Nesine.com Sundu: Türkiye: 2 Bosna Hersek : 1
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Nesine.com Sundu: Türkiye: 2 Bosna Hersek : 1
En son Halit Aydın tarafından düzenlendi; 25.09.2008, 16:43.Etiketler: Yok -
haydi bismillah.şuan bosna maçını konuşmak için biraz erken.2-3 haftaya kimler sakat kimler oynar bilinmez. -
Bosna maci kadrosuna Egemeni cagirmasi lazim Fatih Terimin.İstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..Yorum
-
-
dünya kupasi sansimizi sürdürebilmemiz icin mutlaka kazanmamiz gereken bir mac.
kazanamazsak isimiz cok zorlasacak.
bosna iyi bir takim bizi cok zorlayacaklardir.
fatih terim egosunu tatmin etmeye devam ederse kazanma sansimizi cok da yüksek görmüyorum."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."Yorum
-
Bu gruptan Bosna büyük ihtimalle cikamayacak.
Ama bence cikan takimi belirleyecekler.
Bu yüzden 3 puanla dönmemiz gerekiyor."Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
"Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...Sana da yuh, bana da yuh..."
Yorum
-
Terim amcamı çağıracak Gökhan Zanı sakat sakat oynatır yine çağırmaz
Bosna son 2-3 yıla göre çok güçlendi Misimovic ve Dzekoya dikkat oyuncuları önemli takımlarda oynuyor son maçta 7-1 galibiyet almaları ne kadar güçlü olduklarının göstergesi çok çabuk çıkıyorlar işimiz çok zor maçı alırsak Terim maçın yıldızı seçilir medyamız Terimin köpeği olmuş 1-2 basın toplantısına çıkıyor fırçayı basıyor herkes sus pus kendini ne zannediyor biri Terime dur demeli fırçayı attığı an maaşı tavan yapıyor nasıl para kazanacağını iyi biliyorKazimişi gzas vorertYorum
-
Bosna'nın kadrosu bizden kötü,kolay lokma olur, bu takımı da yenemezsek gibi yorumlar saçma olur.Bosna Hersek şuanda bizden daha iyi futbol oynayan ve kadrolarında çok etkili isimler barındıran bir ekip.Belçika'ya karşı oynadığımız kötü futbolu sergilemeyiz umarım.Trabzon SK 1967
#8 Adam Maher
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum