İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
25/26 Trendyol Süper Lig
Daraltma
X
-
gsyi yenen tek takım küme hattındaki Kocaeli'ydi. Bu saatten sonra her takım maçlara asılır, lig şekillenmeye başladı çünkü. İçerde kazanır da deplasmanda çelmeyi takarlar. Zaten 2 maça sezon arası giriyor.İlk olarak wakaeme tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
fikstürün en zor kısmını geçtiler mart nisana kadar kümedeki takımlarla oynayacaklar
- Beğen 1
Yorum
-
bütün türkiye ayağı kalktı, yarışa eylül ayında havlu atan beşiktaş bile açıklama yapıyor. mevcut galatasaray'ın köpeği yönetimden ses seda yok. 2 takım başa başa kaldıkları an 2. yarı trabzondaki galatasaray maçının sonucu az çok bellidir. bu galatasaray'ın köpeklerinden kurtulmamız lazım. uğurcan'ı son gün apar topar gs ye satıp 36 milyon euro muhabbeti yapan adamlar bunlar.
- Beğen 1
Yorum
-
Doğukan bak seni kaç defadır uyarıyorum,sen fenerli falan mısın yoksa,nasıl Trabzonspor hakkında böyle yazabilyorsun,senin derdin amacın ne.İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebütün türkiye ayağı kalktı, yarışa eylül ayında havlu atan beşiktaş bile açıklama yapıyor. mevcut galatasaray'ın köpeği yönetimden ses seda yok. 2 takım başa başa kaldıkları an 2. yarı trabzondaki galatasaray maçının sonucu az çok bellidir. bu galatasaray'ın köpeklerinden kurtulmamız lazım. uğurcan'ı son gün apar topar gs ye satıp 36 milyon euro muhabbeti yapan adamlar bunlar.
Bizim başkasının maçında olan hatadan medet umacak bir tarzımız mı var,burası Trabzonspor bizim bir ağırlığımız var.öyle vara yoğa açıklama yapan mahalle karıları gibi olan kulüplerle karıştırma.
BMN YÖNETİMİ DE şu adamı bir uyarıyor mu ne yapıyor bir şey yapın artık,kaç defa yaptı şu terbiyesizliği.- Memento mori
Yorum
-
El doğal konumdaymış.İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePozisyonu şimdi gördüm. Tartışmaları, yorumları bilmiyorum. Niçin penaltı verilmemiş?
Yorum
-
FIFA artık şunu netleştirmeli:İlk olarak samatyaboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
El doğal konumdaymış.
Ceza sahası içinde, dirsek ve parmak dahil, kaleci hariç savunma oyuncusunun kolunun o bölümüne top çarptığında penaltı verilmeli.
Doğal konum, açık kol, yakın mesafe vs gibi yoruma açık tartışmaların önü başka türlü kesilmez.
Yine de bizim ülkemizde, bu harika ve eşsiz ligde, takıma göre çalıp çalmama olacaktır. VAR'a rağmen!Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
- Beğen 1
Yorum
-
Fifa karar verse ne olur gs ye işler miİlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
FIFA artık şunu netleştirmeli:
Ceza sahası içinde, dirsek ve parmak dahil, kaleci hariç savunma oyuncusunun kolunun o bölümüne top çarptığında penaltı verilmeli.
Doğal konum, açık kol, yakın mesafe vs gibi yoruma açık tartışmaların önü başka türlü kesilmez.
Yine de bizim ülkemizde, bu harika ve eşsiz ligde, takıma göre çalıp çalmama olacaktır. VAR'a rağmen!
)
- Beğen 2
Yorum
-
Niçin mi cinconun puan kaybetmesine liderlikten olmasına izin verirler mi senceİlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePozisyonu şimdi gördüm. Tartışmaları, yorumları bilmiyorum. Niçin penaltı verilmemiş?
- Beğen 1
Yorum
-
size katılmıyorum gs nin önümüzdeki 7-8 maçı kolay . takılma ihtimali olan goztepe samsun maclarini hakemle geçtiler genclerbirligi maçı keza öyle saçma sapan iki sariyla kirmizi yedi gençlerbirligi hatta ikinci uydurma sarıda sallai adamın bileğinin üstüne kasıtlı basmıştı kırmızıyı gencler gormustu o pozisyonda. tabi bunlarla yarışmamız imkansız hakemleri etki altına almamız gerek her hafta basın açıklaması yapıp mhk ye ayar vermemiz gerek.İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegs istediği kadar hakemlerle kazansın, ibre aşağıya doğru döndü. O takımın yukarı gidecek bir şeyi kalmadı. 1-2 maç seker sonra patlatırlar.En son Ekubanbambam tarafından düzenlendi; 1 gün önce.
Yorum
-
Kasıt yoksa top cepheden direk kaleye gitmiyorsa ele kola çarpması fark etmez penaltı verilmemesi daha adil olur kural bu şekilde uygulanirsa gs ve fb uzun vadede zararlı çıkar çünkü en ufak kasıtsız el kol temaslarinda en çok onlar beleş penaltı kazanıyorlardi
Yarinki maçta bu maçın etkisi altında kalıp fbye kiyak çekmek için Başakşehiri yakarsalar sürpriz olmaz?En son objek tarafından düzenlendi; 1 gün önce.
- Beğen 1
Yorum
-
gs ve fb anlaşmış yine. Bizim yarışta olmamızdan rahatsız olmuşlar.
Göreceksiniz artık her hafta lehlerine hatalar, maç vermeler olacaktır. 1 gs'ye, 1 fb'ye. Çok sürmez yine 10-20 puan fark atarlar 3. sıraya. Biz orayı garantilememiz lazım. Maalesef daha üstü olmaz.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum