Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ligimizde Yabancı Hakemler Görev Yapmalı mı ?

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ligimizde Yabancı Hakemler Görev Yapmalı mı ?

lig başladığından beri hakem hatalarından dolayı puan kaybına uğruyoruz. ülkemizde yabancı futbolcular ve yabancı teknik adamlar başarıyla görev yapıyorlar. ve ülke futbolumuzun gelişiminde önemli katkıları oluyor. sene başından beri yapılan hakem hataları göz önüne alındığında yabancı hakenlerin ligimizde görev yapmalarını ciddi ciddi tartışmalıyız. hakemlere karşı çok büyük bir güvensizlik var. ülke futbolunun çok gerisinde kalmış olan hakemler uluslararası arenadada görev yapamıyorlar ki bu gerek uefanın gerekse fifa nın ülkemiz hakemlerine bakışını belli edecek bi veri. bu durumda artık yabancı hakemlere görev verilmesini istiyorum.
    taraf

Hayir.

Onlarida SATIN ALIRLAR!!!
    Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

kesinlikle yapmalı.hemen başlığa kilit vurmayın sayın yöneticiler.bu başlık kalsın.
      Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler memleketi olamaz.
      K.ATATÜRK

Yorum

Burkino Faso dan hakem istiyorum ben.Kesinlikle hakemlerle ilgili çok ciddi bir problem var Türkiyede.
        Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler memleketi olamaz.
        K.ATATÜRK

Yorum

çok büyük bir güvensizlik var hakemlere karşı . bu durumda sene sonunda kim şampiyon olursa olsun hep şaibe söylentileri olucak. ülke futbolunun çok gerisinde kaldı hakemlerimiz. dünya 3.lüğü/ avrupa şampiyonasında yarı final / uefa şampiyonluğu/ şampiyonlar liginde çeyrek final / bu gibi başarıları kazanmış takımlarımız olmasona rağmen hiçbir hakemimiz bu şampiyonalrda görev alamıyorlar. çok gerisinde kaldı hakemlerimiz. kesinlikle yabancı hakemler ligimizde görev yapmalı artık.
          taraf

Yorum

Bence hakemsiz cikilsin maca. Bundan kötüsü olamaz zaten.
            onurluyum, gururluyum çünkü TRABZONSPORLUYUM
            NE MUTLU TRABZONSPORLUYUM DIYENE!!!

Yorum

ingiliz hakemler istiyorum ozaman iste maclar harika izleriz
              Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

Yabancı Hakem daha çabuk tav olur.

Hertürlü dışardan hallederler işi

Bu devran böyle gelmiş böyle gider.
                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

kamboçya olsa da razıyım.

BASMIYOSA KASMAMAK LAZIM
                  I am titanium

Yorum

bencede olmalı Türk hakemleriyle olmayacağı belli

Yorum

türklerin (yanlış anlamak yok sadece hakemlerden bahsediyorum) hakemliğine güvenmiyorum.hepsi parayla satın alınabilecek insanlar.
                      güya müslüman olacaklar.zaten anlamadığım hristiyanların hristiyan gibi inanıp müslüman gibi yaşamaları bizim gavur yavrularının da görünürde müslüman amelde hristiyan gibi davranmaları.nasıl oluyor da o haram lokmalar geçiyor pis gırtlağınızdan anlamak güç.
                      soruya cevabım,tabi ki evet.
                      En son alper* tarafından düzenlendi; 13.12.2008, 21:23. Sebep: ekleme

Yorum

ewet yapmalı

Yorum

bencede kesinlikle yapmalı

Yorum

bence yapmalı bari onurlu olurlar....
                            OSCAR CARDOZO

Yorum

Ligimize yabancı hakem değil yabancı federasyon lazım.

UEFA şu lige bi el atsa ne güzel olur. Başkanını, yönetimini, kademelerini ve hakemlerini kendisi seçse...
                              En son Mehmet Fırat tarafından düzenlendi; 13.12.2008, 21:30.

Yorum

Çalışıyor...
                              X