Arkdaşlar ben en çok roma takımını benzetiyorum..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor'umuzu Avrupa'da Benzettiğiniz Takımlar
Daraltma
X
-
Duzene baskaldirisi yonunden ve 10 senede 6 sampiyonluk nedeniyle Liverpool...Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
You'll Never Walk Alone...
https://twitter.com/UgurBerkin
Yorum
-
ROMA ! Kesinlikle.Arkadaşlar arasında yaptığımız sohbetlerde de hep dile getiriyordum.Bu konu üstüne cuk oturdu.Kesinlikle Roma !Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).
Yorum
-
italyan kültürde bi italyan hocamız vardı, ona sormuştum trabzonspor italyada en çok hangi takıma benziyor diye lazio'ya çok benziyor demişti, feneri juveye cimbomu da milana benzetmişti...bir lafa bakarım laf mı diye,
bir de söyleyene bakarım 'adam' mı diye...
Yorum
-
İngiltere'den Liverpool'a çok benzetiyorum.Geçmişi bakımından,amaçları bakımından. İtalya'dan ise Inter'e benzetiyodum şampiyon olma açısından ama geçen sene yoktan yere şampiyon oldular.“The first 90 minutes are the most important”
"What makes this game so delightful is that when both teams get the ball they are attacking their opponent's goal."
"Strangely, in slow motion replay, the ball seemed to hang in the air for even longer."
Yorum
-
benzeri yok laf olsun diye söylemiyorum dünyanın hiçbir ülkesinde böyle belli başlı 2 büyükler 3 büyükler klişelerini bozup bunu koruyan yoktur.misal almanyada bayern vardır en büyük. onun yanında kim şampiyon olursa o meşhur olur. bi zamanlar dortmund bi zamanlar hamburg bi zamanlar werder. italyada da 3 büyük var inter milan juventus. bunların arasına da kimse süreklilik olarak giremiyor. bi ara parma şampiyon oldu bi ara napoli. bizde durum farklı 20 seneden fazla bir süredir şampiyon olamadığımız halde avrupada büyük bir başarı elde edemediğimiz halde her zaman camia taraftar olarak ünümüzü koruyoruz. o yüzden bence gerçekten dünyada trabzonspor gibi bir kulüp yok
Yorum
-
İlk olarak solacik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTRABZONSPOR Avrupa´da esi benzeri olmayan bir takim
valla aynen katılıyorum. heheeyyyyyytttt
BordoMavi.net'e sevgilerimle...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum