Süper lige yükselme maçlarinda dün aksam oynanan final karsilasmasinsda Altay'i ezici bir üstünlükle 4-1 maglup etmeyi basaran Sakaryaspor'u tebrik eder süper ligde kalici olmasini temenni ederiz.. Tekrar Süper Lig'e hosgeldin SAKARYA...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Hosgeldin SAKARYASPOR
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Hosgeldin SAKARYASPOR
Süper lige yükselme maçlarinda dün aksam oynanan final karsilasmasinsda Altay'i ezici bir üstünlükle 4-1 maglup etmeyi basaran Sakaryaspor'u tebrik eder süper ligde kalici olmasini temenni ederiz.. Tekrar Süper Lig'e hosgeldin SAKARYA...Murat & Yeşim
FATİH GÖKDENİZ---Loading
BAYRAKTAREtiketler: Yok
-
Sakarya ligden düstügünü Olimpiyatta Istanbulspor maçinda ögrenmistim o sezon sanssiz sekilde ligden düsmüstü.. Simdi çiktiklari için ve zor bir deplesman oldugu için seviniyorum... SüperLig'e Hosgeldin Sakarya..[img]smileys/smiley32.gif[/img]Bmn|Bursa | Trabzonsporlular Birliği
Yorum
-
Nedense Sakaryayi biraz da olsa seviyorum.Bu maçta tutmamin gerçek sebebi ise kupadaki rakibimiz Altayin olmasiydi.Bu arada Taner attigi goller süperdi.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum