dedi.
Kaynak:
Yorum
-
Başkan Ercan Saral, sezon başında 'Hedef 2. lig' dedi dün bunu gerçekleştirdi
CANALİOĞLU YALNIZ BIRAKMADI
Gümüşhanespor'u sahasında 2-0 mağlup ederek 2. lig'e adını yazdıran Bordo-Mavi-Beyazlılarda, başkan Ercan Saral, verdiği sözü tutmanın onurunu ve gurur yaşadı. Stadı dolduran Ofspor taraftarları tarafından uzun süre alkışlanan Saral'ı maçın bitiş düdüğü ile birlikte ilk tebrik eden Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu oldu. Canalioğlu ve Of Belediye Başkanı Oktay Saral ile sahaya inerek tüm futbolcuları kutlayan Ercan Saral, kolbastı eşliğinde şampiyonluğu kutladı.

GÜCÜMÜZ ORTADADIR
Çok büyük bir mutluluk yaşadığını belirten Ercan Saral, “Göreve geldiğim ilk günden itibaren şampiyonluğu hayal ediyorduk. Çalışmalarımızı hep bu doğrultuda yaptık. İlk senemizde maalesef başarılı olamadık. Ancak bu sezon tüm eksiklerimiz gidererek sezona başladık. emeğimizin karşılığını da aldığımıza inanıyorum. Teknik direktörümüz Mustafa Akçay'dan futbolculara, taraftarlarımızdan malzemeciye kadar herkesi kutluyorum. Trabzon'a ve Of'a büyük bir mutluluk yaşattığımız için büyük gurur duyuyoruz” dedi.
Kaynak:
Yorum
-
İlk olarak onurkaradeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehoca seçimi çok doğru şimdiden belli gruptan çıkacakları bence
İlk olarak onurkaradeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleöyle bişe yapacaklarını sanmıyorum kredileri kalmadı artık hoca başarılı olacak bence sırf hocadan sebep diğer takımların transferlerine bakmadan grubun favorisi diyorum ofspor için
sezon başı da dediğim gibi emindim şampiyonluklarından tebrik ediyorum ofsporu
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
ofsporu 2.ligde görmek gerçekten de çok güzel...inşallah sürmenede playyoflardan çıkar...
Yorum