Bu ilk ziyaretinizse, önce bağlantıya tıklayarak SSS bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Mesaj göndermeden önce kayıt olmanız gerekebilir: devam etmek için önce kayıt linkine tıklayın.
Mesajları görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
ersun yanalla gitmeyecegi belli olan bu milli takimin fatih terimin eline teslim edilmesi bence iyi bir hamle degil.ersun yanal gittikten sonra televizyon programlarinda adeta sov yapan hakan sükür heralde muradina ermistir.basbakanin fatih terim için araci olmasida bu federasyonun ne kadar aciz,basiretsiz,isbilmez olduklarini bir kez daha gözler önüne sermis olsa gerek..ne deyelim hayirlisi artik?????
Insallah gelen gideni aratmaz. Terim'le 5 senelik sözlesme imzalayacakmis Biçakci efendi. Ne diyorsunuz Terim ne kadar dayanacak o göreve onu gövde gösterileri ile o göreve getirenler yarin tekme tokat kovmak isteycektir. hep öyle oldu yine öle olacak. insallah olmaz ve basarili olur Milli Takim her daim basarili olmak zorundadir.
Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter! (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)
5 Yillik sözlesme yapip milli takimin önünü tikamistir.Milli takimin teknik direktörü olacak kisinin sportif basaridan önce ahlaki olarak saglam bir yapida olmasi gerekir diye düsünüyorum.Maalesef gene Türkiye kaybetti ve kazanmak için hertür çirkefligi her türlü pisligi ve her türlü kirli iliskiyi kullanabilen terimi basa getirdiler.Yaziklar olsun......
Klüpte Artik Çok Para Var MAY Göreve Bize Daha Çok Feti Daha Çok Lange Daha Çok Tansel Lazim....
iyi ya iste bülent hakan ergün yuvarlanip gideriz,daha ne istiyosunuz?
BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
"When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
5 Yillik sözlesme yapip milli takimin önünü tikamistir.Milli takimin teknik direktörü olacak kisinin sportif basaridan önce ahlaki olarak saglam bir yapida olmasi gerekir diye düsünüyorum.Maalesef gene Türkiye kaybetti ve kazanmak için hertür çirkefligi her türlü pisligi ve her türlü kirli iliskiyi kullanabilen terimi basa getirdiler.Yaziklar olsun......
Bu adam zamaninda Trabzon seyircisininde anasina kufretmisti ama hala cimbom sempatizani olup bu cukur yaratiga sempati duyanlar var bu forumda. O adamin miladi, misyonu domustur. Artik birsey yapamaz gsye ikinci gelisinde ne olduysa simdide o olur. Be hala kendisinden nefret eden bir Trabzonsporlu olarak onun anasina selam soyluyorum. Pislik herif
Annesiyle ilgili kisim hariç katiliyorum..Hiç sevmedigim bir sahsiyet,karaktersiz bir insan.. Bence basarili olmasi da çok mümkün degil..Mehmet agar'i uluslararsi arenada iyi kullanirsa belki basarili (!)olur..Ama Milli Takim herseyin üzerinde, basinda sevmedigim bir insan var diye Milli Takimin basarisiz olmasini isteyecek halim de yok tabi..
Yorum