Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bu Görüntü Çok Konuşulacak!..

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu Görüntü Çok Konuşulacak!..

Milli oyuncumuz Colin Kazim-Richards'ın Portekiz maçı esnasında Simao'ya tükürdüğü iddia edildi.

İsveç televizyonu TV4'ün görüntülerine göre Colin Kazım'ın Simao Sabrosa'ya tükürdüğü görüldü. İddia ile ilgili Portekiz Futbol Federasyonu'ndan henüz herhangi bir şikayet gelmedi.

İtalya'nın gözbebeği Francesco Totti de Euro 2004'te gene bir grup maçında Danimarkalı Christian Poulsen'e tükürdüğü için cezalandırılmıştı. Danimarka Federasyonu'nun şikayetiyle Totti "sportmenlik dışı hareketten" 3 maç ceza almıştı. (goal.com)

İşte Milli oyuncumuz Kazım'ın, Portekizli rakibi Simao'ya tükürdüğü iddialarına sebep olan resim;

böyle bir şey olsa simao tükürdü demezmiydi başladılar milli takımı yıpratmaya
    ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
    ~Twitter ~

Yorum

Daha ilk maçtan..!!
      Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

İlk olarak Ali Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        böyle bir şey olsa simao tükürdü demezmiydi başladılar milli takımı yıpratmaya
        Milli takım perşembe pazarına dönmüş kim niye yıpratmaya uğraşsınki?

Yorum

O nasıl tükürme şeklidir yahu resmen kusmuş adam.
          Özkan SÜMER

Yorum

Portekiz federasyonundan bir şikayet yok ama bizim medya hemen yaygarayı koparmış Yahu akıl mantık işi mi? Bir insandan öyle bir tükürük çıkar mı? Ne tükürük bezi varmış adamın

Şişeden su içip onu ağzıyla püskürtmüş olabilir ama.
            Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
            iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
            “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
            Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

ülkemizi yıpratıcı bir haber.

ama kazıma gelebilecek muhtemel cezaya üzülmem...
              • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

Pek konuşulmayacak gibi..

(UEFA)

Yorum

tüküren belli degilse kimse bosuna tartismasin..bende nuno gomez onu türkürdü derim ona pas vermedi diye
                  1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

Bence bu görüntü çok konuşulacak, tipe bak, çayın altını yak
                    "Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır."

Yorum

İlk olarak kaf_kef tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Filmlerde esrar , karı kız satıcıları olur ya aynı o vay serdar özkan vay

Yorum

ula bu ne adam resmen ....mış

Yorum

afedersiniz ama bu görüntüyle hiç bi bok yapamazlar.

Yorum

İlk olarak kaf_kef tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yahu bakıyorum bakıoyrum çıkaramadım kim ki bu ? ) birini kestiği belli de
                            Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yahu bakıyorum bakıoyrum çıkaramadım kim ki bu ? ) birini kestiği belli de
                              İlk olarak gokturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Filmlerde esrar , karı kız satıcıları olur ya aynı o vay serdar özkan vay
                              ......
                              Özkan SÜMER

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim