Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

25/26 Trendyol Süper Lig

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Son pozisyonda neden penaltı vermedi bunlar cidden alışmışlardı 😊
    ASpor'da onu konusuyorlar. Bizim maçın intikamı alınmış fb'den bu maçta. Finanse edilmiyorsa bunlar Ali Koç'tan bende bişey bilmiyorum

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Son pozisyonda neden penaltı vermedi bunlar cidden alışmışlardı 😊
      Birinci penaltı yanlış olduğu için tabi!
      Diyer bir konu erteleme maçları hakkında kadro derinliği olmayan Anadolu takimlari için dezavantajlı bir durum Alanya hafta sonu yenilirse bu maçın etkisi olmazmi?
      madur olan takım haftada iki defa deplasmana çıkiyor?
      En son objek tarafından düzenlendi; 17.09.2025, 23:41.

Yorum

• Joao Pereira: " Bazen Türk futbolu neden daha iyiye gitmiyor, Şampiyonlar Ligi'nde neden daha fazla Türk takımı yok diye konuşuyoruz. Türkiye'yi çok seviyorum. Hem Trabzon'u hem Alanya'yı seviyorum. Neden daha iyi olamıyoruz? Teknoloji gelişti, VAR var. Daha iyiye gidemiyorsak, belki de daha iyiye gitmeyi istemiyoruzdur. Türkiye için her şeyin en iyisini istiyorum.
        S.V.A.K.O
        FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak objek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu maç neyi gösterdi bizim bu feneri 10 kişiyle dahi yenmemiz lazımdı
          Senin on kişi maç kazanacak bir kadron yok. Böyle kalitede bir kadro yok. Ve böyle bir teknik direktör de yok

Sahadaki onbiri geç yedek kulübesine bakınca utanıyoruz

Şu var ki iki tane kaliteli merkez ortasaha ve kanat transferi olsaydı bu maçı rahat kazanırdın

Vasat sıradan okay ve ozan ile maça çıkan takım büyük maç kazanamaz
          En son Sacit tarafından düzenlendi; 17.09.2025, 23:21.

Yorum

• Cenk tabanıyla adama giriyor bir de utanmadan penaltı bekliyor. İşin komiği ise dakikalarca inceleniyor bu pozisyon.

Anadolu takımlarının ortak bi bildiri yayınlaması lazım.

Yorum

• İrfan Can'ın yediği gol,Pereira'nın sevinci...

Akşamımız güzelleşti.
              DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.

Yorum

• İlk olarak Sacit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Senin on kişi maç kazanacak bir kadron yok. Böyle kalitede bir kadro yok. Ve böyle bir teknik direktör de yok

Sahadaki onbiri geç yedek kulübesine bakınca utanıyoruz

Şu var ki iki tane kaliteli merkez ortasaha ve kanat transferi olsaydı bu maçı rahat kazanırdın

Vasat sıradan okay ve ozan ile maça çıkan takım büyük maç kazanamaz
                Geçmişte iki kaliteli orta sahamızda oldu yenme garantisi olmuyor bu tip maçlarda takım ruhu ve karekteri olmadan kalitede yetmez
                En son objek tarafından düzenlendi; 18.09.2025, 00:15.

Yorum

• İğrenç mahlukat

Yorum

• Şu pozisyonun aciklamasi nedir? Önce oyunu durduruyor, top Alanyali oyuncuda ve avantaj bitmiş. Oyuncular da oyun duruyor diye duruyor ve fb li oyuncu aniden topu alip rakip kaleye inince avantaj deyip devam ettiriyor.

Eger gol olsa herkes bu rezaleti konuşurdu. Super Lig seviyesinde maç yöneten hakemlere bak. Ben bunlara hakem hatası diyemiyorum resmen tiyatro izletiyorlar, apaçık şekilde talimatli maç yönetiyorlar.
                    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Hakem değil bu ibiş.

Yorum

• İlk olarak samatyaboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

İğrenç mahlukat
                        Dün TRT'deki gündüz kuşağı şovunda, Onuachu'nun iptal edilen golü için "Hakem bir pozisyonda hatalı karar verdi diye bu kadar tepki göstermeye gerek yok" dedi. Bari üstünden yirmi dört saat geçseydi. Ne bu şimdi, operaayon filan... Gerek var mı bu kadar tepkiye?

Hakem bu, hatalı karar verebilir! Hep rakibe değil ya, bir tanecik de fenere hata yapıversin.

Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Alis nasil Cumhur ittifaki destlekli oldu belli.Taktikler bile ayni.Dis minaklar suclu herkes bize karsi komplo kurdu 🤣
                          çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak samatyaboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

İğrenç mahlukat
                            Artık bunu susturmalari gerekiyor. Icerimi alıyorlar, ev hapsimi veriyorlar, cezamı veriyorlar. Bu kadar olamaz ya. Toplumu bu kadar enayi yerine koyamaz biri. Bildikleri tek şey algı algı. Yeter ve bitirdin Türk futbolunu...

Istedikleri kadar TV lerde algı yapsınlar. Bana göre o pozisyon penaltı değil. Kafaya yükselen oyuncunun kolu biraz açık olamaz mı? Doğaldır bu. fb li oyuncu topa vurmadan zaten kol açık ve sabit. Top kola geliyor, kol topa gitmiyor. Devam, istedikleri kadar konuşsun yorumcuları. Sana 1 gol 1 penaltı hediye edecek, maç içinde Alanya'yı dograyacak ama net penaltini vermeyecek sonra?? Kazanman için herşeyi yaptılar..

Rakip maç içinde penaltı demiş pozisyona. Alanyalilar çıksın konuşsun. Buda yalan ve algı değilse ben hiç birşey demiyorum daha.
                            En son MA291 tarafından düzenlendi; 18.09.2025, 08:35.

Yorum

• Hakem ve Var,fb'lehine verdikleri penaltının aslında penaltı olmadığını,attıkları 2.golde net faul olduğu halde golü verdiklerini bildiği için son dakikidaki, bence penaltı olan,pozisyonu artık veremediler.

Yalancı çobanın hikayesi gibi.
                              DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.

Yorum

• İlk olarak Larking tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hakem ve Var,fb'lehine verdikleri penaltının aslında penaltı olmadığını,attıkları 2.golde net faul olduğu halde golü verdiklerini bildiği için son dakikidaki, bence penaltı olan,pozisyonu artık veremediler.

Yalancı çobanın hikayesi gibi.
                                İlk penaltı asla penaltı değil onu verdiler ya.. Ben kesin son pozisyona penaltı verirler diye düşündüm vermedi emek hırsızları.Dedigin gibi yalancı çobanın hikayesine döndü herhalde iş.

Bunlara hakemler o kadar destek veriyor, hala algı yapıyor vallaha adamlar.

Oğlum neden ilk penaltı pozisyonunu söylemiyorsun? Onu da geçtim attığınız 2.golde net faul olduğunu neden söylemiyorsun? Brown denen herifin kasten adamın baldırına basıp kart bile görmemesine neden bir şey demiyorsun?

Hakem maçı size vermek için daha ne yapacaktı acaba şikeci pislikler.

Bla bla bla...

Vallaha yatacak yerleri yok bunların..
                                En son Enes Başkaya60 tarafından düzenlendi; 18.09.2025, 12:35.
                                S.V.A.K.O
                                FATİH TEKKE

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X