Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ölüm Uykuda Yakaladi

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ölüm Uykuda Yakaladi

<H3>Ölüm uykuda yakaladi</H3>
    <DIV id=metin>Hollanda'da birinci lig futbol takimlarindan FC Utrecht'in 26 yasindaki savunma oyuncusu Fransiz David di Tomasso'nun, dün gece, uykusunda yasamini yitirdigi açiklandi. Futbolcunun muhtemelen kalp krizi sonucu öldügünün tahmin edildigi belirtildi.

Verilen bilgiye göre, futbola Fransa'da AS Monaco takiminda baslayan futbolcu geçen sezon FC Utrecht takimina transfer olmus ve basarili bir sezon geçirmisti.

Fransiz oyuncu, bu sezon da FC Utrecht'in bütün maçlarinda eksiksiz oynamis ve en son geçen Pazar günü FC Utrecht'in FC Ajax'a karsi oynadigi ve takiminin 1-0 galip geldigi maçta basarili bir futbol sergilemisti. Fransiz oyuncu geçen yil Hollanda'da yilin karmasina da girmeyi basarmisti.

Kulüpten yapilan açiklamada, takimin en iyi oyuncusunu kaybettigi ve büyük üzüntü duyuldugu belirtildi.</DIV>

Hayret bise ya.

Sporcu adam kalpten gidiyor..

Allah rahmet eylesin ne diyelim..
    BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

Allah rahmet eylesin...
      Birgün herkes TRABZONSPORLU olmasin... Birakin o seref bize kalsin...

Yorum

olacak is degil allah rahmet eylesin ne diyelim...
        <font size=\"1\"><font color=BROWN>ASKIMIZ<font color=BLUE> SONSUZ<font color=BROWN> !</font> </font> </font></font>

Yorum

Allah rahmet eylesin.
          keyif adamı ..

Yorum

kusura bakmayin ama adam hristiyanmis ben Allah rahmet eylesin demicem [img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

Din ayirimi yapmis olmayayim ama bilmekte yarar var.Gayrimüslimlere ''Allah rahmet eylesin'' denmiyor.
              Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

Oyunculara sanki çok fazla baski yapiliyor antrenman yönünden. Son yillarda bu tür haberler çok duyar olduk. Sonuça vücudunda bir kapasitesi var.

Üzüldüm.
                “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                Malik bin Dinar

Yorum

topragi bol olsun
                  Somali'de insanlar ekmek bulamayıp açlıktan ölürken, Bilbao taraftarlarının bana ekmek atmasını hayretle karşıladım.

Yorum

ölümün ne zaman geldigi belli mi sanki [img]smileys/smiley19.gif[/img]

Yorum

Spor yapan saglikli olur diyorlar ama son zamanlarda hiç az sayilmayacak kadar futbolcu hayatini kaybetti.Bu isler hiç belli olmuyor.Gerçektende ölümün ne zaman gelecegi belli degil.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

Yazik olmus. Yakinlarina Allah sabir wersin!!!!
                        FxY

Yorum

Ilginc...Allah rahmet eylesin...
                          Egemen Ve Selçuğun içine düştüğü girdaba Allah kimseyi düşürmesin. İnsanların Onurları ve Şerefleri vardır ve Bunun için yaşarlar.
                          Tavan yaptıklarında istanbul takımlarına transfer olmayan Gökdeniz Ve Fatih Tekke'yi şimdi daha çok seviyorum.

Yorum

utrecht ve gorinchemde akrabalarim oldugu için bi giriyim dedim ama baktim ki vefat var allah rahmet eylesin
                            ölümüne trabzon !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                            Yükleniyor...
                            X
                            WhatsApp Resmi İletişim