lig başladığından beri hakem hatalarından dolayı puan kaybına uğruyoruz. ülkemizde yabancı futbolcular ve yabancı teknik adamlar başarıyla görev yapıyorlar. ve ülke futbolumuzun gelişiminde önemli katkıları oluyor. sene başından beri yapılan hakem hataları göz önüne alındığında yabancı hakenlerin ligimizde görev yapmalarını ciddi ciddi tartışmalıyız. hakemlere karşı çok büyük bir güvensizlik var. ülke futbolunun çok gerisinde kalmış olan hakemler uluslararası arenadada görev yapamıyorlar ki bu gerek uefanın gerekse fifa nın ülkemiz hakemlerine bakışını belli edecek bi veri. bu durumda artık yabancı hakemlere görev verilmesini istiyorum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ligimizde Yabancı Hakemler Görev Yapmalı mı ?
Daraltma
X
-
çok büyük bir güvensizlik var hakemlere karşı . bu durumda sene sonunda kim şampiyon olursa olsun hep şaibe söylentileri olucak. ülke futbolunun çok gerisinde kaldı hakemlerimiz. dünya 3.lüğü/ avrupa şampiyonasında yarı final / uefa şampiyonluğu/ şampiyonlar liginde çeyrek final / bu gibi başarıları kazanmış takımlarımız olmasona rağmen hiçbir hakemimiz bu şampiyonalrda görev alamıyorlar. çok gerisinde kaldı hakemlerimiz. kesinlikle yabancı hakemler ligimizde görev yapmalı artık.taraf
Yorum
-
türklerin (yanlış anlamak yok sadece hakemlerden bahsediyorum) hakemliğine güvenmiyorum.hepsi parayla satın alınabilecek insanlar.
güya müslüman olacaklar.zaten anlamadığım hristiyanların hristiyan gibi inanıp müslüman gibi yaşamaları bizim gavur yavrularının da görünürde müslüman amelde hristiyan gibi davranmaları.nasıl oluyor da o haram lokmalar geçiyor pis gırtlağınızdan anlamak güç.
soruya cevabım,tabi ki evet.
Yorum
-
Ligimize yabancı hakem değil yabancı federasyon lazım.
UEFA şu lige bi el atsa ne güzel olur. Başkanını, yönetimini, kademelerini ve hakemlerini kendisi seçse...En son Mehmet Fırat tarafından düzenlendi; 13.12.2008, 21:30.
Yorum
Yorum