dünyada bircok güzel stad var....sizce en güzeli hangisi?bu topice yazalim.bence trabzon hüseyin avni aker,munihdeki allianz ve riodaki maracana stadi! sizce?
sizce dünyanin en güzel stadi hangisi?
Daraltma
X
-
-
<TABLE id=HB_Mail_Container height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNABLE="on">
<T>
<TR height="100%" width="100%" UNABLE="on">
<TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off"> Alianz .......[img]smileys/smiley20.gif[/img]</TD></TR>
<TR hb_tag="1" UNABLE="on">
<TD style="FONT-SIZE: 1pt" height=1 UNABLE="on">
<DIV id=hotbar_promo></DIV></TD></TR></T></TABLE>Yorum
-
Yeni stadlara kiyasla teknik açidan çok eksigi olabilir ama 200.000 kisilik Maracana'nin üstüne stad tanimamBİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?Yorum
-
En güzel stadlar 2002 Dünya Kupasindaki stadlar.Çok begenmistim onlari.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..Yorum
-
İlk olarak Kaya tarafından gönderildi
Bence M.United - Old Trafford...
Bi inceleyin hayran kalirsiniz.
Old Trafford'ta bir maç izledim. (Man. United - Chelsea). Gerçekten de çok kullanisli, güzel bir stad..
Ama ben Nou Camp stadini da seviyorum. 3 katli oldugu için çok daha heybetli duruyor.Yorum
-
-
Yeni yapilmakta olan Wembley Stadi tam bir teknoloji ve mimari harikasi. Kapasitesi yanlis hatirlaniyorsam 90.000 kisilik. Stadin uzerindeki isik kusaginin yerden yuksekligi 133 metre ve stadyumun uzeri tamamen kapanabiliyor. Gecenlerde stadin bulundugu semte gittim. Stad cok hasmetli gorunuyor ve cok uzaktan bile rahatlikla farkediliyor. 21. Yuzyil Londrasinin sembollerinden olacagi kesin.
Daha fazla bilgi ve resimler icin:
www.wembleystadium.comEdited by: The Londoner"Better to keep your mouth shut and appear stupid than to open it and remove all doubt. "
Mark Twain
Trabzonspor Ziya Dogan`in korku ve fantazilerine kurban edilmeyecek kadar onemlidir!Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum