Valla helal olsun diyorum tebrik ediyorum inşallah devamı gelir.Sonu şampiyonluk olur.Eskişehirden tüm Trabzonspor sevdalılarına sevgiler selamlar...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eskişehirspor
Daraltma
X
-
yahu açın şu forumunuzda üyeliği. 5 sene eskişehir'de yaşadık eskişehirspor forumuna 2 senedir ne yaptıysam üye olamadım arkadaş. Eskişehirsporla alakalı facebook, forum, sözlükler vs. nerede yazı yazdıysam adamlar foruma koyuyorlar ama ben yazamıyorum forumlarında şaka gibi
Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.
Yorum
-
Üyelikler açıldığında buradan paylaşırız Anıl kardeş.Forumumuzda gördüğüm ve bildiğim kadarıyla 2 Trabzonlu kardeşimizin üyeliği var.Sen sıkma canını...İlk olarak Anıl Caner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyahu açın şu forumunuzda üyeliği. 5 sene eskişehir'de yaşadık eskişehirspor forumuna 2 senedir ne yaptıysam üye olamadım arkadaş. Eskişehirsporla alakalı facebook, forum, sözlükler vs. nerede yazı yazdıysam adamlar foruma koyuyorlar ama ben yazamıyorum forumlarında şaka gibi
Yorum
-
Forumu sıklıkla takip ediyorum. Trabzonspor maç başlığında yapılan yorumları okuyunca üzüldüm. Arkadaşlara ufak bir mesaj benden. Siz her ne kadar o açık tribününüz bizlerin aleyhine olanca tezahurat yapsalar da bizim en çok sevdiğimiz ve saygı duyduğumuz rakip olacaksınız.İlk olarak EsEsliyiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜyelikler açıldığında buradan paylaşırız Anıl kardeş.Forumumuzda gördüğüm ve bildiğim kadarıyla 2 Trabzonlu kardeşimizin üyeliği var.Sen sıkma canını...
Evet hocanızdan nefret ediyorum.
Evet Eskişehir'de sadece Eskişehirspor'un üst lige çıkışını kutlarken giydiğim Trabzonspor forması için bile başıma olmadık olaylar geldi.
Ve evet Eskişehirspor'un maç kaybettiği bir gün Trabzonspor atkısı taktığım için tartaklandım.
Ama ben Eskişehirspor'un hangi kadro ve moral ile hangi rakibe karşı sahaya çıkarsa çıksın hiç bir takıma karşı "bizi perişan ederler", "dalga geçerler", "banko kaybederiz" yorumlarını taraftarlarına yakıştıramıyorum.
İnanıyorum ki Trabzon'daki taraftarlarımız sizleri ve takımınızı gelecek hafta, 2 sezondur olduğu gibi alkışlarla ve tezahuratlarla karşılayacak. aynen geçen 2 sezonda olduğu gibi oldukça çetin bir futbol maçı gerçekleşecek.
Tabiki Trabzonspor içn 3 puanların bu kadar değerli olduğu bir dönemde maçı takımımızın kazanmasını istiyor ve bekliyorum ancak ne rakibi rencide edebilecek bir skor olabileceğini düşünüyor, ne de istiyorum. Eskişehirspor'un puan şansının da ne yalan söyleyeyim oynadığımız Gs,Fb,Bjk veya Bursaspor maçlarındaki rakplerden daha fazla olduğunu düşünüyorum.
Yakışmıyor Eskişehirspor taraftarına. Gün gelecek o yönetimden de hocadan da kurtulacaksınız. Sıkın dişinizi.
özel ekleme: bahçelievler mahallesindeki evim gözümün önüne gelince hala ağlayasım geliyor. ziyaret etmeyeli sadece 3 ay oldu ve ben çok özledim be
En son Anıl Caner tarafından düzenlendi; 14.11.2010, 00:49.Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.
Yorum
-
benim yorumumu neden siliyorsunuz eskişehire ne kadar saygı duysakta oradaki maçlarda onların kale arkası toplu olarak anamıza bacımıza küfrediyor yalan mı benim esk li arkadaşım var ii çocuk ama bu hepsi için geçerli değil ben trabzonda ki amçlarda en ufak bi olumsuzluğun yaşandığını duymadım görmedim
Yorum
-
Trabzon ligin zirvesinde ve şampiyonluk kovalıyor. Bizse 12 haftada 11 puan toplamanın mutsuzluğunu, potanın hemen üzerinde yaşıyoruz. üç büzüğü yenen Trabzon elbette maçın favorisi ama ne olursa olsun "Kalbimizde sonsuza kadar Eskişehir sevgisi yatar" diyorum. Hakeden kazansın, iki camiaya da yakışır nitelikte bir maç olsun. İyi bayramlar...
Yorum
-
ayni dileklerle..İlk olarak ES ES Baba tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzon ligin zirvesinde ve şampiyonluk kovalıyor. Bizse 12 haftada 11 puan toplamanın mutsuzluğunu, potanın hemen üzerinde yaşıyoruz. üç büzüğü yenen Trabzon elbette maçın favorisi ama ne olursa olsun "Kalbimizde sonsuza kadar Eskişehir sevgisi yatar" diyorum. Hakeden kazansın, iki camiaya da yakışır nitelikte bir maç olsun. İyi bayramlar...
Hayirli Bayramlar...*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
Teşekkürler abicim.Umarım hakedeninn kazandığı,dostluk mesajlarıyla geçen bir mücadele olur.İlk olarak ES ES Baba tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzon ligin zirvesinde ve şampiyonluk kovalıyor. Bizse 12 haftada 11 puan toplamanın mutsuzluğunu, potanın hemen üzerinde yaşıyoruz. üç büzüğü yenen Trabzon elbette maçın favorisi ama ne olursa olsun "Kalbimizde sonsuza kadar Eskişehir sevgisi yatar" diyorum. Hakeden kazansın, iki camiaya da yakışır nitelikte bir maç olsun. İyi bayramlar...
Yorum
-
İlk olarak EsEsliyiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTüm Trabzonlu ve Trabzonspor sevdalıların bayramı mübarek olsun.İyi bayramlar Anadolunun delikanlı şehri.
Eyvallah Abi,aynı dileklerle Es-Es camiasına ve Eskişehir halkına hayırlı bayramlar
Yorum
-
Bazıları derken,Şeftali de bence bazıları diyince bu şeftalilerle başka takımları aynı kefeye koyuyorsunİlk olarak lazoli06 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnşallah Eskişehirspor taraftarları gibi delikanlı taraftarlar artar Anadolu'da,bazılarını gördükçe sizin gözümde değeriniz daha fazla artıyor.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum