Fatih Tekke önceden futbol hayatına avrupada devam etmek istediğini söylemişti peki ya fatih tekke fb yada bjk nin tekliflerini kabul edipte türkiye'de baska bir takımda trabzonspora karsı oynarsa ne olur acaba tutumumuz? Halen herkesin kral saydığı bir insan tsclub da baskılı tişortü satılan bir futbolcu bana sorarsanız asla Türkiye'de trabzonspor dısında bir takımda forma giymemelidir. Yorumlarınızı bekliyorum...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke Türkiye'de Başka Bir Takıma Gelirse
Daraltma
X
-
Hayırlı, uğurlu olsun der, şampiyonluğumuzu kutlamaya devam ederiz
Bunca gündem içinde buna mı kafa yoracağız şimdi?
Rahat olun, özgüveninizi yüksek tutun.
Konuyu Türk ve Dünya Futbolu Bölümümüz'e, yani "olması gereken" yere taşıyorum.Trabzonsporlu olmak...
Zor ama güzel be kardeşim!
Yorum
-
İlk olarak Tunga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayırlı, uğurlu olsun der, şampiyonluğumuzu kutlamaya devam ederiz
Bunca gündem içinde buna mı kafa yoracağız şimdi?
Rahat olun, özgüveninizi yüksek tutun.
Konuyu Türk ve Dünya Futbolu Bölümümüz'e, yani "olması gereken" yere taşıyorum.Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:
Yorum
-
Bunu burada tartışmanın ne bize ne de Fatih'e bir yararı var. Fatih'in yeri özeldir (benim için) ve hep öyle kalacaktır.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
Fatih Icin
YAKARIM LANN HIC BI YERE GIDEMEZ HELE FENEREMI?HAVAALANINDA ILK BEN KARSILARIM ONU BIR CUMLEYLE BITIRIM ISINI ZATEN BOLE BISEY OLMAZDA O BENIM ASKIM YA BAYILIYORUM ONA BEN ONUN ICIN RUSCA OGRENMISIM BANA RUSYAYI O SEVDIRDI ONUN SAYESINDE TANIDIM ONUN ICIN ZENITTEN GITMESINI ISTEMIYOM HEEE BI IDDAA DAHA ATIYIM ORTAYA FATIH EGER TAKIMDA KALIRSA ZENIT SUPER KUPAYI ALICAK GORURSUNUZ BU SENE UEFA DA GURUPTAN CIKAMAZ DEDILER BEN KUPAYI ALICAK DEDIM TUM MEDYA BUNA SUPRIZ DEDI ALAKASI YOK FAVORIYDI...............İstanbul Yalakası Degil Memleket Sevdalısıyız...! бордовый-голубой
Ана Ивановић-VEFASPOR-Maria Yuryevna Sharapova......ARsHAVİn'Lİ...
Yorum
Yorum