Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

25/26 Trendyol Süper Lig

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    gs istediği kadar hakemlerle kazansın, ibre aşağıya doğru döndü. O takımın yukarı gidecek bir şeyi kalmadı. 1-2 maç seker sonra patlatırlar.
    fikstürün en zor kısmını geçtiler mart nisana kadar kümedeki takımlarla oynayacaklar

Yorum

• İlk olarak wakaeme tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

fikstürün en zor kısmını geçtiler mart nisana kadar kümedeki takımlarla oynayacaklar
      gsyi yenen tek takım küme hattındaki Kocaeli'ydi. Bu saatten sonra her takım maçlara asılır, lig şekillenmeye başladı çünkü. İçerde kazanır da deplasmanda çelmeyi takarlar. Zaten 2 maça sezon arası giriyor.

Yorum

• bütün türkiye ayağı kalktı, yarışa eylül ayında havlu atan beşiktaş bile açıklama yapıyor. mevcut galatasaray'ın köpeği yönetimden ses seda yok. 2 takım başa başa kaldıkları an 2. yarı trabzondaki galatasaray maçının sonucu az çok bellidir. bu galatasaray'ın köpeklerinden kurtulmamız lazım. uğurcan'ı son gün apar topar gs ye satıp 36 milyon euro muhabbeti yapan adamlar bunlar.
        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Pozisyonu şimdi gördüm. Tartışmaları, yorumları bilmiyorum. Niçin penaltı verilmemiş?
          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bütün türkiye ayağı kalktı, yarışa eylül ayında havlu atan beşiktaş bile açıklama yapıyor. mevcut galatasaray'ın köpeği yönetimden ses seda yok. 2 takım başa başa kaldıkları an 2. yarı trabzondaki galatasaray maçının sonucu az çok bellidir. bu galatasaray'ın köpeklerinden kurtulmamız lazım. uğurcan'ı son gün apar topar gs ye satıp 36 milyon euro muhabbeti yapan adamlar bunlar.
            Doğukan bak seni kaç defadır uyarıyorum,sen fenerli falan mısın yoksa,nasıl Trabzonspor hakkında böyle yazabilyorsun,senin derdin amacın ne.
            Bizim başkasının maçında olan hatadan medet umacak bir tarzımız mı var,burası Trabzonspor bizim bir ağırlığımız var.öyle vara yoğa açıklama yapan mahalle karıları gibi olan kulüplerle karıştırma.

BMN YÖNETİMİ DE şu adamı bir uyarıyor mu ne yapıyor bir şey yapın artık,kaç defa yaptı şu terbiyesizliği.
            • Memento mori

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Pozisyonu şimdi gördüm. Tartışmaları, yorumları bilmiyorum. Niçin penaltı verilmemiş?
              El doğal konumdaymış.

Yorum

• Senaryosu ligin başında yazılan aq ligi bu lig.
                Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• İlk olarak samatyaboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

El doğal konumdaymış.
                  FIFA artık şunu netleştirmeli:

Ceza sahası içinde, dirsek ve parmak dahil, kaleci hariç savunma oyuncusunun kolunun o bölümüne top çarptığında penaltı verilmeli.

Doğal konum, açık kol, yakın mesafe vs gibi yoruma açık tartışmaların önü başka türlü kesilmez.

Yine de bizim ülkemizde, bu harika ve eşsiz ligde, takıma göre çalıp çalmama olacaktır. VAR'a rağmen!
                  Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Türkiyede futbol galatasaray ı şampiyon yaptırmak için oynanır başka sözüm yok bunlar yarışta olupta bir kere bile sampiyonluk kaçırmadı yine kaçırmaz verirler ligi her zamanki gibi

Yorum

FIFA artık şunu netleştirmeli:

Ceza sahası içinde, dirsek ve parmak dahil, kaleci hariç savunma oyuncusunun kolunun o bölümüne top çarptığında penaltı verilmeli.

Doğal konum, açık kol, yakın mesafe vs gibi yoruma açık tartışmaların önü başka türlü kesilmez.

Yine de bizim ülkemizde, bu harika ve eşsiz ligde, takıma göre çalıp çalmama olacaktır. VAR'a rağmen!
                      Fifa karar verse ne olur gs ye işler mi )

Yorum

Pozisyonu şimdi gördüm. Tartışmaları, yorumları bilmiyorum. Niçin penaltı verilmemiş?
                        Niçin mi cinconun puan kaybetmesine liderlikten olmasına izin verirler mi sence

Yorum

• İddia ediyorum hakemlik bitip yapay zeka ile karar verilse onu bile kötüye kullanıp yine full kendi lehlerine karar verdirirler nasıl rivaymış floryaymış

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            gs istediği kadar hakemlerle kazansın, ibre aşağıya doğru döndü. O takımın yukarı gidecek bir şeyi kalmadı. 1-2 maç seker sonra patlatırlar.
                            size katılmıyorum gs nin önümüzdeki 7-8 maçı kolay . takılma ihtimali olan goztepe samsun maclarini hakemle geçtiler genclerbirligi maçı keza öyle saçma sapan iki sariyla kirmizi yedi gençlerbirligi hatta ikinci uydurma sarıda sallai adamın bileğinin üstüne kasıtlı basmıştı kırmızıyı gencler gormustu o pozisyonda. tabi bunlarla yarışmamız imkansız hakemleri etki altına almamız gerek her hafta basın açıklaması yapıp mhk ye ayar vermemiz gerek.
                            En son Ekubanbambam tarafından düzenlendi; 1 gün önce.

Yorum

• Kasıt yoksa top cepheden direk kaleye gitmiyorsa ele kola çarpması fark etmez penaltı verilmemesi daha adil olur kural bu şekilde uygulanirsa gs ve fb uzun vadede zararlı çıkar çünkü en ufak kasıtsız el kol temaslarinda en çok onlar beleş penaltı kazanıyorlardi
                              Yarinki maçta bu maçın etkisi altında kalıp fbye kiyak çekmek için Başakşehiri yakarsalar sürpriz olmaz?
                              En son objek tarafından düzenlendi; 1 gün önce.

Yorum

• gs ve fb anlaşmış yine. Bizim yarışta olmamızdan rahatsız olmuşlar.

Göreceksiniz artık her hafta lehlerine hatalar, maç vermeler olacaktır. 1 gs'ye, 1 fb'ye. Çok sürmez yine 10-20 puan fark atarlar 3. sıraya. Biz orayı garantilememiz lazım. Maalesef daha üstü olmaz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X