Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Milli Takima yeni kaleci lazim

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Milli Takima yeni kaleci lazim

Bence Milli Takima yeni bir kaleci lazim...Rüstü daha eskisi gibi degil..son zamanda cok hatalar yapiyor ve uzaktan gelen sutlarda bile zorlanmaya baslamis...

Onun yerinede kesinlile yedek Kaleci olan Volkanida istemiyorum valla...sadece fenerbahce Kulübünde oynadigi icin Milli Takima cagirilmasi yanlis bence...
    1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

<DIV>Bence Eziktas'tan Pancu girsin kaleye </DIV>
    Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
    Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

<DIV>saka saka bizim Tolga Zengin iyi kaleci bence...</DIV>
      <DIV></DIV>
      Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
      Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

volkani sevmesemde gercekten kaliteli adam...
        *
        * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

Bence en uygun Volkan.Objektif olmak gerekirse.Ama hiç sevmiyorum orasi da ayri...
          <font color=GREEN>DOSTUMUZ OLMAZ,DÜSMANIMIZ YASAMAZ.</font>

Yorum

Volkan Ünlü ya da Senol[img]smileys/smiley7.gif[/img] [img]smileys/smiley36.gif[/img]sakaydi.

Saka bi yana bizde kaleci yok.

Yorum

Rüstüyle isimiz çok zor uzaktan sut çekildimi dayanamayip içeri aliyo onun yerine gerçekten o kaleyi daha güzel koruyacak kaleciler var. Bence artik zamani doldu çok bile kaldi..
              [b]<font size=\"3\"><font color=BLUE>Hersey <u>Türk</u> Için; <u>Türk</u>\'e Göre, <u>Türk</u> Tarafindan!</font>

Yorum

Rüstüden adam olmaz milli tkaimda aslinda açik konusmak gerekirse Ispanyaya donucekmis o sirada volkan febe de ilk11 baslar sonrada milli takimin kalesini alir..rustuden iyi...
                Egemen Ve Selçuğun içine düştüğü girdaba Allah kimseyi düşürmesin. İnsanların Onurları ve Şerefleri vardır ve Bunun için yaşarlar.
                Tavan yaptıklarında istanbul takımlarına transfer olmayan Gökdeniz Ve Fatih Tekke'yi şimdi daha çok seviyorum.

Yorum

Hemde mutlaka lazim 1001 zorlukla gidebildigimiz 2006 dünya kupasinda rüstü bizi yiyecegi gollerle bütün dünyaya rezil eder. Ben geçsem daha iyi kalecilik yaparim [img]smileys/smiley36.gif[/img]
                  [b]<font size=\"3\"><font color=BLUE>Hersey <u>Türk</u> Için; <u>Türk</u>\'e Göre, <u>Türk</u> Tarafindan!</font>

Yorum

Arkadaslar size katiliyorum rüstü bu aralar follos gibi tüm toplkari içeri aliyor millli takimin basini yakmasa bari
                    Düşün mü, konuş mu, sus mu, unut mu ?
                    **Latocan**

Yorum

bizim hasan sönmez rüstü'den iyi olur ama çalismasi lazim daha biraz daha pismesi gerekiyo

Yorum

en uygunu yine ümit millinin kalecisi fevzi elmas. 2 seneligine tabii. sonra tolga alacak 15 sene birakmayacak...
                        <font color=BLUE>KAZIM KOYUNCU\'YU UNUTMAYACAGIZ UNUTTURMAYACAGIZ !!!</font>

Yorum

toganin kaleye gezmesini isteriz biraz daha pissin zaten milli kale trabzonundur
                          Oflu yuz direk Allaha bagliyiz

Yorum

Volkan olabilir ayr?ca be?ikta??n yeni ald?g? volkanda olabilir komor adalar?nda oynayan bi volkan var oda olur bütün volkanlar olur asl?nda ancak bizim Tolga Zenginimiz cok önemli bir de?er dikkat edilmesi laz?m
                            <font color=red>`Your <font color=black>Heart</font> Size More Important Your <font color=black>Body</font> Size`</font>

Yorum

walla bende diyorum kaleci laz?m diye rüstüden art?k bi cac?k olmaz abi gitsenler tursusunu kursunlar
                              "t®ß" Biz TRABZON'luyuz; Susarsak Güneş Doğar, Konusursak Ay yanar, İsyanımızda Kıyamet Kopar

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                              Çalışıyor...
                              X