İlk olarak BMN-ÜNAL tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ofspor
Daraltma
X
-
-
Site çok önemli değil bence forum kullanışlı olsun aktif şekilde bilgi paylaşımı olsun yeter.Forumu Php formatına dönüştürülürse daha kullanışlı olur.İlk olarak BMN-ÜNAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTamam site de öyle iyi değil ama kurulması güzel birşey
Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Yorum
-
ilk 3 direkt 2. lige çıkacak....İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar bu ligdeki statü nasıl acaba..
4. ve 5. ler ise baraj maçı oynayacaklar son 3 takım ise düşecek....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
yani nedeni ne olabilir allah aşkına, zaman zaman bu tür değişikllikler olur, fakat ofspor bu kafayla 2.ligde tutunamaz gibi geliyor bana. İlk yarıdaki skorlara yattı resmen 2. yarı. Ne güzel müzeye bir kupa getirecektik, liderliği de verdiler, kalan maçlar da hep zor, gerçi tokatla içerde maç var ama buralara gelmemeliydi...OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)
Yorum
-
liderliği kaptırması kötü oldu Ofspor için..
Yorum
-
liderliği kaybetmesi rahatlatmış ta olabilir of sporu nedir bu anlamadım kaç haftadır galibiyet alamıyoruz inş. bundan sonra düzelirUEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
Yorum
-
Yani 7 puan önden giderken işi zora sokup bu duruma geldiler ya başka bir şey demiyorum.. Umarım liderliği geri alıp gerçek yerlerinde çıkarlar 2.lige
Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum